אפשר שאלה?

Hypnotize

New member
אפשר שאלה? ../images/Emo13.gif

אני טסה להודו/נפאל/תאילנד בחודש פברואר והתכנון הוא להתחיל את הטיול בנפאל, מכיוון שאין טיסה ישירה מהארץ לנפאל אני טסה להודו-בומביי-דלהי הבנתי שדלהי הכי קרובה לנפאל השאלה שלי היא מה הדרך הכי טובה להגיע לנפאל מהודו? האם יש טיסה שאני יכולה לארגן כבר מהארץ? כמה טיסה כזו עולה? והאם בכלל מומלץ להתחיל בנפאל? תודה על התשובות

תשובה .

ניתן להזמין מהארץ את טיסת ההמשל לקטמנדו/נפאל . מחיר ? ידוע לי שעם חברת JET המחיר לכרטיס הלוך ושוב סביב ה350$. אפשרות נוספת היא מעבר יבשתי בין הודו לנפאל . נפאל בהחלט שווה ביקור אך אם את מתכננת גם טרקים הייתי משתדל להגיע לשם באזור תחילת מרץ . אם תחליטי לעשות כן , תוכלי עד מרץ לטייל באזור ראג'יסטן+אגרה+ ורנסי ולאחר מכן לחצות לנפאל . בהצלחה .

Hypnotize

New member
תודה

אנשים המליצו לי דווקא לא להתחיל בהודו ובגלל זה התכנון ליסוע ישר לנפאל הטיסה להודו היא קצת לפני אמצע פברואר אני מתכננת לעשות טרקים בנפאל, זה זמן טוב?

נפאל .

חודשים מרץ-אפריל נחשבים לעונה השנייה הטובה לטרקים בנפאל . (הטובה ביותר היא אוקטובר-נומבר ) . אני חושב שלא תיהיה בעיה להגיע באמצע פברואר לנפאל . כמה ימים בקטמנדו ופוקרה ולאחר מכן יציאה לטרקים נרטה לי אחלה . בילוי נעים .

kogawa

New member
אפשר תשובה

בגלל שאין טיסה ישירה את מתכוונת לטוס שלוש טיסות ולשרף כניסה להודו? למה לא לטוס עם האוזבקים ישראל-טשקנט-קטמנדו? יותר זול והרבה יותר קצר! לגבי עצות אחיטופל של "עדיף לא להתחיל בהודו" יש לי רק דבר אחד להגיד: את היועצים הללו אל תשאלי דבר על המזרח - הם לא רק שלא יודעים כלום אלא גם מטעים.

Hypnotize

New member
../images/Emo51.gif עוד שאלה -ויזה להודו-

היש אפשרות לעשות את זה דרך משרד הפנים?

kogawa

New member
משרד הפנים של איזו מדינה?

אשרת כניסה מנפיקה רק שגרירות של מדינה אליה רוצים להכנס במקרה של אשרה להודו, מנפיקה השגרירות ההודית בכל מדינה, אבל בארץ יש מתווכים בשם "אופיר טורס" להם יש סניפים כמעט בכל עיר בארץ. הם גובים 12-20 שקל עמלה בנוסף ל-200 שקל לאשרה, דורשים שתי תמונות, כסף מראש, ולפעמים גם דרכון קודם בנוסף לנכחי, ולוקח להם כשבוע לקבל חזרה את הדרכון מוחתם.

למעלה