אצת ספירולינה

Ronyoter

New member
אצת ספירולינה

ערב טוב לכולם,

אני רוצה להתחיל לשלב אצת ספירולינה כחלק מתוכנית התזונה שלי (קראתי עליה דברים נפלאים באינטרנט) אך אני לא כ"כ בטוח מה הדרך הכי נכונה לצרוך אותה. ראשית, מאיפה בכלל קונים אותה? ומעבר לזה, איך מוודאים שמקבלים את מירב הערך התזונתי מהאצה?

תודה!

אבי519

New member
יש בה מרכיבים תזונתיים כמו חלבון צמחי נוגדי חמצון ויטמינים

מכיל הרבה מידי בטה קרוטן מקור לויטמין A ( די מיותר למי שאוכל ירקות במיוחד כתומים וירוקים)
זה "מזון על" שטוב מאד לצמחוניים וטיבעוניים בעיקר.
אני מכיר את זה כתוסף מזון בצורת טבליות או אבקה .
כדי לקבל תעולת תזונתית ממשית ממנה צריך לצרוך כמה עשרות גרמים ליום (שזה די יקר.)
הטבליות שנמכרות כתוסף זה בדיחה יקרה מאד (כמו לבלוע טבליות של סלט ירקות במחיר של תרופה).
כל היתר כמו "מנקה את הדם" "מנקה את הכבד" "משפר יכולות ספורט" ... הם רק מיתוסים שלא הוכחו .

hagar777

New member
ספירולינה

אני לוקחת את זה כדי לחזק את המערכת החיסונית לקראת החורף זה בא ככומוסת מרוכזות של סופהרב ואפשר להשיג את זה בכל הפארמים. קראתי ברשת שאפשר להשיג את זה קפוא אבל לא ממש טעים :/ לא מכירה אישית אז אני לא אגיד סתם.
חג שמח!

hagar777

New member
לא רק חושבת...

בפגישת ייעוץ שלקחתי אצל נטורופתית היא ציינה את אצת ספירולינה ואת הסגולות שלה וכפי שציינתי חקרתי את זה ברשת יש על זה המון המון מיידע שאפשר למצוא.

אבי519

New member
היא מחזקת מערכת חיסונית בגלל הויטמינים שיש בה

והאנטיאוקסידנטים וכ"ד...
אבל אפשר לקבל אותה תועלת גם מגזר או סלט ירקות בפחות כסף.

Ronyoter

New member
עוד קצת התייעצות

שתי הדרכים הכי רלוונטיות שמצאתי כדי לצרוך ספירולינה זה לרכוש אותה קפואה ואז להכניס אותה לשייקים (שמעתי שהטעם לא עובד בשביל כולם, זה נכון?) ודרך שנייה זה באמת כתוסף תזונה (וזה של סופהרב הומלץ כבר בכמה מקומות שהסתכלתי). איך עדיף לקחת את הספירולינה? מצד אחד אני יכול להכין לעצמי 'GREEN SMOOTHIES' בבוקר, מצד שני אם התוסף גם ככה עם ריכוז יותר גבוה אז אולי פשוט ללכת על זה וזהו?
תודה לכולם :)

אבי519

New member
הכי טיבעי ופחות מעובד יותר בריא וגם מכיל יותר אנטי אוקבסידנט

ולכן עדיף הטרי הקפוא על האבקה היבשה.
אבל כמו שכתבתי אני לא חסיד של מזונות על האלה שנמכרים במחיר בית מרקחת כי אפשר לקבל את כל מה שיש בספירולינה מסלט ירקות שמכיל ירקות ועשבים מצבעים שונים.

עדי862

New member
מרוצה מהכמוסה

אני משתמשת בכמוסה של סופהרב, והיא אכן מרוכזת ויעילה יותר.
צריך לשים לב שחשוב לשתות עם זה הרבה מים..
התחלתי לקחת אותה כי אני בשינויי מזג אויר ובחורף ישר נהיית חולה והרבה המליצו לי עליה לחיזוק המערכת החיסונית אז החלטתי שאין לי מה להפסיד.. לא מכירה משהו שעושה פלאים אבל עד עכשיו עושה את העבודה ואני מרוצה

למעלה