אצל העורך.......

אצל העורך.......

"יש לך חבר?", הוא שאל. לא בדיוק, עניתי. "לא נכון.את מתוקה ויפיפיה, וחכמה. תסתכלי לי בעיניים". מה פתאום?, עניתי במהירות,נבוכה ממנו. "אני רוצה לנשק אותך, תרשי לי?". הבטתי בו, מופתעת, מתענגת על רצף המחמאות, מצפה ברעב לנשיקה ממנו. הוא חפן את אוזניי ושיערי ומשך אותי אליו, ניסיתי להיאחז בקצה המכתבה עליה נשענתי, ללא הצלחה. שפתיו היו קרות, הוא נישק ברפרוף את שלי. "זה על כשרון הכתיבה המדהים שלך", אמר. הביט בי מחייך.עיניו היו מלאות הערכה. "אל תכעסי", אמר. התבוננתי בעיניו, הרגשתי כיצד גופי צונח לו, קפאתי. "חמודה שלי, אישה יפה הינך".עיניו כבר לא היו בתוך עיניי,ידיו החלו מטיילות מסנטרי אל צווארי. שקעתי בחלומות. חזיה שחורה הפתיעה את עיניי. בשרי הלבן התפרץ אל מחוצה לה. "בואי", הוא משך את גופי אליו."בואי".יד מיומנת הפשילה את החצאית האלגנטית,מורידה את התחתון השחור. הוא היטה את גופי לאחור,פתח את רוכסן מכנסיו. "אני אוהב אותך".לרגע היה נדמה לי כאילו שמעתי בקולו ספק מסוים. אך הוא חייך אליי בעיניו החמות. "עינייך נוצצות",אמר. הוא נשק לשפתיי, ואני אני פתחתי את פי, מאפשרת ללשונו לחדור. עשיתי את זה. חשבתי בליבי, מתענגת מהלחות והחום, מהנועם שחשתי שם.....
לך עורך שלי....

פרח שלי,הו פרח.......

אהבתי!!!!!!!!! בכלל,הכתיבה שלך מדליקה... ואני לא היחידה שחושבת כך... תגידי,יש המשך????? g99...

המשך?????אולי......

אלך לישון עוד מעט...ואולי יהיה המשך לחלום..... מבטיחה לעדכנך..... אוהבת אותך נקודה מדליקה

אולי ??? בוודאי !!

לעורכים טובים יש יכולת אבחנה חדה, ובטח בקרוב הוא יבחין בפרח הנאה שמלבלב מתחת לאפו...

למעלה