אפשר עיצה...?

rinat043

New member
זואילי...

את הפרוטוקול רשמו לי האחיות כמובן בתיאום עם שולמן, את כל המינונים אני מניחה שזה באמת אותו רופא שהיה במחלקה ולאו דווקא שולמן.. באמת שאין לי מושג.. אבל מה שאני מנסה לומר זה שבסה"כ הרגשתי ממש בסדר בטיפול. לא היו לי מכל מיני תופעות לוואי או כאבים מטורפים.. אמנם אין לי למה להשוות כי זה הטיפול הראשון שלי אבל אני חושבת שהמחלקה שם בסדר גמור. כמובן שמי שיש לה כסף ויכולה להרשות לעצמה יכולה לשקול טיפולים באופן פרטי.. אני כרגע לא במצב הזה.. מאחר וזה טיפול ראשון שלי רציתי לדעת איך כל התהליך הזה עובד והלכתי ועשיתי את זה באופן ציבורי, היום אני "קצת" יותר מבינה בכל התהליך ואולי אם אני אתאכזב מבי"ח מאיר אני אחליט ללכת לפרטי בשלב מסויים. אי אפשר לדעת לאן החיים מובילים אותנו, אם היית אומרת לי לפני 4 חודשים שאני אלך ואעשה IVF לא הייתי בכלל מאמינה, אבל אני בשלב בחיים שאני משלימה עם כל דבר, ומה שצריך לעשות נעשה.. כי אין ברירה...

זואילי

New member
הבנתי, ../images/Emo51.gif

אני שמחה לשמוע שעבר עלייך טיפול נעים (חחח, נעים...). אפשר בהחלט לעבור את זה גם בלי תופעות וכאבים, נוכחתי בזה בעצמי בטיפול האחרון. אין ספק שהשיקול הכלכלי בפרטי הוא נטל כבד, אבל הלכתי על זה פשוט בגלל הטראומה שעברתי בטיפול הראשון שהיה בציבורי, ומעודד אותי לשמוע שבמאיר אפשר לעבור IVF ולהישאר בחיים... מה גם שזה מאוד אינדיבידואלי איך כל אחת מגיבה לפרוטוקול כזה או אחר. בכולופן, מסקרן אותי מה היה הפרוטוקול שלך (אם בא לך לספר). את יכולה גם לכתוב לי במסר.

rinat043

New member
הפרוטוקול שלי ../images/Emo63.gif

בהתחלה נתנו לי דקא', אחרי שבועיים התחלתי עם הגונאל אפ במינון של 185 (אם אני לא טועה..)אלו היו 2 עטים אחד של 900 ואחד של 450 במשך שבוע וקצת, אולי שבוע וחצי, אחר כך נתנו לי מנוגון 2.5 אמפולות במשך יומיים ויומיים לפני השאיבה 2 אוביטרל. בפועל נשאבו 9 ביציות מתוכן 4 הופרו, 2 מוקפאים ו2 המשיכו לגדל, אחד הפך לבסטוציסט והחזירו לי השני הפסיק להתפתח ולכן לא הוחזר. ביום שהייתה אמורה להיות ההחזרה היה לי דימום ברחם שנגרם בגלל נוזל בחצוצרות, לכן ההחזרה התעכבה מספר ימים. לא שזה עזר בסופו של דבר.. זהו בגדול.. אחרי שהבנו שלא הכי הלך.. שולמן הפנה אותי לניתוח אצל סוריאנו, הוציאו לי את החצוצרות שהיו הרוסות ורק הפריעו ועכשיו אני הולכת לשלב ב' - הארטיקים שלי

זואילי

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה על הפירוט

שיהיה המון המון המון
עם הארטיקים.

אמנם אני אינני רינת אבל אני רוצה לענות:

טופלתי שם אמנם לא אצל שולמן אלא אצל גונן אבל, כשהייתי מגיעה אליו לקבל פרוטוקול הוא זה שרשם אותו. מעקב זקיקים אם זה לא היה יום ו' הייתי עושה ביחידת הא.ס שם אם זה היה יום ו' תלוי מי שהיה שם, קרה שגונן עשה אבל גם קרה שברקוביץ' או שולמן עשו לי. התוצאות היו מגיעות לגונן, לשולמן שהיה מייעץ להם ולאחיות שהיו מתקשרות לתת את ההוראות. שולמן היה מעורב בטיפול כי גונן היה מתייעץ איתו ופעם אחת כשגונן לא היה שולמן נתן הוראות. אין שם "ערימת" רופאים אלא כמה בודדים, וכל רופא מטפל בכמה מטופלות ואין מצב כמו בבלינסון שכל פעם רואה אותך רופא אחר. גונן גם עשה לי הזרעה פעם אחת. אני ממליצה גם על שולמן הנהדר אבל, גם על גונן.

זואילי

New member
תודה גם לך ממתינונת ../images/Emo24.gif

עכשיו בהחלט מובן לי איך מתנהל הטיפול במאיר. זה טוב שאין שם ערימת רופאים.

