אפשר עזרה?

אפשר עזרה?

נכנסתי לאתר www.lptimes.com ןרציתי לשלוח לעצמי את רוק אמ רינג 2004 אוקיי ניסיתי לשלוח לעצמי אבל הייתה בעיה היה כתוב אימייל מקבל עשיתי את האימייל שלי... היה איזה ומה אתה רוצה לקבל עשיתי רוק אמ רינג היה גם איזה ברירת מחדל יש וכתבתי את האימייל של אמא שלי כתבתי שם גם מה יהיה רשום מתי שאני יקבל את האימייל והייתה בעיה... זה עשה לי כתוב את האימייל שמקבל את הקובץ ותלחץ על send it ועשיתי את זה!! מה הבעיה? הנה הקישור לsend it איפה שניסיתי... http://s10.yousendit.com/ ואני לא יודעת מה הבעיה פה עשיתי הכל!! תודה למי שעוזר...

אין לי מושג....

אני מורידה באמיול ולוקח המוןן זמן!!!!!!!!! אבל בכל מקרה לא הייתה לי ברירה תורידי גם את באמיול.....

LINKINBOY

New member
חחחחחחחחח

ואני הורדתי ישר דרך האתר הרוסי של לינקין פארק בלי שום כלום תוך פחות משעה אחת את ROCK AM RING 2004 בלי שום בעיות דרך הגב האתר הזה אחד האתרי המעריצים הכי פופולרי בעולם למרות שהוא רובו ברוסית

אויי אתה יכול לתת לינק??../images/Emo12.gif

linki252

New member
לי ביחד עם האי-מיול תוכנה הכי טובה.

בעולם שעושה שבאי-מיול אני הוריד כל דבר תוך שניה!!!

אמיול תוכנה טובה

בעיניין האיכות אבל היא מאוד איטית אמרו שאפשר לעשות אותה יותר מהירה אבל צריך לעשות משו שלוקח 5 שעות משו..... לא זוכרת...

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo139.gifל-אאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאא
א-ס-ו-ר לנו לדבר על תוכנות הורדה לא חוקיות
רע, רע, רע,

למעלה