אקורדים בקיובס

jambo7

New member
אקורדים בקיובס

שלום חברים אני יודע שקיימת אפשרות שאני אסמן קטע או תיבה וקיובס תמליץ לי על אקורד מתאים אני לא יודע איך לנצל פונקציה זו ומבקש את עזרתכם תודה וחג סוכות שמח למשיבים

jambo7

New member
קיובס & vst

הי זה שוב אני רציתי לדעת על vst מה זה איך זה עובד איזשהו מדריך רצוי עברי מה זה פלגאין מה זה סינטיסייזר וירטואלי מאפוא אני יכול להוריד דמואים או תוכנות בכדי להכיר את הנושא ושוב תודה

dc24

New member
VST בפשטות

תחשוב על זה כך : אתה מקליט ערוץ מידי, ומחבר את המחשב לאורגן או מודול. אז כשאתה מנגן את אותו ערוץ הצליל מופק מהאורגן או מהמודול (אני מתכוון לחומרה חיצונית - ברזלים) VST זה פשוט מאגר של צלילים/מכשירים... שיושבים על המחשב. הם מקבלים נתוני מידי ומשמיעים. זה כמו מודול קטן בתוך המחשב. עיקרון השימוש הוא פשוט. מפעילים VST (ע"י F11 ) בוחרים אחד. בערוץ המידי בוחרים ב-MIDI OUT את הכלי -> נתוני המידי יעברו ל-VST. זה הכל פלגאין פרושו תוסף. יש ים של סוגים ותוספים. סינט וירטואלי זה בעצם VST. דמואים ותוכנות : שימוש ב-VST בכל תוכנת סיקוונסק קיובייס לוג'יק וכו'. VST - בכל חברה שמייצרת. נסה גם כאן

HeavenlyB

New member
להמליץ אקורד מתאים???

אני לא חושב שיש פונקציה כזאת. אבל הוא כן כותב לך איזה אקורד ניגנת.

jambo7

New member
להמליץ אקורד מתאים

אני עובד עם תוכנה שנקראת סונאר [ מבית cakewalk ] ושם אני יכול לסמן כמה תווים והתוכנה ממליצה על אקורד יש עוד תוכנות שעושות את זה אני חושב שגם גיטר פרו עושה את זה ואני בטוח שגם קיובס עושה את זה אבל אני לא יודע איך

jambo7

New member
אתה צודק

סביר להניח שאתה צודק עשיתי הרבה נסיונות ולא הצלחתי

למעלה