מנסיון של שנים הרבה פעמים יש ילדים שקשה להם להפרד ממשלוח המנות שלהם, או שיש כאלה שכבר יודעים להסתכל אם כדאי להם, אז כדי למנוע מפח נפש ובכי אני מציאה לילדים להחליף בינהם את המשלוחים (ורק מי שרוצה). ככה כולם מרוצים ורובם מחליפים עם חברים.
מנסיון של שנים הרבה פעמים יש ילדים שקשה להם להפרד ממשלוח המנות שלהם, או שיש כאלה שכבר יודעים להסתכל אם כדאי להם, אז כדי למנוע מפח נפש ובכי אני מציאה לילדים להחליף בינהם את המשלוחים (ורק מי שרוצה). ככה כולם מרוצים ורובם מחליפים עם חברים.
כל ילד קיבל פתק בו כתוב מה הוא צריך להביא, ורוב ההורים הביאו פי שתיים מהכמות שביקשתי, אז יש לי עכשיו צלחות מפוצצות בממתקים לכל ילד, ומה שנשאר נחלק להם ב"משתה"..
גם אני עובדת בגן חובה וביום ראשון כל ילד יכתוב על פתק את שמו, נשים את כל השמות בתוך כובע וכל ילד יוציא מתוכו פתק והילד שרשום בו יקבל את משלוח המנות. הילדים מחכים להגרלה הזו במיוחד לאחר קריאת המגילה. זה חשוב שהילדים ילמדו לתת ולקבל שלא מתוך בחירה, כי אם מתוך הגרלה.
היו המון מלכות ושוטרים , הם היו כל כך חמודים, ועם משלוחי המנות כמובן כמו שחשבתי היו כאלה שלא רצו להפרד ממשלוח המנות שלהם, והם לקחו אותם חזרה הביתה, לפחות כולם היו מרוצים ושמחים.