אפשר תרגום לshut up and driver?

West Doll

New member
הנה, תרגמתי על המקום אז אני מקווה שזה בסדר../images/Emo3.gif

תשתוק ותיסע- אני חיפשתי נהג שהוא מוכשר מספיק אז אם אתה חושב שאתה הוא האחד תקפוץ לתוך הרכב שלי אני מכונה מושלמת ומהירה עם סאנרוף בתקרה ופוזה של גנגסטר אז אם אתה מבין אותי תיידע אותי, תיידע אותי, תיידע אותי בוא כבר למה אתה מחכה בדיוק, בדיוק, בדיוק המנוע שלי עומד להתפוצץ, להתפוצץ, להתפוצץ אז תתניע אותי ותראה אותי נוסעת, נוסעת, נוסעת, נוסעת הבאתי אותך לאן שאתה רוצה להגיע אם אתה מבין מה שאני אומרת יש לי נסיעה שהיא חלקה יותר מלימוזינה האם אתה יכול לעמוד בקימורים? האם אתה יכול להדליק את כל האורות? אם אתה יכול מותק אז אנחנו יכולים לזוז כל הלילה כי אני מגיעה מ-0 ל-60 ב-3.5 מותק לך יש את המפתחות עכשיו תשתוק ותיסע (תיסע, תיסע, תיסע) תשתוק ותיסע (תיסע, תיסע, תיסע) יש לי קלאסה כמו קדילק של שנת 57' יש לי את כל הנסיעה אבל הרבה יותר בום מאחור אתה נראה כמו מישהו שיכול להסתדר עם מה שמתחת למנוע שלי אתה ממשיך להגיד שאתה תוכל מותק, הלוואי ויכולת אז אם אתה מבין אותי תיידע אותי, תיידע אותי, תיידע אותי בוא כבר למה אתה מחכה בדיוק, בדיוק, בדיוק המנוע שלי עומד להתפוצץ, להתפוצץ, להתפוצץ אז תתניע אותי ותראה אותי נוסעת, נוסעת, נוסעת, נוסעת הבאתי אותך לאן שאתה רוצה להגיע אם אתה מבין מה שאני אומרת יש לי נסיעה שהיא חלקה יותר מלימוזינה האם אתה יכול לעמוד בקימורים? האם אתה יכול להדליק את כל האורות? אם אתה יכול מותק אז אנחנו יכולים לזוז כל הלילה כי אני מגיעה מ-0 ל-60 ב-3.5 מותק לך יש את המפתחות עכשיו תשתוק ותיסע (תיסע, תיסע, תיסע) תשתוק ותיסע (תיסע, תיסע, תיסע) כי אתה משחק את המשחק, יש לך מה שיש לי (קח את זה, קח את זה) אל תפסיק זאת פגיעה בטוחה אין שופ פרארי הא מותק אני מצטערת אני אפילו לא מודאגת אז תכנס פנימה ותיסע (תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע...) ואז כל הפזמון וזה...
יש בשיר הזה פוווול סלנג אמריקאי שאני לא יודעת לתרגם אותו לעברית, אם לא הבנתם אני לא חושבת שהיא מדברת בשיר על אוטו
בקיצור, תשתמשו בדמיון שלכם
תרגמתי מכאן.

tamir r

New member
מה זה???../images/Emo2.gif

זה נראה כאילו היא שרה למישהו את הקריטריונים לעבור טסט
"האם אתה יכול להדליק את כל האורות?" "המנוע שלי עומד להתפוצץ" חחחחח

West Doll

New member
../images/Emo6.gifכי היא לא באמת שרה את זה על האוטו../images/Emo3.gif

כל השיר הזה זה מטאפורה אחת גדולה
או שלא...אני לא זוכרת מה ההגדרה של מטאפורה