אצל הדודה והדוד

אייבורי

New member
אצל הדודה והדוד

יש אורחת, אמנם קצת פולניה מידי, קצת נרגנת מידי אבל אורחת א הביא בבוקר את קופסת האוצרות שלו. כי לכל ילד יש קופסא כזאת שמכילה את פלאי העולם בעיניו היא ראתה שם יצירת חימר שהוא אוהב, כמובן שפירגנה מכל הלב. בשיא הנדיבות האנושית, הוא אמר לה, קחי אותה במתנה. אחיו ירד באותו הזמן לנגן בחצוצרה. שהרי כולנו בסוף צריכים תשומת לב, רק שלכל אדם יש דרך.. נזכרתי לרגע באותה שיחה, שהייתה לפני כלכך הרבה שנים ביום שחור כזה, שבו נכבים העננים ואין ולו קרן אור של תקווה בודדה ובעוד אני ממלמל את שחור ליבי היא התחילה לצחוק בקולי קולות, צחוק מתגלגל כזה שמרעיד את הפנים. בהתחלה זה הרגיז ושאלתי אין שום דבר מצחיק היום, את לא רואה רק שחור. והיא שתקה לשניה ואמרה אני צוחקת לרגע בשבילך, בשביל למלא אותך ועד היום אני חושב, שאולי זה הדבר הכי אנושי שאפשר. אני אוהב אנשים שיש להם קול צוחק כזה שממלא את הלב ומזכיר את כל מה שטוב, באנשים בעולם נ.ב. אני צריך לחפש את קופסאת האוצרות שלי, בטח יש שם כמה דברים מגניבים יש לכם קופסאת אוצרות ? מה יש בתוכה? ואיזה כלי נגינה לעולם לא תתנו לילד ללמוד? [לדעתי תופים, חצוצרה ומשולש הם הרי אסון]

יערית

New member
יש לי תיבה כזו

הולכת איתי כבר 20 שנ ה, יש בה הרבה אהבה ואם אני לבד ולא מרגישה אהבה, אני פותחת אותה לנשום אהבה. כל כלי נגינה הולך מבחינתי, הילדה חליל צד והבן היה על קלרינט, יש גיטרה ואבא סקספון, כל כלי נגינה זה עולם האושר מבחינתי. בוקר מחוייך לגמריי :))

WinWin8

New member
גם בת זוגי, שרע לה והיא

לא מרגישה אהבה, אוחזת בחליל ומחללת לי שירי אהבה. חליל זה עולם האושר מבחינתי.

יערית

New member
שמחה בשבילך

צלילי חליל אל החולות של המדבר היה שולח.... <"ברוך שובך בוגד אחוז היטב במוט האוהל"- המשך השיר :)) >

../images/Emo13.gif

אין כמו צחוק מתגלגל בימים שחורים להכניס קצת צבעים בפנים. לא קופסא אבל יש לי מגירה עם דברים נוסטלגים שמזכירים לי תקופות שונות בחיים, כמו למשל אישור לבישת בגדים אזרחיים בתקופת השירות הצבאי, הבגד הראשון שאותו הנסיך לבש בבית הילדות ועוד כל מיני דברים שתמיד מעלים לי חיוך וגעגועים. אני חושבת שעל העצבים רצוי לא לתת להם לנגן ואם כבר אז שיהיה מורה טוב לזה!!

../images/Emo46.gif

בתמורה תקבל תעודת עד כדי כאב נשבעת שמנסה לשנות אין, אפס, זירו, נאדה לא הולך

rani69

New member
כינור../images/Emo261.gif

אין זוועה גדולה מלשמוע תלמיד כינור!!!

rani69

New member
משולש?

כמה אוקטבות יש לכלי הזה? זה לא אנלוגיה נכון?

אייבורי

New member
לגמרי לא

אתה מסתכל על הילד שלך מנגן במשולש נותן עם המקל הקטן מכות קטנות על המשולש הקטן הצליל הקטן שלו מסביר לך במדויק שהילד הולך לנשנש כריות ולחטוף כלכך הרבה מכות

למעלה