אפשר שאלון קצר?

אפשר שאלון קצר?

איזו סצינה גרמה לכם לבכות?
איזו סצינה גרמה לכם לצחוק?
איזו סצינה גרמה לכם ללגלוג?
איזו מערכת יחסים הכי הצחיקה אתכם?
איזו מערכת יחסים הכי עצבנה אתכם?
איזה זיווג חדש ומקורי [מאיפה באה המילה הזאת?
] הייתם רוצים שיהיה [אפשר גם מהשחקנים שכבר נשכחו]?

M a g n u s

New member
הו אני אוהב שאלונים../images/Emo45.gif

איזו סצינה גרמה לכם לבכות? הסצינה הראשונה שאני זוכר שבכיתי בגללה זו הסצינה שבה רידג' נוטש את ברוק לטובת טיילור אחרי שהיא קמה לתחייה בפעם הראשונה. אני זוכר שסטפני היתה בבית של ברוק כשרידג' בישר לה על החלטתו והיא הציעה לברוק "הפסקת אש", אבל ברוק העיפה אותה מהבית, התמוטטה ולא הפסיקה לבכות. וגם אני
היום כשאני צופה בשני הפרקים האחרונים של קרוליין אני גם בוכה
איזו סצינה גרמה לכם לצחוק? לא זוכר סצינות ספציפיות, אבל הייתי נהנה מהסצינות המצחיקות של סאלי, סול ודארלה
היום אני גם צוחק מהסצינות של סטפני וברוק
, פעם הייתי מתעצבן
איזו סצינה גרמה לכם ללגלוג? הסצינה בה ברוק פתאום הבינה שניק הוא "אהבת חייה"
איזו מערכת יחסים הכי הצחיקה אתכם? סאלי ודארלה היו קורעות אותי
איזו מערכת יחסים הכי עצבנה אתכם? דיקן וברוק
איזה זיווג חדש ומקורי [מאיפה באה המילה הזאת? ] הייתם רוצים שיהיה [אפשר גם מהשחקנים שכבר נשכחו]? מרגו
ומאסימו
הם כ"כ מתאימים

א ר י ק ל

New member
בבקשה-- (כל הפעלה מתקבלת בברכה)

איזו סצינה גרמה לכם לבכות? אני לא בוכה מכלום. אבל נגעו לליבי הבכיות של ברוק בגלל ריד'ג ששבר את ליבה בכל הפעמים.הפעם האחרונה הייתה מכה! כשהיא עמדה בביתו,וסגרה אחריה את הדלת כאשר לבשה את החליפה הלבנה.
איזו סצינה גרמה לכם לצחוק? קשה להצחיק אותי. אבל אהבתי את הפרצופים השטניים של ברוק,כאשר היא על היד העליונה נגד סטפני. (פרשת השוחד.השגת ריד'ג.הנשיקה עם אריק)
איזו סצינה גרמה לכם ללגלוג? חזרתה לחיים של טיילור.והסברה המשכנע והרציני.
איזו מערכת יחסים הכי הצחיקה אתכם? פלישיה וזוגתה שחיה בראשה של סטפני.
איזו מערכת יחסים הכי עצבנה אתכם? ברוק וניק. .דמט.
איזה זיווג חדש ומקורי הייתם רוצים שיהיה? ברוק וריד'ג ללא משברים או במילים אחרות-סטפני. זוג ישן נושן ומשובח.

אני שמחה שיש הענות... ../images/Emo13.gif

איזו סצינה גרמה לי לבכות? כשברוק הגיעה אל רידג', אחרי שהיא נפרדה מאריק, וגילתה שם את רידג' ביחד עם איזו דוגמנית. [כמובן שהוא עשה את זה רק בגלל שהרגיש רע עם זה שהוא לוקח מאבא שלו את אשתו] וגם... המוות של קרוליין. היה נוראי בהחלט.
איזו סצינה גרמה לי לצחוק? כשהתברר שרידג' הוא לא הבן של אריק. בעיקר בגלל שסוף כל סוף היה ברור לכולם שסטפני היא לא בדיוק שיה תמימה.
איזו סצינה גרמה לי ללגלוג?| סדגש| החזרה השניה של טיילור לחיים. זה היה כל כך פתטי!!! [כן, כן... אני מצטרפת לאריאל
]
איזו מערכת יחסים הכי הצחיקה אותי? דרלה איינשטיין וביל ספנסר. לא היה כמו ולא יהיה כמו!
איזו מערכת יחסים הכי עצבנה אותי? דיקן וג'קי. רבאק, שהדיקן הזה יעוף לנו מהחיים!
איזה זיווג חדש ומקורי הייתי רוצה שיהיה? חוץ מהעובדה שאני בעד רידג' וברוק לנצח [
], היה מצחיק אותי אם היה רומן בין דיקן לת'ורן השני...
ולמה בעצם לא היה שום קשר חד מיני בסדרה??? שערוריה!

