אצל יאיר לפיד

אצל יאיר לפיד

כשיאיר לפיד שואל אותו למה הוא בא לתוכנית הוא אומר לו באתי לתוכנית כדי ליחצ"ן את הקדוש ברוך הוא

טיפקסית

New member
נדב ולובו אצל יאיר לפיד

איזה זוג אדיר! [נכון הם לא הפייבוריטים שלי כרגע אבל אני עדיין רוצה לפרגן להם] היו אצל יאיר לפיד. שימו לב ליציאה החדשה להלן המונולוג בינם לבין יאיר יאיר: אתם חושבים שתצליחו לשרוד בתור זוג? נדב ולובו: אז זהו שאנחנו לא זוג אנחנו שלישייה [נדב] לובו: הקדוש ברוך הוא נמצא איתנו בג'יפ קרע אותי אז תחליט אתה חילוני או דתי מה נסגר? נ.ב שמתם לב שבתוכנית "אמצע סוף הדרך" כינו אותו סטינג הישראלי וכשאני חושבת על זה וואלה זה נכון הוא אשכרה נראה כמו סטינג. קדימה חיים ונעמה עוד צעד קטן ואתם בניצחון מחכה ליום חמישי ויש לי הרגשה שיקיר וחני יעופו השבוע אבל לא רוצה לנבא שחורות

טיפקסית

New member
שלמה תזכיר לי יש לי קובץ להעביר לך

באייסיקיו משהו שמצאתי ומאה אחוז אתה תאהב נורא [של משפחת סימפסון] אני אשתדל להעביר לך היום או מחר אז תתחבר. ובקשר למה שכתוב זה לא בא ממקום של לעג אלא סתם לזכור את ההומור שיש להם ובאמת לא בא לפגוע

אצל יאיר לפיד

כשיאיר לפיד שואל אותו למה הוא בא לתוכנית הוא אומר לו באתי לתוכנית כדי ליחצ"ן את הקדוש ברוך הוא

קרע אותי מצחוק..

איזה החמוד הברסלב הזה... אני מתה עליו
זה הדתיים האמיתיים

התכוונתי....

שהוא ממש מאמין בה', והוא גרם לי מזה להאמין עוד יותר (נשבעת לך...) יש בו משהו מלא שמחה של אנשים עם אמונה חזקה... אני מקווה שהבנת.... כי אני לא יודעת איך להסביר את זה ממש....

הם נולדו עם כל כך הרבה שמחת חיים...

להיות ברסלב זה להיות שמח!! כי אין יאוש בעולם ככל...... רק לשמוח יש!! "אבא אני אוהב אותך" "אנחנו שלישיה לא זוג!!"

למעלה