אפשר 2 שאלות

Mandy18

New member
אפשר 2 שאלות ../images/Emo35.gif

שלום רותי, אני מתלבטת על 2 השאלות כבר כמה זמן, ורציתי לשאול אותך: 1. נדמה לי שאני חייזרית
- פעם כתבת תיאור של חייזר ואמרת שקשה להם פה על כדור הארץ והם לא מרגישים שייכים והכל, וככה אני מרגישה לפעמים. מה זה אבל אומר להיות חייזר? האם מתישהו הם יחזרו לעולם שלהם? או שכבר ישארו פה? הרי המטרה שלהם זה לבוא לפה וללמוד אז מה קורה אחרי שתהליך הלמידה מסתיים? ומה יקרה ב2012 להם? נדמה לי לפי איך שהבנתי את זה, חייזירם יכולים להיות גם נשמה עתיקה, ז"א כבר חיו בכדור הארץ כאלפי שנים, אז זה ייתכן שהם עדיין מרגישים לא שייכים? הרבה שאלות בקשר לזה.. אבל זה מעניין... אז האם אני באמת חייזרית? 2. שאלה שנייה - הייתי מעוניינת לדעת מה היההקשר ביני לבין אנטאון. תודה רבה על התשובות!!!

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה

אני אתחיל בשאלה השניה - אני מקבלת שהייתם חברים (זכרים) אני רואה את שניכם על סוסים. אני רואה בעיקר חברות ביניכם של זכרים היו לכם מספר גלגולים כאלה. ועכשיו לשאלה הראשונה: בואי אני אסביר לך על חייזרים הבנת קצת לא נכון, חייזירם אלה אנשים/נשמות שהגיעו לכן מעולמות ומימדים שונים, הם באים לכאן לצורך למידה, כאשר הם יסיימו את זה הם חוזרים למקומם, חלקים באים לכאן כדי לעזור לנו מהידע שלהם מהמקום שלהם. אל תערבבי חייזרים עם חוצנים אלה שני דברים שונים לחלוטין, חייזירים אלה נשמות שהגיעו לכאן בהסכמה ואני מדגישה בהסכמה. מה יקרה להם ב - 2012 אני מאמינה שגם הם יעשו את הקפיצה כמו כולם, אם הם יהיו פה בגוף ולא למדו אני מאמינה שגורלם יהיה כגורל בני האדם. הם יכולים להיות נשמות עתיקות אבל לא כאלה שחווים כאן אלפי שנים, כי אלה שחווים כאן אלפי שנים הם בהחלט לא חייזירם, חייזרים אלה כאלה שהגיעו לכאן מספר מועט אבל ממש מועט של גלגולים וחלקם אפילו זאת פעם ראשונה שלהם כאן. אני לא מקבלת שאת חייזרית, את בהחלט חווית כאן הרבה גלגולים. נ

Mandy18

New member
תודה רבה על התשובות../images/Emo140.gif

ותודה על ההבהרה בקשר לחייזרים... זה מאוד מעניין!

למעלה