אפשר עזרה קטנה ?

• פותח הנושא tag1
  • פורסם בתאריך

tag1

New member
אפשר עזרה קטנה ?

אני ממיר אתר מ ASP ל PHP מה אומרת השורה הזו ?
<!-- METADATA TYPE = "typelib" File = "c:\program files\common files\system\ado\msado15.dll" -->​

tag1

New member
זה לא הערה

כי אם אני מוריד את זה, ישנה שגיאה לא מדובר כאן בHTML אלא בקובץ ASP

טוען DLL חיצוני

במקרה הזו, אם זכרוני אינו מטעני, זה בא פשוט להחליף את הכללת הקובץ adovbs.inc. זה בסה"כ הגדרת הקבועים של ADO, לא צריך להפריע לך בהמרה.

tag1

New member
תודה, שאלה נוספת...

סוףסוף תשובה עניינית ומקצועית, תודה רבה לך :) 1. תוכל לומר לי האם אתה מכיר דרך להעברת MSSQL ל MYSQL ? 2. לגבי קוד הASP, אתה מכיר תוכנה או אתר המאפשר לעשות המרה של קוד ASP ל PHP ?

בבקשה

1. יש הרבה כלים שעוזרים בהעברה, אף אחד מהם לא מושלם ותמיד נשארת קצת עבודה ידנית. חפש "migrating mssql to mysql" בגוגל ותמצא הרבה הסברים. 2. אין לי מושג

pitoach

New member
תשובות

1. תשובה לשאלה 1 ניתנה בפורום על ידי בפירוט לפני כמה ימים בפורום SQL כאן בתפוז. נסה לחפש שם ואם לא תמצא תשאל שם שוב לפני איזה שלושה ימים שוב עניתי על השאלה בפורום SQL של מייקרוסופט ושם גם ביצעתי את העבודה של יצירת השאילתה עבור הגולש (לקח לי חצי דקה בערך לתת לו את השירות מתנה) ותוכל למצוא את התשובה בפורום שם (שם רצו המרה בין מסד נתונים 2008 למסד נתונים 2005 שאינו יכול לקרוא את המסד של ה 2008 כמובן... הדרך זהה למה שאתה ריך) * אני חושב שגם העלתי בלוג קצרצר בנושא אבל אין לי כוח לבדוק כרגע (בדרך לישון) ויותר מהיר לרשום תשובה אז בקצרה התשובה היא שהדרך הטובה ביותר לבצע את ההמרה היא לא להישתמש בשום כלי חיצוני אלא פשוט לייצר שאילתה הבונה את כל האובייקטים וכל התכנים (הדבר נעשה אוטומטית בשרת MSSQL ואם ) ואז להריץ אותה בשרת החדש MYSQL במקרה שלך (לעיתים ציך קצת בצע התאמה ידנית של השאילתות בגלל ההבדלים בין המסדי נתונים) 2. בשום אופן אני לא ממליץ על שימוש בתוכנה. אין תוכנה שמבצעת את זה לידיעתי ללא טעויות אבל אם אתה ממש לחוץ לתוכנה והקוד ממש פשוט תעשה יפוש על ASP+PHP+CONVERT ותקבל תוכנה חינמית בקוד פתוח שפעם בדקתי ולא שווה הרבה לטעמי. כמו שאמרו לך אני מציע לבצע את זה ידנית

למעלה