אפשר מילים ל...

Chandler Rulz

New member
אפשר מילים ל...

סאבלימינל והצל - זזים עם הבאס... אני לא מוצא בלאפ..

אוקה

New member
המילים של השיר../images/Emo26.gif

Baby, you could bounce like us ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס, לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס It must sound crazy, היפ הופ בעברית That´s Amazing Don´t doubt the fact that Baby, you could bounce like tact, oh yeah מה נשאר, כן אסקימו לימון, הנה אני בא תנו בפעמון, השטיח האדום יש לי ת´מפתח של העיר הצל והאור פה, תשימו ת´ידיים באויר מתי במה מתל אביב עד קהיר אני מזהיר, אף חור בהיר אנ´לא משאיר לא מיטבתה, אבל אני זה עם השפיץ כל חריץ לפיץ אני מפציץ, בוא בוא תציץ אני בא עם מעיל עור, לימוזין שחור בלונדה מקדימה, שחרחרה מאחור ת´ א´ ק´ ט´ שומעים בכל חור ת´הצלחה הזאת פשוט אי אפשר לעצור לחיי, אין צבע בלעדיי מנה ז´ה טוואה, מי מזפניי עד מתי, אין סוף לנדודיי ריפאדיי, אל תגידו, אל תגידו די Baby, you could bounce like us ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס, לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס It must sound crazy, היפ הופ בעברית That´s Amazing Don´t doubt the fact that Baby, you could bounce like tact, oh yeah בהתחלה כולם דיברו, שמעו על ג´קי די אלון ואז נכנסתי לתמונה, דופקים בנות בבית מלון מביא אותן אל השכונה, מכניס ת´חבר´ה לתמונה נותנים להן על השטיחים, לא ללכלך את המיטה קליפורניה, הכל התחיל מהשירים ישבתי וכתבתי, נפתחו לי הקלפים בחרתי את המלך, קונה בתים נוצץ כמו כוכבים, מפוצץ יהלומים תבין, יש לי דברים שבנאדם ממוצע חולם עליהם כוסיות, רכוש, מכוניות יפות - שומר עליהם קלוט ת´דאווין, מאז ה-V360 מעלות עולות, בסוף הסנוביות רוצות משתין עליהן Baby, you could bounce like us ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס, לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס It must sound crazy, היפ הופ בעברית That´s Amazing Don´t doubt the fact that Baby, you could bounce like tact, oh yeah Every day, every night חורף עד הקיץ פותחים בנות כמו חשבונות בנק בשוויץ (Right...) אצל הדג מאות דולרים מצטברים בתוך צנצנת כספת מפוצצת עד הסוף ולא ננעלת Got the fuckin breaze מחכות לי בנתניה גג פתוח - לא פנטזיה, זיפי זיפי עוד שמפניה לא נגמר, עם זהב לבן על הצוואר The matching fucking earrings שקניתי לתמר (איזה מאמי...) פגשתי אותה בבית מלון, מיאמי בערב מועדון, ב-VIP, אני ורמי לא נגמר לי, אמר The forward אליאסי I catch a flight to bad New-York חכה, עוד לא נמאס לי זורק שקלים, הכינו את ה-Fucking party בקבוק שלם של וויסקי, ב-12 בקארי שתי מרטיני, וזאתי פה עם החוטיני טאקי, לאקי, צ´אקי Fucking hold the Lambarsini כל הסצינה זה דרמה בובה פראית, דוסון קריק אני כולי בלינג בלינג רק עם זיונים שיק מרו מרו מזרון מלא פולוס, אפילרו נהנה מהמקצוע, מתפרנס ממנו עושה פיק במערה החשמלית, איי קראמבה מחתרת יהודית, כמו חסמב"ה, הבנת? טבעת יהלום, כוס קריסטל טס לניו-יורק במחלקה הראשונה, אל-על נשים בתור, אחי 3 שנים תמרור עצור אצלי סלקציה בכניסה, שאלוהים ישמור אותי שום דבר כבר לא יעצור אותי אין מולי אף לא אחד שיעבור אותי חולה על המיקרופון הירקון יהיה דוגמה לנצח נוקע את הרגל, עולה לבמה עם דלי ורגל בהופעה זה רצח, המקצוען בווגאס, מזומן על השולחן Baby, you could bounce like us ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס, לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס It must sound crazy, היפ הופ בעברית That´s Amazing Don´t doubt the fact that Baby, you could bounce like tact, oh yeah You can bounce... You can dance all night... Baby we could bounce like tact, yeah!

למעלה