אצבוע

pasiava

New member
אצבוע

רציתי לשאול כמה משתמשים באצבוע שעושים בפאד על המערכת אמיתית? קטעי המעבר המהירים על הטאמטאמים(זה מופיע יותר בסולואים אני חושב) הם בעזרת אצבוע? כלומר, מזיזים רק את האצבעות בשביל המהירויות האלו או שפשוט אחרי הרבה זמן הפרקים נהיים מאוד מהירים חחח? תודה.

pasiava

New member
תודה אבל זה לא ממש 'מה שנוח...'

כי אם הרבה מתופפים עושים ככה את המעברים המהירים שלהם כנראה שיש סיבה. אני לא עובד הרבה על אצבוע אבל אם זה חשוב אני אתחיל לעבוד על זה יותר.

DRUMMERIT15

New member
תראה...

בתור מישהי ש90% מהנגינה שלה זה אצבוע אני יכולה להגיד לך שלא משנה כמה תאמן את המפרקים של הכפות ידיים, הם תמיד יהיו [כמובן אם אתה מאמן את שניהם] פחות מהירים מהפרקים באצבע... לדעתי אצבוע זה משהו שהוא חובה.. בהצלחה..

avidiamond

New member
טעות קשה ומיותרת

אם את מנגנת 90%מהאצבעות את לא מנגנת נכון בכלל מהירות מהאצבעות לא תופסת תמיד על סט כי אין ווליום לאצבעות המפרק אחרי על העוצמה.כל הקטע זה השילוב של אצבעות ומפרק. צריך גם אצבעות,גם מפרק ולהיות מהיר על הסט צריך בנוסף כתפיים ושכמות כי הם לוקחות את הידיים ממקום למקום על הסט מה גם שאם תנגני רק מהאצבעות לא רק שלא ישמעו אותך אלא תפתחי דלקות בגידים כי העומס עליהם יהיה מוגזם מקווה שעזרתי כי אחיזה זה לא צחוק

pasiava

New member
אז בתור מתופף מומחה(ומואדם שם../images/Emo3.gif)

תוכל להמליץ לי איך ללמוד לשלב בין השניים? שתהיה לי את המהירות של האצבעות בשילוב עם הפרקים(וכמובן כמו שאמרת גם להיעזר בכתפיים ובשכמות). תודה.

pasiava

New member
מצטער אבי

לא ראיתי ששלחת לי מסר. עדיף אני אתשר איתך דרך מסרים.

pasiava

New member
דהיינו,

האדום מדיגש את מומחיותך
עזוב, ניסיון לא מוצלח להצחיק.

Reign Of Chaos

New member
נפרק את המשפט לשניים.

מואדם- בניין מוּפְעַל, שורש א.ד.ם, סביל. שם- "כינוי מיוחד שניתן לאדם או למקום או לבעל-חיים או לדומם כדי להבדילם מאחרים" (אבן-שושן) המשפט מכנה אותך "מואדם שם", כיוון שהשם שלך (להלן, avidiamond), נעשה אדום, לאו דווקא מרצונך. לכן הוא הואדם. ולכן שמך מואדם.

DRUMMERIT15

New member
צודק לחלוטין..

אבל מדברים על מהירות וטכניקה בעיקר.. לא על דינמיקה.. ואבי, הסר דאגה מליבך...המפרק של כף היד לא מוזנח בכלל
מתנצלת אם ההודעה שלי לא היתה ברורה מספיק..

למעלה