אצלי הכל בסדר

אצלי הכל בסדר

השבוע כבר מצאתי לי חדר סביבה נחמדה... ג'וזי ג'וזי אהובה אם יש מישהי שלימדה אותי משהו על פרייזינג משובח היא יודעת איך להניח את המילים על המלודיה מדהימה כזאת אחרת איזו אישה איזו זמרת מקסימה נהדרת השראה שלי יום אחד אשיר איתה וכשאפגוש אותה אתן לה חיבוק גדול גדול ילדה קטנה ביער...

לא לאבד אמון בבני אדם

זו משימה... חמקמקה במיוחד אחרי חאבטות להנה ולהנה והנה מגיע איזה 'ברוך ה'' ואיזו 'תודה לאל' על הרעה הזאת שהיא טובה כטובה ומי שראוי לבוא על שכרו יבוא על שכרו ושכרם של תמימים הנותנים אמון בבני אדם הוא רב מרב ואל לי להצטער על זריקת המרץ הזאת על שזרקתי מרץ לשווא על רחוב המסגר הזה על שלושת הקיבוצניקים האלה על הדירה הזו אז ברוך ה' תודה לאל ובכן לט מי גיב איט טו יו אין אינגליש קארי און, מיסטר דילן, קארי און... קיפ און קיפינ' און.... (המשך להמשיך...)

משמרותי

New member
../images/Emo218.gif אמונה ואפטימיות וכח רצון

אלו הם הכוחות שמחזקים מחזיקים ומניעים את התמימים,כאשר האהבה הכללית לברואי עולם משמשת כדלק למניע. איבדת אהבה-איבדת אמונה איבדת אמונה-נעלמה האופטימיות נעלמה האופטימיות-נגוז כח הרצון ואז אולי שחר חדש עולה=תקווה חדשה וגלגל החיים ממשיך לחוג ולהסתובב

dol4

New member
ואוו...

וכל מילה מיותרת... אני קורא כבר זמן מה בפורום... שמי דולב ארבייטר מקרית טבעון בן 17.5 אני מרשה לקרוא לעצמי מאיר אריאליסט light... ולכבוד הקטע המדהים הזה החלטתי להתגלות... אגב, קצת הרבה בורות זה קטע של מאיר?

משמרותי

New member
שני הקטעים מקוריים אבל

וכמובן השראת ר'מאיר דולב לילה שקט על כוחותינו בקריה?

dol4

New member
אכן... לילה שקט

אנחנו בטבעון זכינו רק לקטיושה אחת בודדה שהפכה למוקד עליה לרגל... ולצערי גרמה לשריפת חלק מחורשת האלונים למרגלות הקריה... אך חוץ מזה הדבר היחידי שמפריע הן אזעקות שווא... שאגב, כבר לא מצליחות להעיר אותי, למזלי! אחה"צ טובים לכולם

קטיושות מבתקות בתולי אדמת ק.עברון

על ימין ועל שמאל אם להתוודות- בעיקר בשדות מלבד בודדות שיצאו לשוח בחדר האוכל ליד הקומונה אל בורות המים ואל בור הנוי... ללא נפגעים ובינתיים, נמצאה איזו עליית גג בשביל האמנית המיוסרת, שכן, עליית גג אינה שלמה ואינה יכולה לחיות עם עצמה בשלום, ללא איזה אמן מיוסר השוכן בה ומפרה אותה, ויוצר בה ויוצא אליה... נמצאה עליית גג. בעבור שכר הולם. פלורנטין. צהר לשמיים. זהר בצדעיים. בהק בירכיים. כח בברכיים. בינתיים.

bart simpson75

New member
אולי זה בעליית הגג שאני התגוררתי בה

פלורנטין. ממלכת הגגות והאנשים ההזויים... ד"ש לסצ'מו,המרפי'ס מומלצת בחום.(או שמא זו הגינס?). תשתדלי להביט למעלה,לא למטה.זה מקל.

למעלה