אקדח

Shelly42

New member
אקדח

אני וחברה עושות לשיר "אקדח" קליפ, ראיתי שאין מאמר על השיר, ורציתי לשאול, אם אפשר, מה הבנתם מהשיר? מה הייתם מצפים בעצם לראות? תודה

TEENAGER1

New member
זה דווקא שיר די מובן

הוא מדבר על מקרה מזעזע ביותר של אונס ורצח, מנקודת המבט של המבצע.. אבל, אני חושבת שהמטרה בקליפ זה בדיוק לא לעשות מה שאנשים מצפים לראות, לא ככה? תנסו להפתיע. נכון, זה שיר שמספר סיפור, כך שאפשר פשוט להמחיז אותו - אבל אז הקליפ יהיה בנאלי (ובמקרה הזה - גם די מחריד). תחשבו לאן השיר לוקח אתכן.. למה בכלל בחרתן בו.. מה אפשר להוציא ממנו מעבר למילים. בכלליות, לדעתי, קליפים צריכים לתת נקודת מבט חדשה על השיר, להוסיף משהו. אחרת אין בהם פואנטה (למעט קליפים בהופעה חיה, שנוצרו בעיקר לכיף ולא כדי להביע שום דבר). דוגמאות לקליפים שאהבתי מהזמן האחרון, שתביני על מה אני מדברת: "בשורות רעות" של נעם רותם "לחיות את החלום" של בן ארצי בקיצור, נראה לי הכי טוב שתנסו לחשוב מה השיר הזה אומר לכן, איזה רובד נוסף הקליפ יכול לתת לשיר. בהצלחה

TEENAGER1

New member
אני מאד אוהבת את השיר הזה.

אולי הוא קיטשי ומאוס באמת, אבל מה אכפת לי. אני נהנית לשמוע אותו, וזה המדד המרכזי מבחינתי. ולגבי הקליפ? הוא פשוט גרם לי להסתכל על השיר בצורה אחרת, חדשה, וזה מה שאני אוהבת בקליפים. (הקליפים של אביתר, אגב, לא ממש מצטיינים בזה...)

ayala65

New member
אקדח?

תמיד חשבתי לעצמי שזה השיר שהכי מתאים להמחיש ולביים אותו, אבל אסור לעשות את זה. הייתה לי תחושה שלהראות בדיוק מה הולך שם יהיה מזעזע, וקליפ רגיל לעולם לא יראה מה בדיוק את מה שקורה, זה גס וקשה מידי, אז זה לא יהיה מספיק חזק כמו השיר, אלא רק מרומז. בכלמקרה, אם אתן כן הולכות על זה, תתמקדו יותר באונס- האנס מזיע, הוא קושר לפסנתר, השעון מתקתק, היא בוכה. אל תהיו קיטצ'ים ותראו את האקדח מההתחלה כמו שקליפ MTV היה עושה. תנו לו להפתיע, להופיע רק בסוף, אחרי האונס, אחרי החוסר אונים. [זה אחד משני השירים האהובים עליי של אביתר, ואני ממש יכולה לדמיין קליפ. אם תרצו עוד המלצות, אתן מוזמנות לבקש :) ]

למעלה