אפשר...? "שלומית"?

Vardina18

New member
אפשר...? "שלומית"?

אפשר לקבל קצת פרטים על שירות לאומי של שלומית??? כרגע שלחתי להם את כל הטפסים שהם ביקשו, ומה קורה אחרי זה בדיוק ואיך זה הולך? אני אשמח מאוד לקבל פרטים, תודה מראש לכל מי שתענה לי.

אז ככה...

אחריי שהעמותה מקבלת את הטפסים, זה ייקח קצת זמן עד שיתקשרו אלייך מהמשרדים ויזמנו אותך לראיון אישי עם הרכזת האזורית שלך. היא תשאל אותך על כל מה שמילאת בטפסים - על המשפחה, הלימודים, התחביבים שלך וכמובן איפה ובאיזה תפקיד את מעדיפה לשרת. אחריי שתיפגשי איתה היא תתקשר אלייך, וזה שוב ייקח זמן, ותזמן אותך לראיון במוסד שבחרת להתנדב בו. לאחר הראיון הזה תתקשר אלייך הרכזת להודיע אם התקבלת או לא, ואם כן אז לאיזה מקום וכן הלאה. מהרגע שהתקבלת לתפקיד ועד שתתחילי את השירות תצטרכי להיפגש עם המנהלת האזורית של אותו מוסד ועם המנהלת האדמניסטרטיבית שלך - הבוסית שלך. רכזת שלומית היא "איש הקשר" שלך, היא באה לבקר אותך במקום השירות ואליה את מפנה את כל הבעיות שלך. ומדיי פעם ישלחו לך הזמנות להשתלמויות. מקווה שהצלחתי לעזור לך.

לפי מה שידוע לי-כן...יש מצב.

אני יודעת ממדריכות שסיפרו לי,וכן מבנות שירות לאומי אחרות כי יש מצב שאת לא תתקבלי.במידה והמצב הזה יווצר,את תצטרכי לנסות להתקבל למקום אחר,בתחום שבחרת או בתחום אחר. כמובן שתצטרכי לעבור את אותו תהליך שנית,אך תהיי אופטימית.. אומרים שדווקא אצל "שלומית" קשה להתקבל,אבל יהיה טוב.. :)

למעלה