אפשר?

אפשר?

היי רותי, נכנסתי במקרה לפורום והוא ממש מעניין, אני כבר כמה שעות עוברת עמוד עמוד.. אבל יש לי שאלה- איך את יודעת את כל הנתונים האלה שאת אומרת לאנשים? הרי הם אפילו לא אומרים את השם שלהם או תאריך לידה. אז איך את יודעת מי מסתתר מאחורי המסך? ואם כבר אני פה, אז אני אציג את עצמי- שמי ליאור, ואני בימים אלה ממש משתחררת מהצבא..
ומעניין אותי לדעת מה אני הייתי ועברתי בגלגול הקודם (יש לי הרגשה שעברתי איזשהי טראומה)? תודה מראש ליאור

רותי 11

New member
הכוכב ה שני מימין יקרה ../images/Emo140.gif

ראשית תרשי לי לברך אותך על השחרור הקרוב מצה"ל ואם שמך הוא ליאור באמת אז זה אומר שבאת לעשות עבודה למען הכלל ושזה נמצא בחותם הנשמתי שלך, הווה אומר שאת "חייבת" לבצע אותו. את הנתונים אני מקבלת בתקשור - ואפילו אחרי ניק יש אנרגיה, ההדרכה שלי פשוט יודעת מי נמצא מאחורי הניק - אני אישית לא - לכן יש לי את ההדרכה שעונה על השאלות האלה, היא מכוונת אותי היא מראה לי את אותן תקופות חיים אגב - אני רואה איך הם היו נראים באותן תקופות חיים. ואגב למה רלוונטי תאריך לידה של החיים האלה לתקופת חיים אחרת? הרי תאריך הלידה שלנו קשור לגלגול הזה בלבד והשם שלנו שייך לגלגול הזה בלבד. לגבי התחושה של טראומה זה ברור שעברת באחת מתקופות החיים האחרות שלך, זה לא מחייב אגב שזה קרה בתקופת החיים האחרונה שלך. אם את רוצה שאני אבדוק מה היה בתקופת החיים האחרונה שלך ללא קשר לאותה טראומה שאת חשה אין בעיה. אני מקבלת שהיית בשואה - אבל זה לא היה הגלגול האחרון שלך היה לך עוד גלגול קצר בין שני הגלגולים האלה. אני רואה אותך נער, (בגלגול האחרון) בערך בגילאי 13-14, אני רואה אותך זוחלת על אדמה סלעית מנסה להתקדם ולהגיע לכביש אני מנסה להבין מה היה שם, האוטו שלכם התהפך לצד הדרך ואת זחלת החוצה ממנו וניסית להגיע לכביש רק שבכדי להגיע לכביש היית צריכה לטפס קצת למעלה כי הרכב שלכם נפל לתוך תעלה לצד הדרך, (תעלה יבשה) כי האדמה מאוד יבשה ומלאה באבנים קטנות, אני רואה אותך שאת מגיע/ה לכביש בשארית כוחותייך ולא יותר - אבל הכביש הזה נמצא במקום מאוד שומם, חם נורא והשמש קופחת, את לא שורד/ת כשמוצאים אותך זה כבר היה באיחור את מתה לצד הדרך מפציעה חום ויובש.

אופטימי משהו..אבל זה מסביר לי למה כל כך

קשה לי לנהוג..(עברתי רק טסט 9, ואני לא נוסעת בכבישים מהירים, כמו איילון, אני פשוט פוחדת..אבל אני אתגבר על הפחד הזה איכשהו) ולגבי מה שאמרת בהתחלה, "עבודה למען הכלל.." אני באמת רוצה ללמוד חינוך מיוחד וטיפול בעזרת בעלי-חיים. האם זו הכוונה בעבודה למען הכלל? תוכלי, בבקשה, לספר לי על עוד גלגולים שעברתי? ציינת שהייתי בשואה- מה היה שם?

רותי 11

New member
הכוכב ה שני מימין ../images/Emo140.gif

את בהחלט בכיוון של עבודה למען הכלל לגבי השואה גם שם אני רואה אותך כילד - בלונדיני קטן, בערך בגיל 5-6 באחד הרחובות היית ילד יפיפה, לא נראית כמו "יהודי" וסליחה שאני אומרת את זה - הכוונה היא שלא כמו שחשבו שהיהודים נראים שם, היית ילד ממש מתוק ושובה לב. אני רואה אישה גרמניה - מסתבר שהיאלא יכולה להביא ילדים לעולם והיא רואה אותך היא שכנה או משהו כזה והיא מבקשת מאמא שלך לאמץ אותך כי היא יודעת מה יעלה בגורל הילד כי באותה תקופה כבר התחילו לאסוף את היהודים, אותה אישה ביקשה והתחננה להציל אותך האמת שהיה לה גם אינטרס כי לא היו לה ילדים והיא חשבה ככה שהיא גם תרוויח ילד וגם ילד שנראה טוב ילד קטן, אמא שלך לא ממש מסכימה - בסופו של דבר אני רואה שהיא מוותרת עליך לטובתך כדי להציל אותך ממש בדקה התשעים כמו שאומרים היא מעבירה אותך לידי השכנה האמת שזה לא עזר בסופו של דבר כי עולים עליה "השכנים הטובים" מלשינים ולוקחים אותך מאותה אישה והסוף ידוע.

בשני הגלגולים מתתי בגיל צעיר מאוד

אמר שלי סיפרה לי פעם שכשהייתי קטנה אמרתי שאין סיכוי שאגיע לגיל 20..(איזה דבר נוראי לשמוע כשילדה בת 4 אומרת את זה) והנה עוד חודש אני בת 21

רותי 11

New member
הכוכב ה שני מימין - יקרה

זה שמתת בשני גלגולים בגיל צעיר זה לא דפוס או משהו כזה שיעיד חלילה שהחיים שלך כאן ועכשיו יהיו קצרים - זה ממש ממש לא ככה אין לך ממה לחשוש

למעלה