אפשר שאלת אופנה?

אפשר שאלת אופנה?

יודעת שזה לחלוטין עניין של טעם ושאתן לא מכירות אותי ואת הטעם שלי בלאו הכי,ועדיין סקרנית לגבי דעת הקהל- יש לנו אירוע חברה בחמישי זמר שלצערי אינו כוס התה שלי,אבל אלך בכל מקרה כי יש את כל ה"מסביב" זה במקום סגור,עם אוכל,אלכוהול ומוזיקה. הייתן לובשות: 1. שמלה פנסית ומושקעת 2. שמלה יפה אך לא חגיגית מדי פלאס מגפיים (יש לי שמלה יפה של דפנה לוינסון,גווני ירוק-שחור-סגול כהה,בד סאטן,צווארון נזירי קצת,עד מעל הברך,מאד מחמיאה לגוף על אף שאחרי שקראתי את התיאור שכתבתי נשמעת מזעזעת) 3. ג'ינס סקיני עם חולצה מדליקה ומגפיים אנא הצביעו והשפיעו!! (אני מתלבטת בין 2 ל-3, האופציה הראשונה לא בשבילי וגם אין לי שמלות מפונפנות) הקטע הוא שבשוטף אנחנו לו לובשים ג'ינסים לעבודה, אז כשיש הזדמנות מאד מתחשק.השאלה אם זה לא נראה פשוט מדי (זה מאד מחמיא הג'ינס). חן חן לעונות

מיוליקה

New member
מבחינתי, ג'ינס מזמן לא בקטגורית הפשוט מדי

נשמע לי שבא לך על אופציה 3. לכי על זה, ותהני.

princess66

New member
3... נשמע לי הכי מתאים לאירוע

פרמלה

New member
תשובתי המעצבנת:

מה שנעים לך בתוכו, מאפשר לך תנועה חופשית, לא יגרום לך ליישר/להרים/להיטיב כל הזמן, גורם לך להרגיש מרוצה מעצמך - או בקיצור מה שאחרים חושבים, בלי לראות אותך בתוך הבגד, לא צריך לעניין אותך.

שhira

New member
3 הכי נראה לי

אם הית אומרת שמדובר על איזה כנס או משהו יותר .. מחפשת את המילה.. אולי נכון להגיד פחות קז'ואל מהופעה היתי הולכת על 2. אבל הופעה אלכוהול חברותא ולהוסיף לזה שלעבודה לא הולכים עם ג'ינס זה בהחלט 3

miki669

New member
ברור ש-3! הכי חתיכי ונוח

לא אוהבת "להתאמץ" מדי כשלא צריך (; ומי הזמר, ומה נסגר עם ההופעה של בון ג'ובי?!?! חחח

פרמלה

New member
מנצלש"ת

אתמול שקעתי בהנאה באלבום תמונות פיראטי שבכורית ארגנה לעצמן (כלומר סילקה תמונות מהאלבומים שלהן ויצרה אלבום נוסף) ויש שם תמונה של בכורך בן הפחות משנה יושב עם בנותיי. איזה מתוקים וקטנים שם שלושתם.

angelula

New member
תלוי איזו עבודה זו...

פעם הייתי במסיבת פורים ומישהי באה עם תחפושת סקסית בטירוף וזה היה לא מתאים בלשון המעטה. תלבשי מה שמרגיש לך מגניב, ובמאחור בראש תזכרי שאלה אנשים מהעבודה...

תודה בנות (ותשובות)

איזו פרמלה את
עם שתי התלבושות אני מרגישה נוח, מה שלא מונע ממני פעם בעשר דקות לבחון את עצמי ולוודא שאני נראית סביר.הרגל של שנים כנראה, ואני תוהה אם יש מישהי שבאמת לגמרי לגמרי שלמה עם עצמה ועם גופה.אם כן-מקנאה. והשמלה באמת מדליקה ומיוחדת, אבל יש מצב שהגינ'ס יותר מתאים. ומייקי-בון ג'ובי נותר חלום רחוק כרגע....

למעלה