אצלנו ביום ראשון

הללויה11

New member
אצלנו ביום ראשון

כל ילד שיגיע לגן ירשום על פתק מספר (המספרים יהיו לפי הסדר) ויצמיד מדבקה עם אותו מספר למשלוח המנות שלו בהמשך היום אנו נערוך הגרלה עם משלוחי המנות.

gili111

New member
אנחנו מכניסים את כל השמות לכובע

והילדים שולפים פתק מתוך הכובע, ונותנים משלוח מנות למי ששמו רשום בפתק.

רות333

New member
אצלינו רק מי שרוצה מחליף עם חבר

מנסיון של שנים הרבה פעמים יש ילדים שקשה להם להפרד ממשלוח המנות שלהם, או שיש כאלה שכבר יודעים להסתכל אם כדאי להם, אז כדי למנוע מפח נפש ובכי אני מציאה לילדים להחליף בינהם את המשלוחים (ורק מי שרוצה). ככה כולם מרוצים ורובם מחליפים עם חברים.

רות333

New member
אצלינו רק מי שרוצה מחליף עם חבר

מנסיון של שנים הרבה פעמים יש ילדים שקשה להם להפרד ממשלוח המנות שלהם, או שיש כאלה שכבר יודעים להסתכל אם כדאי להם, אז כדי למנוע מפח נפש ובכי אני מציאה לילדים להחליף בינהם את המשלוחים (ורק מי שרוצה). ככה כולם מרוצים ורובם מחליפים עם חברים.

אצלי המשלוחים אחידים ../images/Emo154.gif

כל ילד קיבל פתק בו כתוב מה הוא צריך להביא, ורוב ההורים הביאו פי שתיים מהכמות שביקשתי, אז יש לי עכשיו צלחות מפוצצות בממתקים לכל ילד, ומה שנשאר נחלק להם ב"משתה"..

רות333

New member
גם אצלי הם אחידים המשלוחים

אך בכל זאת רק מי שרוצה מחליף, מנסיון.!!!!

yasmin1234

New member
משלוח מנות

הגן שלי הוא גן חובה ולכן אנחנו שולחים את המישלוחים אחד לשני הילדים לומדים לתת ולקבל!

nani10

New member
לדעתי, בגן חובה צריך לערוך הגרלה,

גם אני עובדת בגן חובה וביום ראשון כל ילד יכתוב על פתק את שמו, נשים את כל השמות בתוך כובע וכל ילד יוציא מתוכו פתק והילד שרשום בו יקבל את משלוח המנות. הילדים מחכים להגרלה הזו במיוחד לאחר קריאת המגילה. זה חשוב שהילדים ילמדו לתת ולקבל שלא מתוך בחירה, כי אם מתוך הגרלה.

רות333

New member
אנחנו חגגנו היום, היה כף

היו המון מלכות ושוטרים , הם היו כל כך חמודים, ועם משלוחי המנות כמובן כמו שחשבתי היו כאלה שלא רצו להפרד ממשלוח המנות שלהם, והם לקחו אותם חזרה הביתה, לפחות כולם היו מרוצים ושמחים.

למעלה