אפשר...?

• פותח הנושא a6m6
  • פורסם בתאריך

a6m6

New member
אפשר...?

מישהו יכול להגיד לי בבקשה את כל הפרטים לגבי הטורניר בראשון לציון? תודה מראש, אלון

impale

New member
פעם שלישית שאני שם את זה בפורום הזה

XD יום שני , ה-5.3.07(חופשת פורים!) שעה: בשעה 11:00 אני בטוח שאנשים יתחילו להגיע למקום מקום: ראשון לציון,קניון שער ראשון-התחנה המרכזית החדשה של ראשון לציון מקום מדוייק שנפגש בו: ספסלי האוטובוסים באזור רציפי האוטובוסים על המפגש והטורניר: קודם נכיר את כל החדשים =) אפשר לשבת לדבר להכיר,להחליף,לשחק ובנתיים וכל דבר אחר. מאוחר יותר נתחיל הרשמה לטורניר.. פרטים מורחבים: ההרשמה לטורניר תתחיל בשעה 12:00- עלות השתתפות בטורניר תעלה כ-20 ש"ח הטורניר יהיה בשיטת קרב סוויס. פרסי הטורניר יהיו בוסטרים של Yu-Gi-Oh! GX (כנראה שטין פאקים של סייבר דרגון) יש להצטייד באוכל,שתיה וכמובן קלפי יוגי-הו מקוריים בלבד. כל משתתף בטורניר יצטרך לתת דק ליסט והמארגנים יתאימו את הדק ליסט לדק שלכפ בהפתעה,אז שכחו מרמאויות. (לקוח מפורום אחר.)

impale

New member
תשובות

סוויס היא צורת משחק.. כמו בתים ונוקאאוט.. בצורת הסוויס המנוהלת בטורנירים (על ידי תוכנה בשם מנטיס) אתה משחק מספר סיבובים מסויים הנקבע מראש ללא קשר לאם אתה מפסיד או מנצח... ובכל סיבוב אתה מקבל מישהו שלו מאזן כמו שלך למשל אם נצחת בסיבוב הראשון יש לך נצחות אחד ו0 הפסדים בסיבוב השני תקבל מישהו שגם לו יש נצחון אחד ו0 הפסדים... בסופם של X סיבובים (לרוב 6) 8 השחקנים שבמקומות הגבוהים ביותר (בעלי המאזנים ההטובים ביותר) עולים לנוקאאוט יש לציין כי במקרים בהם למספר שחקנים יש את אותו המאזן התוכנה ממיינת אותם לפי השחקנים שמולם שחקו משמע אם מישהו הפסיד 2 קרובות ראשונים וניצח ב4 האחרים סביר להניח שהנצחונות שלו היו יותר קלים ממישהו שניצח 4 קרבות ראשונים ואז הפסיד 2 אחרונים ... ודק ליסטים זה די ברור מה זה.. רישום של הדק.. למארגנים יש "בדיקות פתע" בהן בודקים לך תדק סתם ככה באמצע טורניר... ככה הם בודקים שלא הכנסת קלפים שאינם בדק ליסט.. שהדק שלך חוקי וכן הלאה (מי שלא בטוח אם הדק שלו חוקי יכול לתת לי אותו המסן או כאן או בהודעה פרטית או לתת לכל אחד מהמארגנים של הטורניר ביום הטורניר עצמו.. והם יגידו לו אם הכל בסדר).

למעלה