אפשר שאלה?

אפשר שאלה? ../images/Emo9.gif

היי לכל המבינים אני משתמשת בפידות לנעליים עשויות ממגנט ועליהן יש בליטות סה"כ נוח לי למעט נקודה שכואבת לי מאוד באצבע הגדולה באמצע ורק ברגל ימין. מה זה אומר? הסתכלתי במפה וזאת נקודת יתרת המוח? אפשר קצת הסבר המון תודה!!!

vca

New member
זו נקודה המגרה את הבלוטה

ובטיפולים עוברים על הנקודה הזו כחקל מהטיפול לטובת איזון המערכת. תגידי - למה את עם מגנטים ? שבוע טוב.

מקוםבלב

New member
מגנטים

ערב טוב לך, לגבי המיקום התשובה כבר ניתנה. לגבי המגנטים יש לי השגות. כל המוצרים שנמכרים היום עם המגנטים עובדים על תדר אחד ועל כל המיקומים. השאלה היא האם באמת צריך את התיגבור הזה בכל המקומות? אני כמטפלת משתמשת המגנטים עם עצמה נמוכה ובמקומות שצריך. החוכמה היא לאזן ולא להוסיף. אך כאמור ,אם טוב לך ואת מרגישה טוב ,מצויין. אם לא תחשבי עוד פעם האם זה מתאים לך באופן אישי ולא רק בגלל שאומרים שזה טוב. לילה טוב.

vca

New member
גם אני לא ממש תומך במגנטים

ולו בשל הסיבה כי הם מורידים את הכאב אשר הוא מנגנון ראשון במעלה לזיהוי וניטור מפגעים בגוף. בכל זאת מעניין אותי לשמוע מדוע הגברת כן נועלת מגנטים. שבוע טוב.

מגנטים

אני הולכת עם מגנטים מכוון שסבלתי מכאבי ברכיים והמגנטים עזרו לי. לגבי הכאב באצבע, לא ממש הבנתי מה זה מעיד? מה לא בסדר אצלי בגוף ואיך ניתן לטפל באמצעות רפלקסולוגיה ובכלל. תודה על היחס החם...

vca

New member
לפעמים כאב הוא כאב הוא כאב

לפעמים פשוט כואבת האצבע מסיבות שונות ולא הייתי לוקח את זה לכיוונים מסויימים לפני בדיקה ואו אבחון.

csh018

New member
כאבים בבוהן מס' 1 צריך לברר כאב

מקומי יש לחץ על העצמות, או מתיחה מקומית. יתכן וזה מצביעה על ביה במערכת הורמונלית. יתכן בעיה באיבר שהיא מייצגת. כמובן שצריך להצליב עם עוד נתונים. עפ"י התיאור שלך של כאבי ברכיים יתכן והמגנטים האלימו את הכאב ולא את הסיבה ויתכן שקיימת בעיית יציבה. רפואה שלימה שלומי

שימוש במגנטים

אני ממש מתנגד לשימוש במגנטים שהינם מגנטים בעל שדה פועם. לעיתים לטווח הארוך עלול להיגרם נזק בשימוש במגנטים.

avorly

New member
מספר שאלות

הניק שלך מביא אותי למספר שאלות: את אחרי לידה? מתכננת הריון? מניקה?

למעלה