אפשר
לא פוליטי?

Kill Bernard

New member
אפשר
לא פוליטי?

אוקיי, שיט, שמעתם מה נסגר עם הדירה שלי?!
נגמר חוזה בסוף החודש. כשרצינו לפני כמה שבועות להגיד שאנחנו לא נשארים, בעלי הדירה סיננו. ואז שלחו אלינו הביתה "קונים פוטנציאלים". ראיתי את הדירה למכירה ביד 2.
מה כל בנאדם הגיוני יניח? אז מה אם בחוזה כתוב שהם מחויבים להודיע 90 יום לפני מכירה. מי הולך לחשוב "אה, הם לא הודיעו, אז בטח סתם בא להם לשלוח קונים פוטנציאלים וברור שנחדש את החוזה". הם לא עונים לטלפון, למה כזה לא-סביר לחשוב שהם סתם זונות?
אז התחלתי לחפש, ושבועיים לפני סוף החוזה הם מתקשרים ואומרים ש"מה פתאום, איך יכולתם לחשוב שאנחנו מוכרים". (כן, איך באמת). הם הסבירו את זה כדרך לגיטימית להערכת הנכס. אז אני לא בסדר, ואז זה עלי לחפש מחליפים כי אני לא אמרתי בזמן שאני לא מתכוונת לחדש חוזה חדש. נלחצתי, חפרתי עם מתלמדי עו"דים על החוזה, התכוננתי למלחמה (הם הפחידו אותי, אני לא טובה עם אנשים שצועקים עלי) - ואחרי שמצאתי דירה אפשרית והתכוננתי לשלב הבא, הגענו להסכם איתם שנישאר עוד חודש.
אז אמרתי ביי לדירה, כי היא ממש לא משהו. רציתי לבד, אין מספיק כסף ללבד, כל השותפים הרנדומליים שמצאתי ממש היו איומים, מהשותף הנוכחי אני מתרחקת בודאות.
עכשיו אחרי שאמרתי לבחורה שם שלא - בעלי הדירה מצאו כנראה מישהו שרוצה לחתום איתם.
עכשיו. עוד פחות משבועיים.

ואני כבר לא עומדת בלחצים ובשינויים ובמה לעזאזל אני אמורה לעשות, יש לי פצעים ברגליים מההליכה בכל גוש רמת-גן בשביל לחפש חורים עלובים יותר מזה שאני עכשיו בו (!!) ויש לי דירה מרוהטת לחלוטין שהתוכן שלה, כולל אני, יהיה ברחוב עוד שבועיים.
התכוונתי לשאול - נכון שהם זונות?!

Rachel47

New member
הם זונות

בעלי דירה זה בכלל זנות
למשל- בעל דירה שיושב מול ההורים שלי ומבטיח הבטחות לגבי החוזה ומה יהיה שנה הבאה והמזגנים שהוא ישים לנו
ואז
הוא מוכר את הדירה

הא?
איפה המזגן שלי יא בן של זונה?!

בקיצור

מקסימום לכי תתנחלי אצל ההורים שלי או משהו...

Kill Bernard

New member
אני בררנית בשותפים.. איך הם?

וואו, האמת היא שאני כנראה לא מספיק בררנית בשותפים. תראו מה קרה לי כל פעם מחדש

אני באמת חושבת לשלם יותר על מטר-על-מטר לבד. אני רוצה לבחור את האנשים שנמצאים איתי לא על פי איפה ממוקמת הדירה שהם גרים בה וכמה היא עולה אלא על פי איזה סדרות הם אוהבים
זה כזאת בקשה לא הגיונית?

והבעיה שלי היא לא כ"כ איפה אני אהיה. יש לי מלא אנשים לישון איתם ולהיות טיפה בבית עם הכלבה שלי בכלל נראה לי פתרון טוב.
אבל יש איתי ריהוט לבית שלם שלא ממש בא לי לזרוק לרחוב. גם אם לא אני, הדברים שלי חייבים לקבל חלל חדש בשניה שמעיפים אותי מזה. ונורא קשה למצוא אחד כשכל חמש דקות אומרים לי משהו אחר לגבי מתי זה יהיה!!

Rachel47

New member
אויש

וול
אני ממש מקווה שהכל יסתדר
וזו דווקא בקשה הגיונית מאוד
פשוט זה לא כל כך עובד ככה לצערי

o0Invisible0o

New member
זאת קומדיה של טעויות

רק אחת לא מצחיקה. ><
אז..זה מה שקרה? סיכמתם עוד חודש, וויתרת על דירה ואז הם שינו את דעתם? תקשיבי, את חייבת פשוט למצוא דירה ולעבור ולא להקשיב לשטויות שהם אומרים יותר בכלל...! הם ממש חארות, בחיי.
הייתי אומרת שאם הם הבטיחו עוד חודש הם לא יכולים להעיף אותך אבל לא חתמתם על כלום אז כנראה שכן.

אגב, אני לא יודעת איך זה אצלכם אבל אצלי בעיר אנשים יחסית מתגמשים - כאילו, אולי הקונים החדשים, בגלל שהם קנו ומתכננים שיפוצים או ווטאבר יתנו לך להשאיר את הדברים ולא..נניח, לזרוק אותם לרחוב...אבל את לא יכולה לבנות על זה..אז, לא יודעת.
תתני לרגליים שלך לנוח בסופ"ש, תשימי קרמים ואל תלכי לשומקום ותתכונני לשבוע טירוף של צעדות החל מיום ראשון ותתפשרי - או במחיר או על שותפים, כי אין משהו אחר.
ויהיה בסדר.