M a g n u s

New member
הו אני מצטרף בחום להמלצתך../images/Emo45.gif

אם היה מצב לרומן חד- מיני הייתי שם את רידג' עם דנטה

S c a r l e t t

New member
אני אוהבת שאלונים../images/Emo13.gif

איזו סצינה גרמה לכם לבכות? המוות של קרוליין כמובן, מסיבת הפרידה בבית של סטפני והגסיסה בזרועותיו של רידג'
איזו סצינה גרמה לכם לצחוק?בעיקר סאלי וסטפני, לא זכורה לי סצינה ספציפית כרגע איזו סצינה גרמה לכם ללגלוג?ברוק וגילויי האהבה שלה ומציאת הסול מייט כל יום מחדש, פאטתי לגמרי איזו מערכת יחסים הכי עיצבנה אתכם?ברוק ורידג'!!! איזה זיווג חדש ומקורי [מאיפה באה המילה הזאת?] הייתם רוצים שיהיה?טיילור ודנטה

Indiman1

New member
../images/Emo176.gif

איזו סצינה גרמה לכם לבכות?טוב, אז לא יצא לי לבכות ממש מול הטלויזיה, אבל הסצינה הכי עצובה היתה מות טיילור בפעם השניייה שלה ומות קרוליין
איזו סצינה גרמה לכם לצחוק?או, היו הרבה כאלו, בעיקר כל פעם כשסאלי ניסתה לבצע איזשהו תעלול ובסוף היא היתה נופלת בפח של עצמה.
איזו סצינה גרמה לכם ללגלוג? גם אני כמו מגנוס - ברוק מוצאת בניק את "אהבת חייה" בסצינה הכל כך נוראה מבחינתה על הסירה של ניק. נקודת השפל הגדולה ביותר, מני רבות, של הדמות הזאת שקוראים לה ברוק. משם היא יכולה רק לעלות.
איזו מערכת יחסים הכי הצחיקה אתכם? קלארק וסאלי. מין צמד חמד שכזה
חבל שלא מראים אותם יותר. ממש אתנחתא קומית בסדרה שחסרה בזמן האחרון.
איזו מערכת יחסים הכי עצבנה אתכם? זה יותר משולש היחסים רידג'-ברוק-ניק. אתם לא יודעים עד כמה זה המאיס עלי את התוכנית בשנתיים האחרונות. אני לא יכול לראות את שלושתם ביחד באותה סצינה, פשוט לא .
איזה זיווג חדש ומקורי הייתם רוצים שיהיה ? אחרי שברוק וטיילור עברו כמעט כל גבר בסדרה, אני מציע את שניהן ביחד. בטוח יהיה מעניין...

לינה18

New member
מאיפה הופיעו כל-כך הרבה אוהבי ברוק

וריג'?
ולתשובות: איזו סצינה גרמה לכם לבכות? כשריג' נטש את ברוק לטובת טיילור אחרי שגילה על תומס(את הפעם האחרונה סרבתי לראות במחאה). מנוול
. גם הסצנה שבה מספרים לסי-ג'יי שלבקי יש סרטן סופני. מסכן שלי.
איזו סצינה גרמה לכם לצחוק? אני זוכרת את הפעם שבה ברוק עשתה תרגיל לסטפני והופיעה בפעם הראשונה מדגמנת את bedroom line שלה. אז לא רק התגובה של טיילור, שישבה עם פירס על הספה וראתה את הכול היתה משגעת בעיניי, במיוחד היתה שווה בעיניי הפרצוף של סטפני, שנאלצה לצפות בברוק, פושטת את חלוקה, על המיטה שעמדה על הבמה+מנשקת את ריג' לעיניי כולם!
(ויש לי את זה מוקלט עד היום). חוץ מזה הקטע שבה טיילור רואה את ברוק וריג' נופלים ביחד מהמעלית בה נתקעו לעיניי העיתונאים!
ולבסוף הקטע שבו סאלי מנסה לפתות את מסימו עם מוסיקה מדהימה, הרבה צבעים צבעוניים וחוט הצבעוני שכרכה סביבו!
איזו סצינה גרמה לכם ללגלוג? כמה אמרות של ריג' כשניסה להחזיר את ברוק בפעם האחרונה לפני הנסיון האחרון של שניהם להתחתן.
איזו מערכת יחסים הכי הצחיקה אתכם? מסימו וסאלי ללא ספק. איזו מערכת יחסים הכי עצבנה אתכם? ריג' וטיילור כשהוא עזב את ברוק לטובת תומס.
וברוק וניק כשהיא החליטה להיות איתו "בשביל הילד"
איזה זיווג חדש ומקורי [מאיפה באה המילה הזאת? ] הייתם רוצים שיהיה [אפשר גם מהשחקנים שכבר נשכחו]? אהבתי את הרעיון של ברוק וריג' ללא בעיות
חוץ מזה אחד שהוא ספוילר וידוע כבר, ואולי טיילור והקטור.

למעלה