אומנם טוב שאין עומס רופאים

אבל לכי תדעי כמה מטופלות יש שם,נשמע שזו מחלקה טובה ורגועה. אבל שאלתי שאלה,ולא ענו לי,אולי תדעי לענות לי את (את המומחית עם השאלות "רדיו" תחקור שלך) שולמן מקבל פרטי באסותא,מדיקל?
...?.
...?
אני יכולה לספר לך,שתה'ש הוא ביה'ח מאוד נוח לטיפולים האלו.
גם במיוחד שהם מתייעצים עם מחלקת אנדומטריוזיס וגם שחלק מהרופאים שם בכלל שייכים למחל' האנדו' הדבר היחיד שלא יכולתי לשאת,הוא העומס בנות והעומס על הרופאים. מכל הרופאים המצויינים בקטלוג המרפאה נתקלתי כל פעם באותם רופאים ולא ממש יצא לי לקבל שירות מכל אותם הרופאים. אני מדברת על ...אם יש 8 רופאים טובים,כל פעם יצא לי לראות 3 מהם! היה חסר לי למשל להפגש עם זיידמן,פרופ דור,לב-רן וכו'...שאף פעם לא נתקלתי בהם. וכך הרגשתי שה"רופאים הקטנים" יותר מטפלים בי ולא אלא שהם תותחים . בנות המרפאה נתנו שירות מעל ומעבר,אבל אם רציתי לשאול שאלות מקיפות יותר,הייתי צריכה להגיע להחזרה או שאיבה על מנת לפגוש איזה רופא ולקבל תשובות. לא היה ניתן לדבר עם הרופא טלפונית מה שהיה חסר לי לפעמים כדי לקבל תשובות. היו פעמים שהייתי מוותרת ,וכמו רובוט ממלאה אחר הפקודות שניתנו לי.
טוב יש הבדל משמעותי בין פרטי לציבורי,וכל אחת מה שבאמת חשוב לה והתחרות היא גדולה ,כולם מצליחים ואין אחד (לדעתי ואחרי תחקיר) שהוא המלך בנושא. היום,אחרי שהייתי 10 נסיונות בתהש,ועוד 3 אצל זיידמן,הטיפול הוא אותו טיפול מבחינת החומר ומה שאומר לי בפנים,שהכל עניין של סטטיסטיקות בלבד. כששאלתי את זיידמן מה אחוזי ההצלחה אצלו,הוא ענה לי שאחת ל-10 עוברים זה מצליח!
לכי תדעי....
ותודה שהגעת עד לפה
שבת שלוםםםםםם

אם אני זוכרת נכון

שולמן = אסותא... אבל את תמיד יכולה להתקשר ולברר. "אין אחד שהוא המלך" ....אז דווקא יש פרופ' משיח ...וללא ספק אפשר לומר שלא סתם הוא הגיע לאן שהגיע. לגבי פרופ' דור....לי אישית יש נטייה שלילית לגביו......למרות שיש עליו חוות דעת טובות. ואם את רוצה רופא אחד זה אומר...פרטי.....

זואילי

New member
זק ענתה לך

אכן שולמן בפרטי עושה את השאיבה וההחזרה באסותא. אין לי מושג לגבי המעקבים כי הבנתי שיש כמה אסותות בת"א. אבל בכל מקרה הוא מקבל את הנתונים כשהוא הרופא הפרטי שלך ואז נותן הנחייה לאחיות שאומרות לך איך להמשיך. לבנות מכבי זה אחלה. לכללית עדיין יש את ההגבלה של 6 טיפולים פרטיים ואז...
תה"ש היה לי נוח מבחינת מיקום ולעשות מוקדם את המעקבים ולהמשיך לעבודה בלי לאחר או להחסיר. והמעבדה מצויינת ואחלה רופאים לשאיבה והחזרה. אבל הפרוטוקול. הוי הפרוטוקול. הרגו אותי שם. ולהביא אותי לגירוי יתר כשרק אני מודעת לזה ולא לטפל בי... ובכל מעקב רופא אחר הנחה את האחיות ואני בבית גוססת ומזריקה וכואבת פי 3 מכל התקף אנדו, ונכנסת להתקפי היסטריה כי אני אשכרה מרגישה שזהו. אני לא אקום למחרת בבוקר, ולהתקשר לסוריאנו כשאני בקושי יכולה לדבר מכאב ובכי ולערב אותו (ואח"כ לריב עם הרופא כי הוא התעצבן למה פניתי לסוריאנו, ומה אני מבינה בהתפרצות של אנדו אחרי "רק" 11 ימים של הזרקות)... בואי נגיד שכולי תקווה לא לחוות את זה שוב בצורה כזאת. לא פשוט להתאים לכל אחת מאיתנו(אנדואיות כמובן) פרוטוקול. על אחת כמה וכמה אם כל יומיים רופא אחר נותן הנחיות להמשך. לא קלה דרכינו.

lee E

New member
שוב...פוריות=משיח=אסותא...

