אפשר

murmur

New member
אפשר

כן, בשלב מסוים חשבתי גם על זה בשלב מסוים חשבתי שאולי זה יהיה קצת נחמד חשבתי שאולי וויתרתי מייד זאת לא ההזדמנות כי לא הייתה באמת חשבתי על זה קצת ומייד זה עבר רק עכשיו כשראיתי איך היא נראית חשבתי למה אז לא קרה שום דבר וכמה זה מוזר מי ידע מה יכל להיות אם הייתי ניגש ואומר לה "אפשר" אם הייתי נשאר רק עוד כמה שניות אם הייתי נשאר כן, בשלב מסוים חשבתי גם עליה בשלב מסוים חשבתי לנסות ולראות מה ייצא חשבתי בחיים אין סיכוי שתרצה עברו הרבה שנים ועכשיו היא מולי צוחקת על הזמן שעשה לה רק טוב זה דווקא מעניין בן אדם בגילי לדעת אם יכולתי אותה לאהוב וכמה זה מוזר מי ידע מה יכל להיות אם הייתי ניגש ואומר לה "אפשר" אם הייתי נשאר רק עוד כמה שניות אם הייתי נשאר יוני בלוך - אפשר ועכשיו, האם יהיה אפשר לתקן את הטעות? האם להגיד לה "אפשר" (לנשק אותה נכון לענייננו) יהיה מעשה נבון? אני פשוט לא מצליח להפסיק לחשוב עליה, כל היום , כל הזמן

murmur

New member
אתה מתבלבל

אני דיברתי על איה.. והיא נפרדה מהחבר... ושום מילה על איה!

De-Panther

New member
נוו אני התכוונתי לאיה!! וזו הפעם...

הכמה שאיה נפרדת מהחבר שלה?? מאיפה אתה רוצה שאני אדע שאיה נפרדה ממנו או לא??

shellyland

New member
אני לא ממש עוקבת, אבל

רשרוש - היתכן שמדובר בקיבעון (שאלה מלכת הקבעונות)? מי זאת אותה איה ולמה כבר כל כך הרבה פעמים אתה שמח שהיא נפרדה מהחבר ואיך זה שעוד לא קרה כלום בינכם? אולי הגיע הזמן להמשיך הלאה?

De-Panther

New member
אולי הגיע הזמן להמשיך הלאה?? הבחורה

רוצה אותו רק בתור ידיד והוא ניהיה אובססיבי כלפיה בכל מקרה לפי מה שהוא אמר לי היום בבית הספר נראה שהבנאדם היחיד בפורום אפי שהוא יקשיב לו כשהוא שואל שאלות בפורום היא אפי עצמה

murmur

New member
בגלל זה קוראים לפורום "אפי היקרה"!

להמשיך הלאה? לאן בדיוק? היא נפרדה ממנו... פעמיים...

n k

New member
אבל אפי כבר לא באה לבקר אותנו ../images/Emo7.gif

היא עסוקה יותר מדי בחיסולים

De-Panther

New member
התכוונת חיתולים../images/Emo3.gif וגם זה רק בעוד..

מספר חודשים
ואז יהיה מחסל חדש

zimes

New member
אפי הועברה למחלקת

חיסולי קטינים. ראינו אותה, כולנו, בעת האימונים המפרכים.

למעלה