אפשר עצות חברים?

שמעון321

New member
אפשר עצות חברים?

ראיתי מישהי שמוצאת חן בעיני בפייס ושלחתי לה בקשת חברות, היא אישרה אותי והתחלנו לדבר.
כעבור כמה ימים של שיחות קלילות היא הביאה לי את מספר הטלפון הנייד שלה אבל היא לא היתה עונה לי לשיחות רק להודעות (אני לא מהחופרים הייתי מתקשר פעם אחת כל כמה ימים) היינו מדברים באס אמ אסים והשיחה היתה זורמת אבל כעבור כמה ימים היא התחילה לסנן קצת מההודעות והיתה עונה לי כעבור כמה שעות או שלא עונה בכלל... כעבור כמה ימים שלא ענתה לי היא החליטה להחזיר לי הודעה ואמרה שהיא נכנסה לקשר עם מישהו.
עברו כמה שבועות עד עכשיו ואני באמת חושב שהיה בינינו קליק ואני לא יודע מה לעשות.. אולי היא סתם אמרה לי מאיזה שהיא סיבה? אולי באמת?
באת בא לי עליה מאוד!
מה אתם ממליצים לי לעשות או לא לעשות?

batmea

New member
נו, היא מיקבלה קשרים.

חכה שהבחור השני יעשה לה קטע בעצמו.

Karma is a bitch !!!!!!!

שמעון321

New member
אבל איך אני ידע אם היא עדיין איתו?

מאז לא דיברתי איתה ואני לא יודע אם לשלוח הודעה לראות מה חדש או לחכות שהיא תשלח אם בכלל?

Chikkko

New member
יתכן שהיא גם לא יוצאת עם אף אחד

יתכן שהיא רצתה שתפסיק לחזר אחריה.
בלי קשר- אני לא מבין למה היא לא יכולה לצאת במקביל עם שניים. סה"כ פגישת היכרות...
אלא אם כן כבר היה לה חבר בעת שפנית אליה לראשונה, והיא הסתירה זאת ממך.

יתכן שהיא רק מדדה אותך כל הזמן, והבינה שזה לא מתאים לה.
אבל בחורות לא אומרות את האמת באופן ישיר. זה תמיד מרומז ולא מפורש.

יש עוד אפשרות....
יש מצב שהיא רצתה רק למדוד את עוצמת החיזור שלך, מבלי לעודד אותך בכלל לחזר אחריה.
לפעמים בחורות עושות תרגילים כאלה, כדי לבדוק כמה רחוק תלך מבלי העידוד שלהן בכלל. כך הן לומדות יותר על גברים, או בחורים, לומדות ולומדות... ויודעות גם לייסר את הבן זוג שלהן כשהן רוצות.
מן משחק שליטה שכזה...
במסרונים, זה הרבה יותר קל, מפני שגם הקול האנושי מוסר מידע לצד המקשיב ( לך ).
היא אפילו לא דיברה איתך בטלפון בכלל.

שמעון321

New member
מה אתה ממליץ לי לעשות?

בהתחלה לא היה לה חבר בוודאות ולפי התחושה שלי אין לה גם עכשיו (יכול להיות שאני טועה ועכשיו יש לה)אבל אני לא מצליח להבין את ההיגיון בזה כי הכל היה בסדר היא נתנה לי את הנייד שלה השיחה שלנו זרמה ופתאום היא הלכה אחורה, באמת מוזר.
אם היא היתה מביאה לי תירוץ אחר הייתי ממשיך לנסות אבל כרגע לא נראה לי שטוב שזה יבוא מהצד שלי..
גם לא נראה לי שהבחורה לא מעוניינת כי היא הביאה לי את הנייד שלה ולא היה שום דבר מוזר בהודאות שיכול להצביע על איזושהיא טעות שעשיתי שהיא הלכה אחורה.
באמת מוזר

Chikkko

New member
להבין את המצב- זה הכי חשוב

לא יודע מה להציע כדי להשיג אותה.
&nbsp
זה הכי חשוב שתבין את כללי המשחק. בחורות עושות משחקים ללא הרף, ללא גבול, גם כשהן כבר בוגרות, גם כשהן נשואות.
מודדות ומודדות את השווי הרומנטי המיני של עצמן, לפי עוצמת החיזור של המחזרים שלהן, בכל מיני מעגלי קרבה.
זה תהליך תמידי בחיים של הבחורה והוא מלווה את הגבר כל זמן שהוא בתקשורת עם כל אישה.
&nbsp
יתכן שפעלת ללא שום דופי, מול בחורה שמלכתחילה לא הייתה לה שום כוונה לצאת איתך בכלל. בשום תנאי.
מן מבוך כזה, שיש לו רק פתח כניסה, ואין לו אף פתח יציאה.

satori79

New member
תעבור הלאה

אם לא שמת לב.. יש סיבה שהיא לא דיברה איתך בטלפון.

היה לי גם מקרה דומה, פחות או יותר, ואחרי כמה זמן הגעתי לתובנה שאני לא צריך אחת כזו. נשים שבאמת מחפשות קשר רציני, יש מספיק ולא חסר.

שמעון321

New member
השאלה שלי אם אני ישלח לה הודעה זה יראה נואש?

אני לא רוצה לוותר עליה כי היא באמת בחורה טובה

satori79

New member
אם היא

רק מנסה לבדוק את החיזור שלך,

צפה להרבה משחקים כאלו בהמשך..

זו היא ולא אתה.

אני לא יודע, יכול להיות שאם תשלח הודעה זה יכול להתפרש כנואשות.
לי אין כוח למשחקים כאלו, ושנשים עשו לי "משחקים" של "לא בטוחה", "מבולבלת" וכדומה..

המשכתי הלאה..ולא חושב שהפסדתי משהו.

נו יופי

לא מספיק שמישהי אמרה לך בצורה הכי ברורה שאפשר שהיא לא רוצה להיות אתך בקשר זוגי
לא מספיק שהיא אמרה שיש לה קשר אחר
החבר'ה פה חושבים שהיא משחקת משחקים ואתה חושב שאולי כדאי לבדוק שוב כי ממש בא לך עליה.
לא כל אישור חברות בפייסבוק זאת הצהרה על רצון להכנס לקשר זוגי
היא אמרה לך שהיא לא מעוניינת - פשוט תכבד את זה. זאת העיצה שלי.

שלום

גם אם יש לה מישהו, ואתה אוהב אותה, תוכלו להיות ידידים טובים וליהנות מזה וגם יש סיכוי שפעם זה יהפוך לחברות. נסה לשמור אתה על קשר, לשוחח אתה בעניין, להיות נחמד אליה בטבעיות, להגיד לה מלים טובות ולהיות טוב אליה ע"י דאגה, עזרה ותמיכה כשצריך. זה יכול להתפתח למשהו יפה מאד.

למעלה