תאזין לכל האלבומים אחד אחרי השני, באופן שיטטתי. רשימת הסינגלים שלא יצאו באלבום וששווים האזנה היא מצומצמת ביותר. בעצם, השיר היחידי שעולה לי בראש כרגע זה "מלנכולי בלוז" ואולי גם "ג'יזס", אם אתה אוהב את הסגנון של קווין 1.
יש כמה סינגלים (או יותר נכון B-Sides) שלא יצאו על אלבומים, אבל לדעתי אין אחד שאני יכול להגיד שעומד בסטנדרט של שיר חזק, שאני יכול להגיד חבל שלא נכלל באלבום... מה שיש לי בראש כרגע: Thank god it Xmas Hijack My heart Lost Opportunity שאגב חלקם כן מופעים בגרסה זו או אחרת של אלבום רשמי ויש כמה גרסאות כיסוי שהם עשו אבל כולן בהופעות חיות אז זה לא בדיוק נחשב.... ואגב למי ש"חי את הלהקה" אין דבר כזה "שירים פחות מוכרים" - בשביל מופרעים אמיתיים דין Bohemian Rhapsody כדין Spread your Wings (חוץ משירים של רוג'ר אבל בוא לא ניכנס לזה
שהשיר משנת 71 שייך לסמייל. אגב , בכל מקום שקראתי בו מצויין שפרדי עקב אחרי התנהלות סמייל ושימש לה לעיתים כיועץ מקצועי אך לא היה חלק ממנה אז איך הוא הסולן במספר שירים של הלהקה ? לדוגמא - step on me הנהדר ( וגם ב - silver salmon שאותו כתב סטאפל ) ?
השיר מ 71 ושייך לסמייל. כשכתבתי את השנים הכוונה הייתה למתי הוקלטה הגרסה שקרן העלתה. פרדי היה סולן בכמה שירים אחרי שטים עזב ועוד לא היה חומר של Queen הם עשו מה שהם הכירו, הנגנים הכירות את המוזיקה ופרדי הכיר את השירה כי הוא די היה עם Smile כל הזמן...