אקדמיות בספרד

אקדמיות בספרד

מי כמוני יודעת שרקדנית פלמנקו אמיתית זקוקה "לתת קפיצה" לספרד הרחוקה שממה באמת אפשר להפיק את המירב.. ומכיוון שניתן לי האפשרות לטוס ואני מחפשת מקום טוב ללמידה בקבוצה אז חשבתי לעצמי אולי יש פה בנים\בנות שיכולו לעזור לי למצוא אחד כזה. למידה בספרד בקבוצה. רמה כזאת שתתאים לרקדנית 6 שנים בתחום. ושיהיה בחופש הגדול.. תודה :)

כל מה שעלייך לעשות זה

להקיש במנוע חיפוש כלשהו carmen de las cuevas וכל המידע יהיה בידייך. מדובר באחד מבתי הספר המפורסמים בספרד, ממוקם בגרנדה, שרק כדי להיות שם בעיר המדהימה הזו שווה לנסוע. בביה"ס יש שעורי מחול, גיטרה, שפה, תרבות ספרד (לדוברי ספרדית), palmas, שירה וכמובן שפוגשים אנשים מכל העולם. פשוט להיות שם ולנשום הנאה בכל שניה ושניה.

granada

New member
גם באנגלית

האתר גם כתוב באנגלית הנה הכתובת www.carmencuevas.com יש בגרנדה עוד בית ספר לרקדניות באיזור שנקרא sacramonte בשם la buleriaגם כן מאוד קרוב לcarmen de las cuevas שמעתי שהוא בית ספר טוב מאוד ויותר זול יש שם רקדנית פלמנקו מישראל אני חושב שהיא עדיין לומדת שם

../images/Emo13.gifלא רק זאת...

כמעט לא יאומן, אבל בביה"ס עצמו תמצאי כמה וכמה עובדים שמדברים אנגלית ואפילו לא רע...בהתחשב בכך שאפילו לעיתים במשרדים ממשלתיים שם אף אחד לא יודע אנגלית, המצב כנראה די טוב.

Zidan de Toledo

New member
כרמן ועוד

כרמן הוא בי'ס טוב, אבל לדעתי היתרונות הבאמת טובים שלו הם הנוף, והסביבה האוניברסלית.אני אמנם לא רוקד, אבל לקחתי שום קורס מזורז של גיטרה בזמנו וממה ששמעתי ממס' רקדנים הם די התאכזבו. כלומר, זה די תלוי ברמה, אבל הוא כמעט ביס תיירותי, למי שרוצה להגיע לקורס של שבועיים ולחזור הביתה. אם רוצים להישאר תקופה, הייתי ממליץ על השתקעות במקומות אחרים (בסבילי הלא חסרו ת אקדמיות וסטודיויים) או אפילו בגרנדה עצמה. אבל אין ספק שזוהי חווי החברתית עצומה והיכרות ראשונית מעולה עם ספרד, עולם הפלמנקו וההויה הפלמנקית.

bailaora

New member
גרנדה

בסקרמונטה יש את PRESY זה נמצא מתחת למקום שקוראים לו BULERIA ,זו מערה קטנטונת,היא שם בימים שני שלישי וחמישי אחה"צ... היא מדהימה!!!אישה קשה וקשוחה אבל בהחלט המורה הכי טובה שראיתי !!!! ובגרנדה SANTA FE יש סטודיו של ESTER MARIN Y LUIS DE LUIS הם שניהם רקדנים מדהימים!!! לואיס הוא אוטודידקט מה שמקנה לו סגנון מאוד ייחודי. השיעורים שלו ברמה מאוד גבוהה-הכי גבוהה שיש,אבל לא להיבהל הוא שווה את המאמץ. אם תרצי טלפונים או עוד פרטים אני אשמח לתת לך

Zidan de Toledo

New member
קורסים חדשים בכרמן..

דרך אגב, נפתח קורס לרכיבת סוסים שאפשר לשלבו עם שאר הקורסם של כרמן. לא פלמנקו, אבל כיף גדול

למעלה