אפשר לשתף?

אפשר לשתף?

למי שנתקלה בסיפור פחות או יותר בפורומים האחרים - בלידה של הגור נגרמו לי נזקים חמורים לרצפת האגן ולסוגרים... כל הזמן הזה אמרו לי הרופאים שההמלצה ללידה הבאה היא אך ורק קיסרי, אם בכלל, ולא הייתי מסוגלת לקבל את זה. נפשית משהו ברעיון של קיסרי אלקטיבי עושה לי ממש רע. כל הזמן הזה לחצתי וביקשתי לוודא ושלחו אותי לעוד בדיקה ועוד בדיקה וכבר הייתי שניה לפני פשוט תור אצל פסיכולוג שיעזור לי להתמודד עם זה שחייבים קיסרי וזהו, ובסופו של דבר היום היתה לי פגישה עם הרופא שאמר שההמלצה לקיסרי עדיין תקפה אבל כבר לא חד משמעית ושאם ארצה לידה וגינלית למרות הסיכונים אז הוא מסכים שילכו איתי על זה. יתרה מזאת, שבגלל המצב שלי לידה מכשירנית היא בכלל לא אופציה, אם וגינלי אז טבעי לגמרי.
זהו, פתאום קל לי יותר לנשום. לא יודעת מה יהיה ואיך, יכול להיות שהלידה תסתבך ובסוף יהיה קיסרי חירום, אבל... אני בסדר עם זה. לפחות יתנו לי הזדמנות לנסות. עכשיו רק ההריון צריך להגיע במהרה

לא מכירה את הסיפור, אבל בעניינים האלה, זה

תמיד יותר טוב כשמסתדר (או לפחות יש סיכוי שיסתדר) כמו שרוצים
ותודה על המשפט האחרון, כי לאורך כל ההודעה הייתי בטוחה שפספסתי איזו הודעת הריון

גם אני../images/Emo6.gif

הכי חשוב לא להתייאש ולשמוע עוד ועוד חוות דעת(מי כמוני יודעת...). מקווה שיקרה מה שאת רוצה שיקרה.

טוב לשמוע שיש דרך נוספת

מזו שלא רצית ללכת בה. בהצלחה עם ההריון הבא, נשמע שארגנת לך את הלך הרוח המתאים

בוליפלג

New member
הו - חדשות טובות../images/Emo13.gifנשמי עמוק..

ומקווה באמת שלאחר בשורות ההיריון תזכי ללידה טבעית, כרצונך. ואם לא, העיקר שיהיה בבריאות.

למעלה