אפשר עזרה

ruth yehuda

New member
אפשר עזרה../images/Emo35.gif

או.קיי אני ממש אוהבת את השיריל של הילארי דאף, אבל אני לא ממש יודעת על הדיסקים שלה הרבה, אז.. כמה דיסקים יש לה בסה"כ? איך קוראים לכל אחד ואם אפשר להביא לי את השמות של השירים בכל דיסק
תודה

להילארי יש 2 דיסקים

הדיסק ה-1 שלה יצא ב-2003 וקוראים לו Metamorphosis. הדיסק ה-2 יצא ב-2004 וקוראים לו Hilary Duff. ממש בקרוב ב-16 לאוגוסט יוצא להילארי(בארה"ב) דיסק שיקרא Most Wanted וזה בעצם דיסק אוסף של כל השירים הכי אהובים של הילארי משני האלבומים שלה. אם את רוצה עוד מידע על כל דיסק את יכולה להיכנס לפה: http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/002-5413825-2336800 יש פה את הרשימה של השירים בכל דיסק וגם את כל הדיסקים שיצאו לה. מקווה שעזרתי לך!

A Radcliffe

New member
העזרה הגיעה!!!../images/Emo101.gif

יש להילארי שני דיסקים:Metsmorphosis & Hilary Duff (לזה שקוראים לו הילארי דאף אין שם...). Metamorphosis 1.So yesterday 2.Come clean 3.Workin' it out 4.Little voice 5.Where did i go right? 6.Anywhere but here 7.The math 8.Love just is 9.Sweet sixreen 10.Party up 11.Metemorphosis 12.Inner srength 13.Why not 14.Girls can rock (אנ'לא יודעת אם זה במת' פה... ואם קוראים לזה ככה..) Hilary Duff 1.Fly 2.Do you want me? 3.Weird 4.Hide away 5.Mr. James Dean 6.Underneath this smile 7.Dangerous to know 8.Who's that girl? 9.Shine 10.I am 11.The getaway 12.Cry 13.Haters 14.Rock this world 15.Someone's watching over me 16.Jericho 17.The last song זהו! מקווה שעזרתי...

LeRanch

New member
וחוץ מזה יש לה עוד מלא שירים

מהסרט סיפור סינדרלה, מהסדרה והסרט ליזי מקגווייר ועוד מלאאאאאאא

ruth yehuda

New member
תודה רבה לכולכם../images/Emo70.gif

אני לא מעריצה שלה, אבל אני ממש אוהבת את השירים שלה

ruth yehuda

New member
עוד שאלה../images/Emo70.gif בבקשה...

מה זמן (דקות ושניות) השיר של הילארי:Inner srength
מראש

olsen cool

New member
משהו כמו דקה וחצי

אבל בדיסק האוסף החדש יש את הגרסה המלאה של השיר

LeRanch

New member
ומה האורך של השיר

The last song מהדיסק Hilary Duff? האורך של השיר הזה אצלי הוא 1.25.. זה נכון?

למעלה