אפשר סקר קטן?

ניצווש

New member
אפשר סקר קטן?

זה ממש מעניין אותי לגביכם [= יש איזה אות או מילה שבמיוחד קשה לכם להגיד אותה בגימגום? אצלי זה ת'/ט' ואצלכם?

painlies

New member
א, ואת השם שלי באופן אבסורדי

אבל זה משתנה.. רק בחודש האחרון הא' הזאת.. גם כן.......

shoshyyy

New member
מה שקשה לי להגיד

זה כל הדברים הברורים מאליהם וקבועים: שם שלי, איפה אני גרה, מה אני לומדת , יש לי הרגשה של מחנק כי אני לא יכולה לשחק עם זה, להחליף את זה. זה קבוע.

היי

אצלי עדיף להגיד איזה אות לא נתקעת , האותיות שלא נתקעות הן ב, ז , ח , צ , וכמובן ש , כל השאר נתקעות , אני מזדהה מאוד איתך שושי כי יש פעמים שאני מדברת ספונטנית ואני בקושי מגמגמת כי גם ספונטני יוצא לי חלק לפעמים וגם אני יכולה לשנות את המילים ולשחק איתם כמו שאת עושה (ואני חשבתי שזה רק קטע שלי ) ולהגיד את השם שלי ואיפה אני גרה ואיפה אני לומדת או עובדת זה פשוט לא יוצא

shuky63

New member
אני אף פעם לא שמתי לב לצלילים קשים

אצלי זה רק מצבים קשים

island

New member
א' המבאסת

הכי קשה לי א' ולהגיד את השם שלי..ושמות שמתחילים באות א' לבקש בטלפון זה הכי מבאס.

SurferBroker

New member
מיסטי משהו...

או שלא, די קשה לי להגיד את המספר "שש", על כל נגזרותיו, שישי , שישים, שישים ושש. שישים ותשע דווקא יוצא בסדר

sayochi1

New member
בדיוק כמו אצלי

במספר האישי שלי יש את המספר שש, וכל פעם שאני צריך להגיד אותו חושבים שאני אומר דברים אחרים: זה מתחיל מפעמיים שש ומסתיים במספר תשע כל הזמן זה קורה לי...

avia gabay

New member
מאוד קשה לי להגיד...

את השם שלי אביה.. ומילים או אותיות המתחילות ב: א,ה,ע... אולי יש עוד כמה אבל אלו במיוחד!

The big man

New member
לי קשה

להגיד את האותיות:ק,כ,א. זה מאוד קשה לי במילים שיש את האותיות האלה ואני מתאמץ מאוד להגיד אותן.

למעלה