אקוואריוס,הולך ככה בעברית?

אקוואריוס,הולך ככה בעברית?

הלבנה בבית השביעי וצדק מול מאדים וכל הכוכבים מנגד שלום ואהבה (מה המילה השלישית?) הנה עולה השחר על דור האקוואריוס דור האקוואריוס אקוואריוס מה ההמשך? באנגלית זה הקטע- harmony and understanding..

עד לכאן צדקת חוץ מ

שזה לא "עולה השחר על דור האקווריוס" אלא "עולה השחר על האקווריוס". פשוט מאוד. ואני לא זוכרת את ההמשך... סורי...

diri

New member
הנה התוספות..../images/Emo127.gif

הלבנה בבית ה 7 וצד מול המאדים וכל הכוכבים מנגד הם לאהבה עדים הנה עולה השחר על האקוויאוס דור האקווריאוס אקווריאוס... איזה חום ותום ויופי איזו אהבה בלי דופי אין עוד לעג אין עוד שקר ים של אוהב לעין חקר התגלות זהב כבדולח נפש מוכנה לסלוח אקווריאוס.. אקווריאוס.. זהו.. אילו התוספות והתיקונים שלי..להנאתכם.. יום טוף, דירי

אני מזכירה בפעם המאה - בתור קובץ!

אנא כתבו מילים של שירים בתור קובץ. כמו שאי אפשר להוסיף תמונה בגוף ההודעה, שיהיה כך גם עם טקסט. בבקשה, לטובת כולנו. ותדוה רבה על המילים... זה וסדומי הם השירים היחידים שאהבתי את התרגום שלהם... הו, וגם בלק בויז.
Chocolat Flavoured Love...

שלדר

New member
דירי,, רק 3 תיקונים.../images/Emo29.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

הלבנה בבית השביעי וצדק מול המאדים X וכל הכוכבים מנגד הם לאהבה עדים הנה עולה השחר על האקווריוס תור האקווריוס X {תור האקווריוס=עידן הדלי} אקווריוס איזה חום ותום ויופי איזו אהבה בלי דופי אין עוד לעג אין עוד שקר ים של אוהב לאין חקר X התגלות זכה כבדולח X נפש מוכנה לסלוח אקווריוס אקווריוס,,,,,,,

שלדר

New member
וסתיו, לא לכעוס,, לא יודע להעביר ../images/Emo79.gif

לא יודע עדיין להעביר קבצים. לו ידעתי, הייתי מעביר לכם את אקווריוס מהדיסק של ההצגה. יש לי רק את השיר הזה על דיסק.
דירי, יש דרך להעביר את השיר? אם כן אשאיל לך ותעבירי. לדירי

diri

New member
שלדר יקירי..../images/Emo42.gif

לא הבנתי... מה שכתבת זה עם התיקונים?? בכל מקרה..הגיוני שפה ושם פיספסתי..אתה יודע זה משמיעה.. בכל מקרה איך תשאיל לי את הדיסק? יום טוף, דירי

שלדר

New member
דירי דיר,,../images/Emo39.gif

אני חדש בעיסקי מחשבים. אבל יש לי בת ששולחת לי באי מייל קטעים עם מוסיקה ולעיתים עם וידאו. אז בטח קיימת אפשרות כזאת? להעביר שיר מדיסק כקובץ "מדיה פלאייר"? אם כן, אז יש לי דרך להעביר לך את הדיסק. קלי קלות.

למעלה