אפשר סולואים?

Beautiful Scar

New member
אפשר סולואים? ../images/Emo2.gif

רק כי משעמם לי לנגן ביטלס כל הזמן בגיטרה.. תביאו לי סולואים
כל סולו
לחשמלית
לג בעומר שמח פיפל
אני עושה אותו לבד.. ומישהו מהפורום שלנו עושה מסיבת יער
XDDDDDDDDD

genz

New member
קבלי

necrophagist - stabwound carcass - no love lost heathen - breaking the silence pantera - domination testament - electric crown anthrax - who cares wins avenged sevenfold - harlot and the beast (או שזה beast and the harlot? שחכתי) meshuggah - new millenium cyanide christ (תלמדי את הריף, לא הסולו) dragonforce - through the fire and flames annihilator - stonewall ozzy osbourne - crazy train children of bodom - hate me joe satriani - satch boogie stevie ray vaughan - texas flood black label society - speedball van halen - eruption sonata arctica - wolf & raven megadeth - these boots death - flesh and the power it holds exodus - shroud of urine כל אלה אמורים להסב לך תעסוקה לשנה הקרובה
תני בראשששששששששששששש

אני יודע לנגן שניים מהם :)

Dragonforce - through the fire and flames :) Sonata Arctica - Wolf & Raven אבל, ג'יזס מאן, ספידבול? התחרפנת? אני לא מאמין שהוא עושה את זה באצבעות..

genz

New member
אני כבר לא לגמרי בטוח

קראתי שהוא אומר את זה באיזה ראיון, אבל יש לבחור אגו ממש מנפוח והוא אוהב לעשות ראיונים שיכור אז אולי...? היא ביקשה סולואים, נתתי לה סולואים
למרות שנראה לי שהדבר הכי קשה שם זה בכלל לא סולו...ואם לא זה, אז בטח נקרופאגיסט. רק רגע, אתה יודע לנגן את הסולואים בשיר ההוא של דראגונפורס?

genz

New member
4.5 זה אומר 4 וחצי או 4 ו-50?

ומה מצחיק בנקרופאגיסט? זה שלזמר קוראים מוחמד והם בכלל גרמניים?

McBlack

New member
וחצי. היי, קיבלתי 98+ ב-006 במתמט:)

והשם עצמו משעשע.. זה אמור להיות נרקופיל הומו?

genz

New member
הוו, כל הכבוד :)

לי יש מחר מתכונת במת'
וזה אומר אוכל גופות. הומו = fag = בא מהמילה faggot = בא מימי הביניים, שהיו קוראים לערימות עצי שריפה faggots, ובאותם זמנים גם היה נהוג להרוג כל מי שמגלה איזשהי נטייה הומוסקסואלית, והיו עורמים את כל הגופות של ההומואים ושורפים אותן, כמו faggots. וויייי, מיני חפירה ^^^

שמקססן

New member
עזבי את הרשימה של ענרז

תלמדי סולו אחד Nevermore - This Godless Endeavor הסולו שמתחיל ב7:10 זה>>>>>כל הרשימה שלו אבל תנסי גם את הסולואים של Carcass וExodus שהוא ציין

למעלה