אפשר מתכון לחמין

cial 1

New member
שילת51../images/Emo140.gif קבלי מתכון לחמין ללא בשרים

לכמות של 4-5 מנות למרכיבים 8 תפוחי אדמה בגודל בינוני מקולפים 4 כוסות חומוס יבש מושרה כול הלילה במים-אפשרי מעורב חצי שעעועית זו השועית היבשה גם חום או לבן גם מושרת עם החומוס. 5 ביצים 1 ראש שום 2 בצלים קטנים עם הקיפה רלוי נקי מהחול. 1/2 כוס שמן תירס 3 כפות מרק עוף כול סוג 3 כפות פפריקה מתוקה טובה------------- לא מהמרכולים מחניות של תבילנים או מהשוק 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל אנגלי-1/2 כפית כמון גדושה 2 תמרים מתוקים או 1 כף סוכר מאוד גדושה-נותן לרוטה להיות סמיך עסיסי 2 כוסות אורז יחד עם 1 כוס מים גדולה + תבלין 1/2 כפית קינמון שטוחה + 4 כפות מרגירינה + 1/2 כפית מלח כול המרכיב של האורז יש להעביר- לשקית קוקיס או למיכל של בקבוק פלסטיק של שמן והוא ריק ולעטוף בנייר כסף את הבקבוק אופן הכנת הבקבוק הריק בקצה של הפיה שלו לתת חיתוך קל כדי להעביר את כול המרכיב של האורז. אופן הכנת החמין פשוט קל לסיר די רחב קצת עמוק כבד או קל מתאים הכול לסיר מוסיפים את החומוס או מה שבוחרים שעועית על זה בלב את ראש השום שלם ונקי בצדדים את הבצלים מעל התפוח אדמה מעל תפוחי האדמה התמרים-על הסוכר מעל הכול?
מעל הביצים בצד את שקית הקוקיס של האורז או הבקבוק -מוסיפים את אבקת המרק עוף והמעט מלח והפלפל אנגלי יש לערבב את הפפריקה יחד עם השמן את זה מוסיפים גם מעל כול המרכיבים לכסות במים מעל הביצים יש לתת הרתחה קטנה על הגז ואז להעביר לתנור או לפלתה של שבת על חום התנור להיות חום של שבת בתחתית התנור להניח את הסיר אפשרי לכסות בנייר כסף וא המכסה חשוב גם להתחיל בהכנת החמין בשעה 1/2 4 ארבע וחצי בצהריים בחורף בקיץ זה עד 5 אחר הצהריים הטיפ עם הבקבוק כאשר מגיע הזמן ביום השבת או מתי שבחרתם מסירים בזהירות את הבקבוק עם סכין חד לתת חיתוך טוב קל לאורך הבקבוק מסירים גם בעדינות והמילוי כמובן בצורה של רול יפה וכך לחתוך פרוסות אורז הוסה למנה ואם בהחירה בשקית קוקיס אז גם בה תוספת אורז דגש לא מחייב האורז. ואת האורז הזה אני מכינה עם בשר תחון קל) יש לתת כול הלילה את הבישול עוד לתת בדיקה קטנה אם חסר מים ניתן להוסיף עד כוס מי -חם אין גם מי ברז. בהצלחה חני מקווה שעזרתי

טילי2

New member
אני עושה די דומה אבל במקום תמרים בטטות ובמקום

אורז גריסים שגם אותם אני משרה בתערובת הקיטניות ומצרפת לתערובת הקיטניות כוסמת. יוצא מעולה. אם אני רוצה שזה יהיה בשרי ולא להתעסק עם בשר, אני חותכת קבנוס לפרוסות עבות ומערבבת לתוך החמין. זה מוסיף טעם מעושן ובשרי למהדרין.

cial 1

New member
טילי2 מתוקה ממש רעיון טוב יחד ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אז כך המבקשת או המבקש לא רוצה בכלל בשר לו רצה-תה בשר היה המתכון שונה כך גם הנקניק קבנוס הוא בשרי -ויש גם אפשרות במקום הקבנוס חתיחה של שומן של עוף אבל מתבקש לא בשרי יפה על הבטטות זה המעדן לחמין אבל לא כולם אוהבים אני כן וגם על הבטטות יש סוכר או התמרים המתוק נותן מרקם סמיך הכוונה עוזר וגם מנטרל טעמים שונים וגם עוזר להשחמת הצבע אז הבטטות הם רק תוספת והם יוצאים כמו דבש גם ללא הסוכר נכון הוספת התמר או הסוכר רק למה שציינתי כמון בכללית עוז להכול מאוד חשוב לדעת גם מה לתת וגם מה אוהבים ותגובתך מאוד חמה ומוסיפה הרבה ערב טוב חמודה טילי2 מחני

למעלה