אומנם טוב שאין עומס רופאים
אבל לכי תדעי כמה מטופלות יש שם,נשמע שזו מחלקה טובה ורגועה. אבל שאלתי שאלה,ולא ענו לי,אולי תדעי לענות לי את (את המומחית עם השאלות "רדיו" תחקור שלך) שולמן מקבל פרטי באסותא,מדיקל?
...?.
...?
אני יכולה לספר לך,שתה'ש הוא ביה'ח מאוד נוח לטיפולים האלו.
גם במיוחד שהם מתייעצים עם מחלקת אנדומטריוזיס וגם שחלק מהרופאים שם בכלל שייכים למחל' האנדו' הדבר היחיד שלא יכולתי לשאת,הוא העומס בנות והעומס על הרופאים. מכל הרופאים המצויינים בקטלוג המרפאה נתקלתי כל פעם באותם רופאים ולא ממש יצא לי לקבל שירות מכל אותם הרופאים. אני מדברת על ...אם יש 8 רופאים טובים,כל פעם יצא לי לראות 3 מהם! היה חסר לי למשל להפגש עם זיידמן,פרופ דור,לב-רן וכו'...שאף פעם לא נתקלתי בהם. וכך הרגשתי שה"רופאים הקטנים" יותר מטפלים בי ולא אלא שהם תותחים . בנות המרפאה נתנו שירות מעל ומעבר,אבל אם רציתי לשאול שאלות מקיפות יותר,הייתי צריכה להגיע להחזרה או שאיבה על מנת לפגוש איזה רופא ולקבל תשובות. לא היה ניתן לדבר עם הרופא טלפונית מה שהיה חסר לי לפעמים כדי לקבל תשובות. היו פעמים שהייתי מוותרת ,וכמו רובוט ממלאה אחר הפקודות שניתנו לי.
טוב יש הבדל משמעותי בין פרטי לציבורי,וכל אחת מה שבאמת חשוב לה והתחרות היא גדולה ,כולם מצליחים ואין אחד (לדעתי ואחרי תחקיר) שהוא המלך בנושא. היום,אחרי שהייתי 10 נסיונות בתהש,ועוד 3 אצל זיידמן,הטיפול הוא אותו טיפול מבחינת החומר ומה שאומר לי בפנים,שהכל עניין של סטטיסטיקות בלבד. כששאלתי את זיידמן מה אחוזי ההצלחה אצלו,הוא ענה לי שאחת ל-10 עוברים זה מצליח!
לכי תדעי....
ותודה שהגעת עד לפה
שבת שלוםםםםםם