אפשר קצת תוכן פה? :)

אפשר קצת תוכן פה? :)

עם איזה זמר [ישראלי ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? עם איזה זמרת[ישראלית ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה[חוץ מכינרת
]? עם איזה הרכב ישראלי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? עם איזה הרכב לועזי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? תתחרעו!

חפרתיP=

עם איזה זמר [ישראלי ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? ישראלי? מישהו מהמבוגרים.. שלמה ארצי.. או שלום חנוך או אריק אנשטיין למשל.. ואממ לא ישראלי? הממ אריק קלפטון..או למשל הסולן של מארון 5 הו אממ רובי ווילימאס עם איזה זמרת[ישראלית ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה[חוץ מכינרת]? ואיי אמ אני פחות שומעת זמרות ישראליות..אבל נראה לי שיתאים לו לארח זמרות כמו מירי מסיקה,קרן פלס או איה קורן קורם? איך שלא קוראים לה חח. או וגם דין דין אביב יהיה שילוב נחמד.. עם איזה הרכב ישראלי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה?היהודים!! וכנסיית השכל... עם איזה הרכב לועזי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה?ניקלבאק ... גרין דיי... תתחרעו!

בת 1986

New member
אני../images/Emo9.gif

עם איזה זמר [ישראלי ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? בעז בנאי
עם איזה זמרת[ישראלית ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה[חוץ מכינרת]? אפרת גוש
עם איזה הרכב ישראלי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? מטרופולין
זה יהיה מעניין ממש.. עם איזה הרכב לועזי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? מארון 5

moriboy666

New member
..The music flows because it longs

For the heart I once had.. עם איזה זמר [ישראלי ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? יהודה פוליקר שלום חנוך ברי סחרוף רמי פורטיס אהוד בנאי אביב גפן (סתם כי לא נעים להפקיר אנשים ולהגיד שלא מעניינים אותך רק בגלל שהורסים לך הופעות בחו"ל) אבי ביטר
. קשה לחשוב על כפיר שר באנגלית.. מכיוון שלא שמעתי אותו עדין אני אכתוב תרגילים והגלגלציים ביותר. מייקל סטייפ (REM) כריס מרטין (COLDPLAY) דמיאן רייס (אני כלכך רואה את אושר ועצב) סטיבן וילסון (porcupine tree)ולמרות שזה בכלל לא גלגלצי. עם איזה זמרת[ישראלית ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? נורית גלרון יהודית רביץ ריקי גל חוה אלברשטיין אתי אנקרי ושוב.. אבל הפעם יש הרבה שמות כי אני חובב רוק נשי ובכלל זמרות אז בתמצית נורה ג'ונס, דיידו, סולנית הקארנברייס ששחכתי את שמה, קרן אן (שלנו!) בייט דאביס (all about eve) ועוד ועוד עם איזה הרכב ישראלי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? התעויוט חחחחחח
סתם. אין הרכב כזה.. מה משינה?.. שיהיה... עם איזה הרכב לועזי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה? חושבים שכפיר יכול לשיר מטאל? אם כן יש לי צירוף טוב לנייטוייש. מיוז.(אמרת להתחרע)

moriboy666

New member
חח אני כל שניה נזכר בעוד אנשים שלא רשמתי..

אני אוסיף את אליוט סמית' לאונרד כהן ג'ף באקלי אריק סיני בוב דילן ג'ים מוריסון גרי ג'ולס ולנון לזמרים ולהקות פאנק.. גרין די, ניו פאונד גלורי, גוד צ'רלוויט, גו גו דולס, נירוונה, מטאליקה, פאנטרה, פארל ג'ם ופרודיג'י ודי זה לא יגמר

moriboy666

New member
תיקון

ג'וליין רייגן היא סולנית ALLABOUTEVE בטעות נכנסתי לערך של סרט שנרקא באותו שם

../images/Emo214.gifע ו נ ה ../images/Emo94.gif

עם איזה זמר [ישראלי ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה?אריק ברמן
עם איזה זמרת[ישראלית ולא] הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה[חוץ מכינרת]? מממ...קרן פלס
עם איזה הרכב ישראלי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה?היהודיםםםםםםםם..ואווו זה יהיה קטלנייי
עם איזה הרכב לועזי הייתם רוצים שכפיר ישתפו פעולה?ווסטלייף. |
|

../images/Emo126.gif שאלות מגניבות!

זמר - ישראלי- יוני בלוך, עברי לידר לא ישראלי- לא יודעת... זמרת - ישראלית- לא בדיוק זמרת, אבל אחת שמאוד אוהבת לשיר- אני
לא ישראלית - אין לי מושג
הרכב ישראלי- - לא טובה בהרכבים ישראליים
הרכב לועזי-switchfoot , snow patrol תשובות מפגרות. שהסיכום העיקרי שלהן:
אני רוצה שכפיר ישתף פעולה עם כללללל האמנים שאני אוהבת*|

למעלה