אצבעות ארוכות

אצבעות ארוכות

בתוך המקלחון האוויר היה חמים. לא מקפיא וצובט כמו זה שקיבל את פניי בכניסה לחדר האמבטיה. זה הפשיר את דמי וגם את חושיי. בעת ההסתבנוץ חוזר ריטואל קבוע : מהכפיים עד הבטן, ואחרי כן מן הרגליים מעלה...שוב כלפי הבטן. הבטן זוכה בסיבון ככפול. ריח נעים של וניל ופצ'ולי צובט לי את נחיריי. אני משהה את קצב ההסתבנות ונותנת לעורי להתענג על המגע. וזה מענג. יותר ויותר. האצבעות נחסמות בשד שמאל בתנועתן ומחילות לעסות אותו. בסיבובים איטיים. בלי להזניח את הפיטמה שהזדקרה בינתיים. מזיזה את ידי ומתחילה ללטף בתנועות גדולות את 2 השדיים. זה מעמיק את התחושה. ואפילו מדגדג בשיפולי הבטן. יורדת דרך הטבור ומעסה בקצף ריחני את כל הבטן ואת העכוז לאחריה. הפלחים המוצקים האלה מגרים לי יותר את חושיי. כעת אני יורדת עד לאצבעות הרגליים. מטפלת יפה בכל אצבע ובכל מרווח. ליטוף שכבר מורגש יותר אירוטי אחרי שהגוף התחיל לדבר מרעב ומתשוקה. רעבה עוד יותר מתרוממת מקצות רגלי אל הירכיים ואל מפשעתי. היד מגששת באצבעות חוקרניות ומגיעה הישר אל בין שפתיי הכוס. זה נעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צמרמורת טובה וממושכת עוטפת אותי. המים זורמים מעל ראשי חמים ונעימים. אצבעות ארכות נשלחות אל תוך מבוכי גופי. אצבע עצבנית אחת מכה בקצב מהיר על דגדגן צמא זימה כן... זה מתקרב. כן הצמרמורת העמיקה. כן. זה הרגע. אוספת את ראש המקלחת ממקומו הרגיל, משנה בסיבוביות את אופן הזרימה לזרזיף חד ומפנה אותו, את הזרם, אל בין רגליי. ככה שמכוון ישירות על דגדגן צמא זימה.

yd4

New member
מקסי את כותבת מאוד יפה

כייף לקרוא אותך, ולזרום ----------------------------------------------- למקלחת נכנסה מלאה תשוקה ואהבה זרם זרזיפי את גופה כיסה עיסוי מענג לשדיה העניק נעימות נפלאה פקדה את גופה לקחה את הסבון ועל גופה העבירה חשה כיצד הוא מלטף אותה נוגע בכל נקודה נעימה פיטמותייה הזדקרו מאושר המגע ביטנה נמתחה מרוב אהבה ערוותה התקצפה למראה הסבון היא ליטפה את עצמה ללא הפסקה את היד שלחה למדף שבצד ותפסה בחוזקה את סמבו המענג הוויברטור הגדול שקיבלה מחברתה לפיה קירבה והעניקה לו נשיקה חמה ומתוקה אותו אהבה בכל צורה שיכלה שיחקה איתו על כל גופה העניקה לו טיול נפלא הכניסה אותו לאט למקום היצריים החדירה אותו בכל מילימטר ממנו חשה חשקה את כולו בתוכה הרגישה אותו ממלא אותה בלהט החושים והתאווה הגוברת לא שמעה את חברתה נכנסת למקלחת לפתע הרגישה את שדייה של חברתה על גבה מעסים אותה נשיקה לוהט על עורפה זרמה יד מגששת את גופה היא המשיכה עם הוויברטור הרגישה את גופה מסתובב ולשונה של חברתה בתוכה מטיילת נשיקה מטריפה אותה פקדה לחשה לה לאוזנה אני רוצה אותך עכשיו במיטה. יצאו הנשים מהמקלחת ולמיטת אהבה ניגשו ושם זרמו במחול מלא תשוקה ריגושים ואהבה גניחותיהם עד כאן נשמעו התערבבו עם צלילי רוח נעימה

../images/Emo12.gif

יכול להיות שקראתי את "הפוסט" הזה בפורום נוסף?

yd4

New member
../images/Emo9.gifמה שאני כתבתי ?

יכול להיות אני כותב הרבה זה פרי יצירתי

bugbuster

New member
ברוכה הבאה

ואחרי הברכות, ללא אקדמות. ככה ישיר ולא בכאילו. מה הסיפור? האם הסיפור הוא לתאר כמעט "במפרט טכני" (ואכן מפורט,) מה אני עושה כשעושה? ואני שואל בכל הרצינות. היכן הסיפור! נתת תאור. מה התאור נותן, גורם כערך מוסף ומעמיד את עצמו מעבר לסדרת פעולות כאלה או אחרות. כיצד הוא מתייחס אליך? מי היא "את" לאור הסיפור, מעבר למי שיכולה לגעת בעתמה כפי שהיא נוגעת. מה התאור הזה או עושה לך או משפיע עליך כמי שהיית "לפניו" כלומר הרקע ומה הוא יגרום לך מכאן ולהבא, כלומר בעתיד. נכון, ישנה בעיה לכולנו לתאר את מעשינו המניים בין בזוגיות ובין ביחיד ויש כמובן ערך סיפורי גם לתאור 'המכניסטי' הזה, כל זה נכון ובוודאי ככתיבה ראשונה. נכון אך אפשר יותר, הרבה יותר. אני מסתקרן אם תוכלי להבא לפתח ולהשתמש בקטע ככזה להיות רק שלב, צעד, נדבך בעלילה שלמה.

בדקתי שוב באיזה פורום אני נמצא

הייתי בטוח שנכנסתי שטעות לפורום ביקורת ספרותית. מה המצב בגבסטר? לא כל סיפור חייב להיות כמו של רם אורן.. אחלה פוסט שלה. הכל בסדר והכל קליל

bugbuster

New member
אענה לך אולי באותה מטבע

אם רם אורן הוא אייקון הכתיבה שלך, "אשריך." (לטעמי הוא לא. אבל זהו חיווי פרטי.) לעצם העניין, יש לך בעיה בנתינת דעה? דעה שונה משלך? אנא חווה את דעתך אתה ולא על סמך אחרים. אישית הייתי שמח לו תגובתך הייתה מעט מעבר לרמה של: <ואההה> <ריגשת אותי,> <סבבה,> <באב אללה> <ענקית> ודומותיהן. הן תגובות לגיטמיות, אלא שמתאימות מאוד לפורומים אחרים. אה? לא אמרתי? מה? לא יתכן! כי הרי אני אומר זאת כל הזמן, ותגובותיי הן בהתאם לכך, אלא ש, אלא שלא קראת את הודעת המנהלים והפורום הוא איך להגיד את זה ככה כאילו כזה בשפה מובנת? אז הפורום הוא כן פורום לכתיבה, ואם ניתן "ספרותית" מה טוב.

למעלה