אצלך במשרד

אצלך במשרד

הולכת שם במסדרונות באתי לפגישה עם מישהו אחר בכלל. כמו תמיד לפגישות אני לבושה טוב. הפעם בחרתי בשמלה השחורה הצמודה. הוא מראה לי את המשרדים, איזו מחלקה יושבת איפה ופתאם המבטים שלנו נפגשים... לשניה אני לא בטוחה ומיד אח"כ יודעת. אתה סורק אותי ואני מרגישה בבת אחת את החום בין רגלי. אני נכנסת לפגישה משרד קטן סוגרים את הדלת, משתדלת להקשיב אבל נמצאת מאד רחוק במחשבות מהנהנת בראשי וחושבת על פגישתינו האחרונה... הוא מסביר, מציג... ואני עונה לו בחצאי משפטים ונזכרת בתנוחה המדוייקת... אנחנו מסיימים את הפגישה כשמודיעים לו שהפגישה הבאה שלו הגיעה. אני מבטיחה לו שאסתדר בכוחות עצמי ביציאה ואנחנו נפרדים. עוברת שוב ממש לידך ושואלת: "תוכל להראות לי איפה השירותים?" אתה מתחיל להסביר, אני עושה פרצוף של מבולבלת אתה קם ומוביל אותי לשם. אנחנו עומדים בפתח, אין איש מלבדנו אני מושכת אותך פנימה נכנסת לאחד התאים וסוגרת את הדלת. מצמידה אותך לקיר ומנשקת, פותחת את כפתורי מכנסיך ואתה מסובב אותי אל הקרי כשגבי אליך אתה מרים את השמלה, מפשיל את התחתונים רק מעט וחודר בבת אחת. אני נושכת את השפה התחתונה כדי לא לצעוק ולוחשת לך "עוד" מרגישה את ידיך על מותני ואתה חודר שוב ושוב. גלים חמים מציפים אותי כאשר אתה מזיין אותי בחוזקה, ממש מבין רגלי ומעלה מרגישה את התכווצויות באות,מהדקת את הנרתיק סביב איברך, שומעת אותך גומר וגומרת יחד איתך! אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!

ללא נושא

יש משהו מטריף בזיון לא מתוכנן, פראי. האדרנלין, הריגוש, תשוקה בלתי נשלטת, תאוות בשרים שורפת, רטובה, משגעת! אכן, קצר ולעניין!

אוווווווווווווווווווווווווווווווווף

כמה שבא לי...

מה במשרד?

אני לא מבינה , בעבודה אין לי דקה לנשום. מקסימום מרגישה שמזיינים אותי. משהו יותר קרוב לאונס. מה במשרד, מה? פנטזיה לא מציאותית. נקודה.

למעלה