לידות-לא להתקרב לסורוקה...מצטערת..פעמיים כמעט הרגו לי ילדים..וגם אותי בפעם הראשונה..לא בגלל שאין שם רופאים טובים, ( טוב לא כולם..יש שם גם כמה שלא הייתי נותנת להם לטפל בנמלים) אלא פשוט בגלל שהעומס שם נורא.המחלקות עמוסות, מלוכלכות...לא מקפידים כמעט על שעות ביקור כך שהרעש שם, בכל שעות היממה .האחיות המסכנות רצות בלי סוף כדי לנסות לשמור על הסדר..שלא לדבר על ניסיון למנוע מבני מיעוטים מסויימים להיכנס לחדרי השירותים בכמויות לא סבירות של אנשים..לחדרי השירותים של נשים....אבל זה בהחלט בעייתי. שוב, ניסיון, יש שם גם בעיה של זיהומים עקב כמות האנשים לדעתי...בהריון הראשון שלחו אותי הביתה...אחרי הפלה של 3 עוברים מרביעייה..הביתה..עם דימומים קשים וסכנה לחיי העובר שנותר בחיים..כי הרופא האישי שלי, חטף שם אטרף לא נורמלי שגילה שיש שם זיהום שעלול לגרום להפלות. הוא צרח שם...למה הם לא טורחים לפתוח מחלקה לנשים עם זיהומים במקום לסכן את כל שאר הנשים ששוכבות במחלקה... גם לגבי פוריות אני לא ממליצה סורוקה..אמנם לא מכירה שם את הרופאים אבל עברתי שם את 2 הלידות הראשונות והתנאים הסביבתיים לא נעימים. הנשים שם יושבות במסדרונות בין הטיפולים במקום בחדר נקי ושקט..כמו באסותא...מח' הפוריות שם גובלת במח' מעקב הריון לסיכון גבוה, ומח' נשים ב' +מעקב סכרת .היכן שביליתי די הרבה ב-2 ההריונות הראשונים, בכל המקומות הנ"ל....המולה רבה, אנשים בלי סוף.זה גם דרך קיצור לחדרי ניתוח נשים....והכי נורא מבחינתי..שירותים מלוכלכים...שוב, לא יכולה להעיד לגבי רמת הרופאים שם במח' פוריות. להבדיל מאסותא בעלת מחלקה נקייה, שקטה..גם שיש לחץ. תה"ש-עם כל הכבוד..אני דווקא לא ממליצה .בכל אופן לגבי לידות....לא בגלל הרופאים אלא פשוט בגלל העובדה..כפי שהמליץ לי דווקא רופא שעובד שם ביולדות, שאם יש בעיה עם הילוד..ואצלי תמיד היה..עדיף להיות כמה שיותר קרוב לשניידר (ולצערי כמובן שניצלנו עובדה זו בלידה האחרונה) . בנוסף, הפגייה בתל השומר מאוד מאוד עמוסה..ושוב מגלה סודות בין רופא למטופלת..ורופא מאוד מאוד נחשב שם....יש יותר סיכון לזיהומים בפגייה של תל השומר..אז לידות...מבחינתי רק בלינסון.

חלבית ../images/Emo24.gif

שולמן הוא מצוין ובמסגרת מחלקת IVF ב"מאיר" תוכלי להיות מטופלת דרך "עיניו". אין לי ניסיון עם "מאיר" ושווה לברר גם אודות המעבדה. אני תמיד ממליצה על משיח.תעשי חיפוש עם שמו ותקראי אודותיו. שיהיה בהצלחה

לאור הסקר הקטן שנוצר כאן

הבנתי ששולמן מבחינתכם הוא הבחירה הטובה ביותר למי שמטופלת ב-ivf . מכל בתי החולים הבנתי שתה'ש ובלינסון הם בתי החולים הנחשבים "לנקיים" פחות או יותר הן מבחינת הסדר והן מבחינת הניקיון שהוא חשוב לא פחות. טוב,היות וביה'ח מאיר זה דיי רחוק לי ולא נראה לי שאתחיל לנסוע כל פעם לכפ'ס בבקרים...ורק רציתי לדעת אם הוא בכלל עובד עם אסותא באופן פרטי לגמרי! נראה שהוא לא מקבל בפרטי עם התשובות שלכן,או שלא הבנתי נכון! החלטתי להמשיך לחשוב על המשך הטיפול,בינתיים עם המחשבות הארוכות שלי,אני עם עוברון קטן בבטן ומקווה מאוד שכל השאלות היו סתם טירחה בשבילי וזה כן יצליח בסוף (אמן ואמן! תודה לכולכן על תשובות כנות ומעמיקות! אתן מקסימותתתתתתת! שבת שלום עדי

זואילי

New member
סליחה על הבילבול

בפרטי - שולמן עובד עם אסותא. מחזיקה לך אצבעות
ושולחת חיבוקים

למעלה