אפשר שאלה?

שלמונזה

New member
אפשר שאלה? ../images/Emo168.gif

שלא כתובה בהסברים, באמת
בתיבת המסרים שלי קיבלתי הצעה לתת לסולן הלהקה שלי להשתתף בפרסומת של בורגר. למשל סלידתי מהעניין אישרתי את השתתפותו. מאז לא שמעתי שוב על העניין ואני רוצה את הכסף של הפרסומת
[זה הסיבה היחיד שאישרתי, חחח] מה קורה עם זה? למה השאלה לאישור השתתפות בפרסומת אם אין המשך? [כבר עברו כמה ימים טובים מאז] או שיהיה המשך ואני לא מודעת? אשמח לתשובה

תשובה

לכל דילמה יש את הזמן תגובה שלה. ייתכן וחלק מהתקריות הנובעות מההחלטה יגיעו באותו היום, יומיים אחרי ואפילו שבוע אחרי.

שלמונזה

New member
לא כ"כ הבנתי את התשובה ../images/Emo168.gif

לפני שבוע בערך כבר קיבלתי את המסר ואישרתי מיד. עכשיו כל מה שקרה אחרי כאילו משפיע על עניין הפרסומת? או שעוד שבוע אקבל את ה כסף של הפרסומת? [שזה העניין בכלל] יש לי חברה שגם לה יש להקה וקיבלה גם את אותה הצעה, וגם לא קיבלה כסף על זה למרות האישור
נורא עצוב לנו אנחנו רוצות כסף! [ולראות את סולן הלהקה מבריז למירי בוהדנה בשביל קצת בשר אחר]

AlanisJunkie

New member
איך זה שלפני שבוע?

המשחק לא קיים יותר משבוע, או שהיתה לך דרך לשחק בו לפני שיצא?

שלמונזה

New member
האממממ ../images/Emo168.gif

אז כמה ימים אחרי שהמשחק נפתח לא יודעת. כמה זמן המשחק קיים כבר? בכל מקרה לדעתי היה כבר אמור לקרות משהו עם זה

שלמונזה

New member
5 ימים בשבילי זה הרבה ../images/Emo168.gif

אבל נלך על זה שקיבלתי לפני 3 ימים את המסר [אין לי כח לבדוק את העניין]

RoieL

New member
אז זה לא מקרי

שגנבת הגבינה סוגדת רק לאלה שאמרו לא למירי בוהדנה?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאף אחד לא רוצה את

הכוכבים של הלהקה שלי בשום פרסומת
ובכל זאת אני קיבלתי רשומת הערצה מגנבת הגבינות!! אפילו היה רשום לי שפתחו ללהקה שלי פורום!!!

למעלה