אפשר קצת צומי?

moranooosh

New member
אפשר קצת צומי?

אני מרגישה כ"כ אבל כ"כ חרא. אני מרגישה כ"כ מיותרת. אני מרגישה שאין שום דבר שאני טובה בו. אני מרגישה שאני כמו סמרטוט. אפשר לזרוק אותי לפח כמו כלום. אין אף אחד שאני ממש חשובה לו. שגם אם אני פשוט לא אהיה קיימת אז כלום לא יקרה. הרי העולם ימשיך להסתובב. מי ירגיש בכלל שאני חסרה? אולי אחד או שתיים אבל אחרי כמה דקות זה יעבור להם. כולם צועקים עליי, אף אחד לא ממש לוקח אותי ברצינות. כולם שחושבים שכל מה שאני אומרת זה בדיחה. שאני עצמי בדיחה אחת גדולה. אני רוצה פשוט לבכות. רק לבכות. וענת עשי טובה פעם אחת בחיים שלך אל תתערבי.

שלקע

New member
אוקיי! פנו דרך! פ-נ-ו-, ד-ר-ך-../images/Emo70.gif

לפני שאני אפילו מתחילה- קחי קופסת גלידה\חפיסת שוקולד והכניסי לפיך. למה את חושבת ככה? את יודעת, גם לי לפעמים יש תקופות דאון כאלה! זה הכל בסדר! בליב מי, כולם אוהבים אותך... אה תבכי. תבכי ותבכי ותבכי.... (זה בריא!
). מורני! את לא סמרטוט! בכלל לא! את ילדה חכמה ויפה ושלא תחשבי לרגע שלאף-אחד לא אכפת ממך! את לא מיותרת! כל אחד נולד בגלל סיבה ואת נולדת ז"א שאלוהים שם למעלה החליט שאת צריכה להיות בעולם הזה! את כלל וכלל לא מיותרת... את מרגישה חרא... האמת? כולנו מרגישים חרא. כל הזמן...... אם את לא תהיי קיימת את תהיי כל כך חסרה לאנשים.. למשפחה, לחברים.. לפורום! את משהו מיוחד מורנוש!

ODana

New member
בטח שאפשר ../images/Emo24.gif

אולי קשה להאמין, אבל אפילו לי יש ימים כאלה...
תזכרי שהכל בחיים הוא זמני, וככה גם התקופות האלה! כשאת מרגישה ככה, מה שהכי חשוב זה שתלמדי לאהוב את עצמך, תשקיעי ותפנקי את עצמך - אמבטיה (טוב, קצת חם עכשיו לזה), שופינג, טיפול בעור של הכפות רגליים, מסיכות פנים מרגיעות, ו... שופינג כבר אמרתי? בכל מקרה, תאמיני לי שאוהבים אותך, המשפחה והחברים, ולא לוקחים אותך ברצינות כי ככה זה, שאנחנו "ילדים", ומה אנחנו מבינים, למרות שאנחנו מבינים הרבה מאוד, דווקא. בקיצור, קחי חיבוק גדול
ותזכרי שפה על בטוח חולים עלייך
, ומתי שאת מרגישה ככה ישר תבואי לפה ונדאג לך, טוב?

moranooosh

New member
דיכאן קטן....לא משו שפורום

זהירות בנות לא יכול לטפל בו:D

למעלה