אצבע על הדופק - בנות מה שלומכן ?

איתך ...

פוקוס יקירתי, אם תוכלי לפתוח לעצמך ניק קבוע, אפשר יהיה גם לשלוח לך מסרים אישיים. כדאי. חיבוק.

אצבע על הדופק - בנות מה שלומכן ?

יום שישי כבר כאן, רגיעה מהשבוע, ואני מנצלת את ההזדמנות לשאול מה שלומכן. ובמיוחד אני יודעת שסופהשבוע יכול להיות קשה במיוחד לאלו שעדיין מצויות בשנת האבל הראשונה שלהן - הוקוס פוקוס ומילקי, שאיבדו את אימן בחודש האחרון, ו- etiush, שאיבדה את אמא לפני 8 חודשים. [ואולי בנות נוספות שלא ציינו את המועד במפורש]. רק רציתי להזכיר לכן שאנחנו כאן איתכן. חוץ מזה, אני דואגת לחיוכים והפתעות. איפה את? כבר 4 ימים לא שמענו ממך, וזה המון!מקווה שהכל בסדר, ומחכה להפתעת חיוך ממך. מאחלת שבת שלום לכולנו

LG4

New member
אומנם...

אני לא מהאבלות פה... אבל עבר עליי שבוע מצויייייןןןן!!!! היה לי סמינר מהנה
..
עשינו חיים....בילינו..דפקנו תראש
השתחררנו
..היה אחלה..
ואני חושבת שאני
מקווה שגם לכן היה שבוע טוב!!
ומאחלת שבוע מעולה....

etiush

New member
סקאלי החמודה

ואוו התלהבתי (לצערי) לראות שהזכרת אותי בהודעה שלך... ולתשובה לשאלתך איך היה הסופשבוע... היה מוזר הסופשבוע הזה יותר מתמיד. נסענו לטיול "משפחתי" פעם ראשונה... למה המשפחתי במרכאות, כי כמובן שאמא לא הייתה. וכל פעם שאבא אמר "משפחתי" רציתי לצרוח עליו "לא! זה לא משפחתי בכלל!", אבל הוא התכוון רק לטוב כך שבהחלט טוב שלא עשיתי את זה! וחשבתי על אמא כשהיינו בטיול, ואמרתי לה שאני הייתי רוצה שהיא תהיה פה ושאני יודעת שהיא רוצה שאני יהנה, אבל עדיין היא חסרה לי ואני לא הכי יכולה. בדר"כ בסופישבוע כל אחד בשלו נעול בחדר, לומד למבחן, עובד, מקשיב למוסיקה או משהו בסגנון ולא יוצא לנו הרבה לבלות ביחד. אבא שלי יזם את הקטע של המשפחתיות, והאמת שאני שמחה שהוא עשה את זה, אפילו שכמעט ורוב הדרך רק רבנו כולנו (אני אבא ו-2 אחיות קטנות יותר). העיקר שתיקשרנו!

בדיוק!

העיקר שתקשרתם! עשיתם צעד קטן וחשוב לקראת התארגנות מחודשת של התא המשפחתי וחזרה לשיגרה. הייתה שמש מאוד נעימה היום, בוודאי הרגשתם ... שבוע טוב ו
.

סקאלי ../images/Emo24.gif תודה על הדאגה

אבל הכל בסדר.... לא תמיד ליד המחשב (ויש לי עוד 3 שותפים).... אתם בליבי תמיד

למעלה