אפשר קצת עידוד???

מקסימה1

New member
אפשר קצת עידוד???

הי, אני בת 33 עם המון רצון להיות תמיד מודעת לעצמי ולפנימיות שלי וליכולות שלי. והנה כמה דברים לא מצליחים לי בידיוק בתקופה הזו: התחלתי לעבוד בעבודה שלא ממש מוצאת חן בעיני (לאחר שעזבתי משהו קטסטרופלי עוד יותר, אך עדיין מה שקורה כאן זו התפשרות ולא מה שאני באמת רוצה, אני מזכירה במישרד אדריכלים בעוד שמה שאני רוצה לעשות זה לעצב, ליצור)והכרתי שני בחורים אשר מצאו חן בעיני אך אני לא מצאתי חן בעיניהם מספיק לקשר רציני.בדרך כלל אני זו שלא רוצה את הגברים והינה הגלגל התהפך לו בידיוק קרוב לתאריך יום הולדתי. אני חדשה פה. אתם עוד לא מכירים אותי. שנת 2004 היתה בישבילי שנה של שינוי גדול. למדתי להיות אופטימית ולאהוב את עצמי. וסוף סוף זה קרה אחרי כל כך הרבה שנים. אני חייבת עידוד לעבור את התקופה הזו כשאני יודעת שהיא יכולה גם להימשך רק כמה ימים. נחמד שמישהו שלא מכיר אותך מגיב ועוזר. אז אני אשמח.....

רוחמה4

New member
למקסימה1

נשמעת לי בחורה שמודעת לעצמה ומקווה שכל רצונותייך יתגשמו אך זכרי שרוב חיינו מבוססים על פשרות מצאתי לך חרוז ומאחלת הצלחה / סוזן פוליס שוץ אם אתה יודע מי אתה ומה אתה רוצה ואם יש לך אמון בעצמך וכח רצון להגשים את שאיפותיך ונכונות רבה תוכל להפוך את חייך לשלך אם אך תבקש כל טוב

למקסימה

עם שם כזה אין ספק שהצלחת לאהוב את עצמך וזה שיעור מאוד חשוב בחיינו. לגבי זוגיות והחיים בכלל, אני מציע לך להאמין בעצמך יותר וביכולת שלך. אני מאמין שאם תעבדי על הנושא הזה, השנה הזו תהיה מדהימה יותר. בהצלחה

מזל טוב לך בפתיחת שנה מדהימה

למדי להיות שלמה עם עצמך לימדי מה היא זוגיות בתוכך. חפשי את האיזון את החיבור אל קו האמצע. חיבור אל השקט השלום והשלווה. איך עושים זאת? טוב שישנה כבר השאלה... קראי את המאמר שלי על זוגיות בתוך רשימת המאמרים בפורום... המודעות היא כבר 50% דרך אל נבכי הנשמה. בהצלחה בכל מעשי ידייך לטובה

תילטן

New member
מזל טול פעמיים ../images/Emo140.gif

את הצעד הראשון כבר עשית את עובדת כ.. מזכירה במשרד אדריכלים אז זו הדרך . הדרך בחיים היום יומיים קשה אך את ידעת להכניס לתוכה עניין ורצון להתקדמות . רוצה לקנות לך מתנה יפה ליום ההולדת שלך ?? אני הייתי הולכת לקנות לי ספר טוב ! ההמלצה שלי היא "דרך האמן " של גוליה קמרון. לדעתי בו תעשי עבודה רוחנית גבוהה ,ואם את אוהבת אומנות עיצוב זה הספר בשבילך ,אולי דרך הספר תתחילי ליצור כמו שאת באמת רוצה {האמת לא תהיה לך ברירה אם את באמת תעבדי עם הספר } המון הצלחה אור ואהבה

למעלה