אצלי או אצלך?

MaYcHuK

New member
ככה אתן אוהבות אותי אה?

קרציות! את יש לך חבר מה את מתערבת????????????? לכי תעשי לו סטרפטיז ומהר ומירב? אוף נו יאלה תבואו שתיכן - קרציות! חיבות להרוס לי הכול ואחרי כל זה מתה חולה מדבקת עליך - קרציה!

ק י ק ה

New member
תגידי - נפלת על הראש../images/Emo35.gif

סושי, סרטים, אלכוהול משובח, סנוקר - אני לא מוותר - מקסימום נלך מוקדם

MaYcHuK

New member
אתן תארגנו מה בא לכן

על פי ההודעה של מירב שמתנופפת כראשונה בפורום היא לא מחכה לשבוע הבא שאני מגיעה אתן מתכננות ערב בנות בלעדיי אני בוכהההההההההההההההההההה ועצבניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אתן לא חברות שלי יותר!

ק י ק ה

New member
תראי..

אצלי בבית יש אופצית בילוי אחת, אולי אני יכולה ללמוד משו חדש
תמיד טוב לדעת

phizik

New member
אוי...נשים נשים.....מתי כבר תפסיקו

לחשוב על זה......רק סקס יש לכן בראש
. התכוונתי לאופציות שמנצלים ברגעי המנוחה

phizik

New member
בסוף אתן סתם תתאכזבו... ../images/Emo13.gif

יש 2 TV עם לווין,DVD עם מעל ל 300 סרטים ,2 מחשבים שגם בהם יש סרטים חדשים שמתעדכנים ומוזיקה,ספרייה נחמדה, שולחן סנוקר (6 פיט),שולחן פינג פונג ,אחלה מטבח אלכוהול בטירוף ובאיכות,גג למנגל וכלבה שלא מפסיקה ללקק. אין הרבה שיכולות להתחרות עם זה במיוחד "מהגרות" שגרות בחדר בדירה עם שותפים. אמרתי לכן שתתאכזבו

ק י ק ה

New member
אני בשוק בהלם אני המומה

במקום לכתת רגלינו בין הברים בת"א, ללכת ללנקולין בשביל שולחן סנוקר ב 10 ש"ח, לחפש מקום למנגל.. ואני חשבתי שזו תחילת של ידידות מופלאה

MaYcHuK

New member
מהגרות???????????

שולחן סנוקר ולא אמרת??????????????? זהו זה סופי ואני לא שואלת אותך שבוע הבא חמישי בלילה אני אצלך עד יום שבת צאת הרכבת האחרונה. והפעם שום חבר מחיפה לא יבריח אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaYcHuK

New member
חלר א'

מעדיפה אצלי יותר נוח לי שם אומנם יש שותף אבל הוא אף פעם לא נמצא ואפשר להרעיש כמה שרוצים - גם כשהוא נמצא אפשר להרעיש כמה שיותר אני במקום הטבעי שלי , לא צריחכה לארוז תיקים ולשוטט בבית שהוא לא שלי - בטח לא בפעם הראשונה שאנחנו בקטע של "אצלי או אצלך" אצלי הכי כיף! חלק שני - יותר נוח אצלו בפעם הראשונה ככה גם אהיה ממש סגורה על עצמי שאני רוצה להפגיש אתה חמולה שלי איתו אממ מחכה להזמנה כמובן ואם אני ממש רוצה בזה אז רומזת קלות< יא מניאק מתי נלך להורים שלך?????????????
> ולא ממהרת לפגוש ולהפגיש בין החמולות קודם שאסגר על עצמי לגביו ואדע שהוא נסגר

להלן הצד של הגבר של המשוואה

לשאלה הראשונה - עדיף אצלכן כי:1. לכן יותר נוח ואז לנו יותר קל 2. אצלכן יותר מסודר ולכן לנו יותר קל (טוב לקנות פרחים או בקבוק יין מלנקות את המכלאה). 3. אין מה לעשות הסיבה השניה פשוט חזקה מכל דבר אחר. לגבי השאלה השניה - לא משנה איזה צד קודם (אלא אם כן יש דרגות שונות של פסיכוזה ואז עדיף את זה שפחות גרוע) לגבי מתי? - תלוי בכם אם אין לחץ אז ממש לא צריך להיחפז.

../images/Emo13.gif

אתה יוצא מנקודת הנחה שאצלנו יותר מסודר. יתכן והשורה התחתונה תהיה כזו (תכנס לדירה והיא תבריק) אבל לעולם אין לדעת מה היה שם קודם לכן... כן, כן.. זו לא שמועה, זו מציאות חדשה: גם נשים לפעמים לא מסודרות. הבית לא נראה כמו מוזיאון ואי אפשר בכל שעה ביום לאכול מהרצפה
אמרת יותר קל לכם כשלנו יותר נוח... יותר קל למה/במה/עם מה? מה שאני מבינה מכאן שיש העדפות, אבל המניעים אגואיסטים לחלוטין מן ההיבט העצלני שלהם, תקן אותי אם אני טועה

יקירתי אינך טועה

האגואיזים הנו במקום כיוון שיש כאן שילוב - המערה יכולה להמשיך ולהישאר מבולגנת ואילו את צריכה לסדר אבל הרבה יותר חשוב (ואינני מעפעף כרגע) לכן יותר נוח במגרש הפרטי וכיול להיות שהערב "יזרום" בצורה טובה יותר. אז על כן מדובר ב- WIN WIN SITUATION ועל כן הוא נראה הנכון ביותר. חוץ מזה שאם ידוע שלא נשארים לישון אז עדיף שאנחנו ניסע ולא אתן, לא?

המשפט האחרון שלך ../images/Emo6.gif

אל תטעה, אני בהחלט מסכימה בנוגע לכך שלי יותר נוח אצלי בבית. זה הדבר הכי טבעי מכל בחינה אפשרית: בטחון אישי, סקס, ערב בבית... כל דבר שלא תעלה כאופציה, אצלי בבית עדיף מאשר בבית זר. בעצם למען הדיוק יש שני היבטים שלא: 1. ארוחה - תבשל אתה, ותשטוף אתה ת'כלים. אני אשמח להביא יין
2. לבוא אליך זה תירוץ להתלבש, בעוד שלהתלבש בבית לפעמים מרגיש אידיוטי משו ולא תמיד לענין לארח בפיג'מה, בעיקר בהתחלה. בנוגע לאופציית המי יסע... אני מעדיפה אני לעשות את הנסיעה. למה? השליטה היא של הנוסע לא של הנשאר. מתי לבוא, מתי ללכת וכמה להשאר. נכון אפשר לגרום למישהו להבין בעדינות שהוא צריך לפנות ת'בית וללכת, אבל יותר קל להתפנות מאשר לפנות.

למעלה