אצילו!!!

החתולה שלי, מיקי,

חתולה סיאמית, לפני 4 שני הבאתי מאור יהודה, עדינה, יפה, חכמה, מעולם לא העזה לשרוט את בעליה או לטפס על הספות ולא מפחד. ההורים שלי התאהבו בה, למרות שלא הסכימו לנו לגדל חתול הרשו לנו לשמור עליה. היא היתה בישנית ופחדנית, לא אהבה זרים... היום, הראשון לנובמר, מיקי שלי נפלה מהחלון, אחותי מצאה אותה במגרש החניה, העלת אותה הביתה בעודה מעט נושמת והתקשרה לוטרינר. עד שהוטרינר הגיע מיקי פסקה מנשום והוא קבע את מותה.

ori190

New member
אוי ואבוי!

אופנוברית, אני מזועזע ומצטער לשמוע! לצערי אני יודע מה את מרגישה ואני גם יודע שכרגע אי אפשר לומר לך שום דבר שינחם אותך. לפי מה שאת מתארת מיקי חתולה באמת מקסימה. אני באמת משתתף בצערך כפי שאני בטוח שאר המבקרים כאן בפורום.

../images/Emo16.gif יהיה זכרה ברוך.

אני עדיין בשוק ומזועזעת, אחותי והורי עוד היו איתה ברגעים האחרונים שלה, הפעם האחרונה שראיתי אותה היתה אתמול בערב. עכשיו אני מצטערת שלא ישנתי בבית הלילה. אחותי לקחה את זה הרבה יותר קשה ממני והיא רוצה חתול סיאמי חדש שיעזור לה להתגבר, אולי אחד מכם מכיר או יודע על חתולים סיאמים המחפשים בית?

**פרינסס

New member
:((( חבל עליה ../images/Emo16.gif

חתולים סיאמיים הם באמת חתולים נהדרים, ניקשרים ומאוד נאמנים,חבל לאבד חתולה מקסימה כזאת. את יכולה לברר במקלטים לחתולים על חתולים סיאמיים שזקוקים לבית...או לחפש במודעות בעיתונים.
|חתול
פרינסס---,--´-{@

**לילך**

New member
אני משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif

לזכרה של מיקי
אני מתארת לעצמי את ההרגשה שלך ויודעת ,שאי אפשר לנחם במצב זה. אני מקווה שבמשך הזמן ,אחרי תקופת האבל על מיקי ,תאמצי שוב חתול או חתולה ,שיביאו לך אושר חדש. בנתיים תהיי חזקה ,אני איתך

למעלה