אפשר שאלה?

השגיא

New member
אפשר שאלה?../images/Emo9.gif

הבן שלי קרא את "דרקונים של דימדומי סתו" ומאוד נהנה. על הספר היה כתוב "כרך א' " , ע"פ המאמר "סדר הקריאה", היה כתוב שהבא בתור הוא "דרקונים של ליל חורף" ואכן כתוב עליו "כרך ב' ". הוא התחיל לקרוא וזה נראה בעיניו כאילו הוא הפסיד כמה דברים... יכול להיות שיש שני כרכים ל"דרקונים של ליל חורף"? (כי אם כן אולי פשוט אצלינו בספריה לא קנו את זה...) תודה מראש על התשובה גלית

יוסהההף

New member
חעע איזה שוסס [או: יהה קולניג!2]

כןן אני מבין על מה את מדברת כי אני קורא בדיוק את זה.. למעשה אני דיי בעמוד 97 של כרך ב'.. והספר אכן ככה.. זה רק ה'פרולוג' של ההתחלה.. גם אני תהיתי למה זה ככה.. אבל שיקרא והכל כבר ייתפס אצלו מחדש.. ואלו ספרים שווים
ממליץ !!! :) אני בעצמי הולך לקרוא את כולם..

יוסהההף

New member
../images/Emo58.gifחע ככה מסמנים? זה לא ממש../images/Emo4.gif

טוב אני בשוונג אז אני ארשום לך... אז ככה בסוף כרך א' מי נהר וסהר פז מתחתנים והם נמצאים בעמק ההוא בין ההרים... הקטע שהוא דמבר עליו בטח זה איך פתאום בספר השני הם מוצאים את עצמם בתוך תורברדין ממלכת הגמדים האא? עם מקבת כראס? אני לא בטוח שרושמים את זה בפירוש בספר אבל ככל הנראה השהיה בעמק ההוא בין ההרים היה זמן [בגלל שצבאות הדרגונים מתפשטים בכל רחבי העולם] הניצולים של מחנה פקס תרקס הגיעו לממלכה וחיפשו מקום קבע חדש בשבילם שהולך לכאורה להיות המישורים שבשער שרום של הממלכה.. השהיה שם בעקרון גם זמנית.. וזהו בתמורה לככה שהגמדאים נתנו להם את הרשות להשאר החבורה יוצאת למעין מסע להשגת מקבת כראס שזה הכלי שבו יצרו את רומחי הדרקון ומשיבים אותו לגמדים [המסע עצמו לא מסופר ואולי בגלל זה הוא הרגיש פער] ואם אני טועה שמישהו יתקן אותי
ושיהיה לו קריאה מהנהה..

strahd

New member
להלן התשובה

דרקונים של ליל חורף הוא אכן הבא בתור. מכיוון שבספר השני יש פיצול של החבורה, אז קווי העלילה קצת מתחילים להתבלבל. מעבר לכך, הספר השני מתחיל כמספר חודשים לאחר הספר הראשון, ונראה כאילו חסר ספר באמצע. אין מה לפחד, הכול מוסבר במהלך ההתחלה. לידיעה רק, בזמן הקרוב יצא הספר באנגלית המתאר מה קרה באותה התקופה, ובתקווה הוא גם יצא בעברית.

python 4

New member
הפער הזה, זה אחד הדברים היפים

בסדרה לדעתי. מדובר, כמו שנכתב, בפער של כמה חודשים בין הספר הראשון לשני, שבו הגיבורים מלווים את הפליטים של פקס תרקס לתורברדין ומקבלים שם מקלט תמורת מציאת מקבת כראס - והספר נפתח במתן המקבת לגמדים של תורברדין. בקרוב הפער הזה הולך להיסגר מבחינה ספרותית, בספר "דרקונים של עומקי הגמדים" שעתיד לצאת בקרוב..

python 4

New member
ולכל מי שהתגעגע אלי (או שלא) -

חזרתי משבוע בחו"ל. היי!
אני שמח לראות את הפורום נטול-טרולים בזמן שלא הייתי פה..

python 4

New member
תמונה משותפת שלי עם לורדי+וויג וואם

הייתי מעלה אותה לפה, אבל היית מתקשה להבחין מי המפלצות ומי אני

למעלה