אצילות נפש בג'נין

אצילות נפש בג'נין

אצילות נפש בג'נין הייתי רוצה להביע את השתתפותי מקרב לב באבלה של משפחת אל חטיב שבנה אחמד בן ה12- נהרג בידי חיילי צה"ל בטעות נוראה, וכן להביע את הערכתי העמוקה לאצילות הנפש של בני המשפחה שהחליטו לתרום את אבריו להצלת חיי ילדים אחרים, בין אם יהודים או ערבים. עם יד על הלב כדאי שנשאל את .עצמנו: כמה משפחות ישראליות שחס וחלילה איבדו ילד בפיגוע היו מאפשרות את תרומת אבריו למען הצלת חייהם של פלסטינים, ומקבלות החלטה כזאת ממש באותו יום בו נפלה עליהם הבשורה הנוראה? אגב, בפעם הבאה שבאמצעי התקשורת שוב יקראו לעיר ג'נין בכינויים כמו "בסיס טרור", "קן מרצחים" וכדומה, כדאי שנזכור שגם משפחת אל חטיב הנדיבה ואצילת הנפש נמנית על תושבי העיר הזאת.

Breaking Wave

New member
אממ

בנתיים שמענו רק על משפחה פלסטינאית אחת, אני מכירה לפחות 3 מקרים שהושתלו איברים יהודים בגופם של ילדים פלסטינאיים. כולל מקרה אחד לפני כמה שנים, שאם שכלה את בנה פיגוע ואיבריו הושתלו בגוף של ילד ערבי.

Drunk Bullet

New member
הבנת הנקרא

כתבת "שמענו", אז הדגשתי שזה את ולא אנחנו. אני אישית מכיר 2 ישראלים שהושתלו בהם איברים של ערבים (אחד ערבי לא ישראלי). ובעיתונות פורסמו כבר הרבה מקרים כאלה.

Breaking Wave

New member
:)

זה עדיין לא נותן לה ת'לגיטמציה לכתוב: "כמה משפחות ישראליות שחס וחלילה איבדו ילד בפיגוע היו מאפשרות את תרומת אבריו למען הצלת חייהם של פלסטינים, ומקבלות החלטה כזאת ממש באותו יום בו נפלה עליהם הבשורה הנוראה?"

עם יד על הלב

המספרים הם כל כך נמוכים שאי אפשר בכלל לעשות השוואה...מקרים נדירים ואקראיים שקוראים מדי פעם בשני הצדדים. אגב, בפעם הבאה שבאמצעי התקשורת שוב יקראו לעיר ג'נין בכינויים כמו "בסיס טרור", "קן מרצחים" וכדומה או יותר מזה כשאני אקרא להם ככה שוב ואני אזכור את משפחת אל חטיב אני עדיין אקרא להם ככה כי המשפחה הזו היא אחת מאוד קטנה פרט מבוטל.

d d s s

New member
אני אסביר לך

עמש"צ- עמוד שידרה צווארי. עם הוא נישבר, הבנאדם מת או נישאר משותק לכול החיים. זה תלוי עם הוא זז באותו רגע או לא. אם זז- מת. אם לא- משותק. דרך אגב עמש"צ שבור- אתה לא נימצא גם בפורו הצלה וחירום ויש לך איזה קשר למדא או משהו כזה? כי תאכלס זה מונח רפואי (במיוחד מדא).

כן אני כן אני ב 311

חוצמזה שזה לא בדיוק נכון צה שכתבת, עמש"צ צווארי מורכב בכמה חוליות ביניהן 2 חוליות חשובות מאוד שאם הן זזות הבן אדם משותק ואם הן נסדקות\נשברות או נפרקות אז האדם מזדכה על ציוד

למעלה