Kill Bernard

New member
לא, הם לא התכוונו למכור בשום שלב

רק פירסמו את הדירה למכירה, שלחו אלינו אנשים שרוצים לקנות והיינו צריכים להראות ולשווק להם את הדירה.
אבל כל זה היה רק "להעריך את הנכס". חבל שטרחו להגיד את זה עכשיו. אז הם רוצים שאנחנו נמשיך איתם ונחדש חוזה לעוד שנה, אני ממש לא רוצה, אז אני מחפשת.
אז נכון לכרגע הם מחפשים שוכרים חדשים שיחליפו אותנו - אז אנחנו נישאר שם לעוד חודש, או שהם ימצאו מישהו שיחתום איתם עכשיו ואז אנחנו לא נישאר שם לעוד חודש ופאק, פשוט תחליטו עד מתי אתם רוצים אותי, אני צריכה לדעת אם לחתום על דירה השבוע ושאני לא אשלם במקביל גם לעוד אחת! אררררג!!

Rachel47

New member
אני חושבת שסופו של דבר יש סיכוי

שתצטרכי לחתום וכן לשלם חלק מהזמן גם על הקודמת
לי ספציפית זה לא קרה עדיין אבל ל2 הבנות שגרתי איתן שנה שעברה אחת שילמה על חצי חודש ואחת על עוד חודש שלם
לפעמים קשה להמנע מזה

limors2

Well-known member
וואו, איזה זונות

אחותי לא בטוחה שהיא יכולה (כלכלית) להישאר בדירה שלה, רוצה להחליף אותה? זה עם עוד 3 שותפות שעם אחת מהן תחלקי חדר, וחלקן (או כולן) דתיות ושומרות כשר, אבל אם את נואשת!

dans girl

New member
בהחלט זונות. כמו שרייצ' אמרה, יש מצב שתצטרכי לשלם על שתי דירות באותו חודש... לי זה קרה... לא אידאלי, אבל וואלה, בשביל השקט הנפשי, זה שווה כל סכום.
את תמצאי משהו! בינתיים את מוזמנת לבוא להתנחל אצלי בי-ם אם בא לך
. אני מחזיקה לך אצבעות!!!

Kill Bernard

New member
לשלם 2500 שקל יגרום לי להרבה יותר אי-שקט נפשי

מאשר כל מה שהולך פה עכשיו

RenanaD

New member
נהדר

אבל אל תהיי שאננה, תמשיכי לחפש טוב לפני שתחזרי לאותו מצב עוד חודש...

o0Invisible0o

New member
אנשים שלא יודעים איך פייסבוק עובד.

באמת, אם הגבתי בשרשור על קיר של מישהו אחר..ציבורי [!] מה אתה מגיב "איילת אני אעשה לך הייד" ???
400 אנשים שעשו לייק לעמוד הזה ולא מכירים אותי יכולים לראות את זה.

וממש אכפת לי שתעשה לי הייד.
[אני מדברת על הבחור שעליו התלוננתי לפני...אמממ..שני שרשורים
? שאיתי באימפרוב]
בכל מקרה, הוא גם כתב משהו ממש פוגעני על "איך פגשתי את אמא" בוול שלו עצמו.
בעעעע.
בא לי למחוק אותו.

RenanaD

New member
איזה כיף!!!

אנחנו מכירות אותך ובכל מקרה היית לומדת כמו שצריך... אבל תחשבי איזה תמריץ שווה סידרת לעצמך!

dans girl

New member
ובאווירה מאוד מאוד שונה... אני טסה לברצלונה לאליפות העולם בשחיה וללונדון בקיץ!!!!!

אעעעעעעעע!!!!

זה מה שאמרתי לפני שבועיים שאני לא רוצה להגיד לפני שקורה.
הזמנתי כבר כרטיסים לתחרויות (אני הולכת ל-6 ערבים של גמרים, בינתיים קניתי ל-4 מהם), והערב הזמנו את כרטיסי הטיסה!
ויש לי תאריך יעד ללונדוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. פעם אחרונה שהייתי בלונדון הייתה לפני 4 שנים ואני פשוט צריכה את זה כבר כל כךךך.
אני טסה עם אמא, לשבועיים, שבוע בברצלונה לתחרויות ושבוע בלונדון. זה נופל לי על מועד ב' אחד, אבל אני אלמד טוב ואשתדל לא להצטרך אותו.
בקיצור, יאי.
עכשיו אני חוזרת ללמוד לכימיה אי אורגנית, וכשיגיע שלב, בעיקר בשבוע הקרוב, שבו ארצה להתאבד, תזכירו לי שאני טסה ללונדון ולאליפות העולם בשחיה לראות את ריאן לוכטה ואיאן ת'ורפ בקיץ, וששווה לי להישאר בחיים.
וגם שיש פרקים של ליזי בנט פעמיים בשבוע.

תודה
.

limors2

Well-known member
יאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!

איזה כיף!!!!!!!

אני בטוחה שלא תצטרכי תזכורות עם המחשבה על ברצלונה ולונדון בראש

Kill Bernard

New member
הוווווו כמה מגניב לך!!!!

רק לא הבנתי איך הולך הקטע של התחרויות הזה. מה, את כאילו יושבת על שפת הבריכה ומעודדת אותם? הם לא שומעים!!

ולונדון, אומג, יאי!

למעלה