אצלי בסוכות השנה.....

Kטלנית

New member
אצלי בסוכות השנה.....

שלומית לא בונה סוכה ! ! ! כל שנה אני היזמית, האדריכלית , ואפילו פועלת הבנין השחורה שעסוקה בהליך בניית הסוכה . והשנה חאלס` אז השנה המרפסת תהייה ריקה ואין את הריח הזה של הסוכה והקישוטים נותרו מקופלים מסודר כל אחת בשקית נפרדת כמו שאני אוהבת כל הבריסטולים והעבודות של הילדים ישארו מגולגלים עם גומיה מלופפים וכל העבודות שלהם השנה עברו אחר כבוד לסוכה של ההורים כי השנה שלומית סוף סוף לא בונה סוכה השנה שלומית נחה. מה נחה? השנה אמא נחה חג שמח לכולם

אצלי כבר סוכות השני

בלעדיו. המוטות של הסוכה אצלו, היריעות (שוות דוקא) אצלי, מכובסות ומקופלות. סוכת נחלים כשרה למהדרין. אבל איזה כיף שלא צריך להתעסק עם זה יותר. האאאאאאאא גם הקישוטים אצלי תהני לך מהאין סוכה, עכשיו תוכלי לראות את השמים בלי שיפריע לך הסכך

איפההההההההההההה

שנתיים לפני הפרידה קנינו סוכת נחלים כשרה לצדיק, השקענו לא מעט כסף בסוכה. היא עשתה את שלה בדיוק פעמיים,ואז נגנזה כמו שכתבתי. כן, זה קצת חסר לי הענין של הסוכה בחצר, היתה לנו סוכה יפה עם דברים שהילדים הכינו, והיינו מקשטים ביחד, אני והילדים כמובן. כי התפקיד שלו היה להיות הבנאי של הסוכה (לגו) אבל ההנאה שבקישוט, וההנאה של לשבת בסוכה. תחושה אחרת. וואלה, פתאם מרגישה שזה חסר לי, הסוכה שלנו. קראתי לה "הסוכה הלבנה"

Kטלנית

New member
סוכת שלום ../images/Emo13.gif

לפחות אצל ההורים שלי יש ווחדה סוכה זה לא סוכה זה זה פנטהוויז' (בטוח רשמתי בשגיאות
) את תמיד מוזמנת תעמיסי את עצמך מבטיחה שתתקבלי בברכה כשיש מקום בלב יש מקום לכולם !!! נשיקות

חיפוש ית בונה סוכה

גם השנה, כמו בכמה שנים האחרונות, בנינו את הסוכה. הסוכה היא סוכת נצח כזו, מהסוג שמחברים בשניה כמו לגו, מה שלא מונע מהאפרוח להביא פטיש, להכות בחיבורים, ולהרגיש נחוץ. זה כייף כזה, בכלל לא מחויבות, לא דתית ולא חברתית. זה הווי כזה שאני והאפרוח יוצרים. להווי מצטרפים גם חברים שמגיעים בכול שנה לארוחה בסוכה.

אצלנו יש ויש אבל

עוד לא התחיל החג ואתמול בלילה גשם זלעפות. הבוקר הצצתי וראיתי שמעט מאוד מהקישוטים צנחו להם מגשם ו..........חתולה ג'ינג'ית-לבנה, נחה לה על השטיח הרטוב. שיהיה לכולם חג שמח ויבש גשם אחרי החג בבקשה.

גם אצלינו הסוכה לא נבנתה

שנה שעברה נבנתה ונשארה יתומה כל החג אחרי שהשקעתי בה נשארה בנויה כמעט עד חנוכה
השנה כבר מוזמנת לסוכה אחרת
חג שמח

יערית

New member
בשביל ששלומית לא תצא מקופחת

הבת עשתה שרשראות מבריסטול ומעיתון לאישה,סוכה לא נצליח לבנות במרפסת,היסודות כבר קיימים{קירות} והקישוטים נדבקו עליהם ,זה גם רעיון לאוירת החג. פעם...כשהייתי צעירה ורומנטית,הייתי יושבת בסוכה עם חברה עד לפנות בוקר, ומדסקסות על כך, שאם יעבור נסיך הוא לא יראה אותנו, בגלל הסדינים והסכך
.

מעניין איך שכל אחת נזכרת לה...

בית הקודם נהגתי להשיג את הקרשים, תמיד אבא היה עוזר. זוכרת קטע שבניתי וזה לא היה יציב, המבנה התנדנד לו, כמו נדנדה. הייתי מיואשת, אבל אבא שלי עבר ומיד סייע, וככה למדתי כיצד ניתן להתגבר על הגרוויטציה. השנה אבא חולה, עברתי דירה, הקונסטרוקציה שנמצאת שם, קצת מתנדנדת, הילדים לא רוצים סוכה. אז אני בעצבות מה מוותרת.

Kטלנית

New member
מתחילה..... יש בזה משהוא מן ה

נוסטלגיה געגוע למשהוא שנשארו ממנו זכרנות עמוקים והכי חשוב נעמים מה שנשאר זה להפיק את מירב ההנאה מהזיכרון המתוק של אותו הרגע חג שמחה מקסימה

maof

New member
אף פעם לא מאוחר......

אני מבין שזאת הזמנה לשנה הבאה
מעוף

Kטלנית

New member
ועדיף מאוחר פן יהיה מאוחר ../images/Emo3.gif

מה יהיה שנה הבאה????????? אלוהים יודע
חג שמח לך

למעלה