מאיפה הופיעו כל-כך הרבה אוהבי ברוק
וריג'?
ולתשובות: איזו סצינה גרמה לכם לבכות? כשריג' נטש את ברוק לטובת טיילור אחרי שגילה על תומס(את הפעם האחרונה סרבתי לראות במחאה). מנוול
. גם הסצנה שבה מספרים לסי-ג'יי שלבקי יש סרטן סופני. מסכן שלי.
איזו סצינה גרמה לכם לצחוק? אני זוכרת את הפעם שבה ברוק עשתה תרגיל לסטפני והופיעה בפעם הראשונה מדגמנת את bedroom line שלה. אז לא רק התגובה של טיילור, שישבה עם פירס על הספה וראתה את הכול היתה משגעת בעיניי, במיוחד היתה שווה בעיניי הפרצוף של סטפני, שנאלצה לצפות בברוק, פושטת את חלוקה, על המיטה שעמדה על הבמה+מנשקת את ריג' לעיניי כולם!
(ויש לי את זה מוקלט עד היום). חוץ מזה הקטע שבה טיילור רואה את ברוק וריג' נופלים ביחד מהמעלית בה נתקעו לעיניי העיתונאים!
ולבסוף הקטע שבו סאלי מנסה לפתות את מסימו עם מוסיקה מדהימה, הרבה צבעים צבעוניים וחוט הצבעוני שכרכה סביבו!
איזו סצינה גרמה לכם ללגלוג? כמה אמרות של ריג' כשניסה להחזיר את ברוק בפעם האחרונה לפני הנסיון האחרון של שניהם להתחתן.
איזו מערכת יחסים הכי הצחיקה אתכם? מסימו וסאלי ללא ספק. איזו מערכת יחסים הכי עצבנה אתכם? ריג' וטיילור כשהוא עזב את ברוק לטובת תומס.
וברוק וניק כשהיא החליטה להיות איתו "בשביל הילד"
איזה זיווג חדש ומקורי [מאיפה באה המילה הזאת? ] הייתם רוצים שיהיה [אפשר גם מהשחקנים שכבר נשכחו]? אהבתי את הרעיון של ברוק וריג' ללא בעיות
חוץ מזה אחד שהוא ספוילר וידוע כבר, ואולי טיילור והקטור.