אפשר לשתף אתכם?

אפשר לשתף אתכם?

בשיר שכתבתי בבקשה אל תמחקו או תעברו כי השירים בשבילי הם כמו וודויים מהלב הן הרגשות שבי יושבת מול חלוני..ובוהה בתוכי מה שכבר עבר..הוא כבה לא חזר לעצמו רואה מול חלוני..את ההשתקפות של עצמי נאחנת וז אומרת שאני.. עוד צריכה זמן לגדול ולהבין הפחד מהאכזבה כבר בה והיה עוד צריכה זמן להבין את עצמי ואותך.. שאתה בא מולי..מסתכל אל מול עניי ומביט בתוכי אותה הדממה שחובקת היא לאיטה מסבירה לי שאני ואתה יכולנו מסבירה שאני לבד עם עצמי.. מאמינה בתוכי.. אותה המחשבה שאומרת לי לא לסגת מחפשת את הדרך הנכונה והולכת בשביל שליווה האבנים סללות והדרך ניראת בטוחה מתמיד אל מול דרכי שמוטות על הריצפה רסיסים של תקווה. אני מרימה אותן בכף ידי ומנסה לחבר את כל מה שמוכר לי אותן הזיכרונות שזכרתי אותן הרגשות שכבר לא מראות את אשר בתוכם לא קיים אותו הרגע של אהבה ופחד יחדיו רואה לפתע את דמותי מחזירה את מה שאיבדתי מנסה להתנער להימכר לאותו הצליל של ההרגשה שחיבקה וליוותה אותה הדרך ובחזרה שנישארה היא עצמה כנהנתה היא היותה עצמה כנהנתה הכאב הטרוד שדמע לא ממזמן משכיח כאב ישן שהתרוקן כאב אינו כאן תודה שקראתם עד כאן אשמח עם תגיבו בהמוניכם

snir 932

New member
היי ../images/Emo13.gif...

קודם כל ממש אהבתי את הכתיבה רק שדיי לא הצלחתי לעקוב אחרי מה שרצית להעביר בשיר, היבנתי בשיר כמה דברים 1). את מפחדת מאהבה חדשה 2). שאת מאוכזבת מאהבה שנכשלה 3). יש בלב שלך תמיד תקווה שאת מחפש את הדרך אלייה ומאמינה שמשהו עוד יכול להישתנות והכל יהיה טוב. 4). שאת מחפשת את הדרך הנכונה שאלייה תוכלי להגיע לאט לאט כדי להיות מאושרת רק שאת דיי חוששת ועושה את אותה הדרך קשה בכך שאת הולכת אותה לאט לאט צעד אחרי צעד בידיוק כמו פאזל חלק אחרי חלק. 5). שהאהבה שאת רוצה היא אהבה שכבר דיי שחכת ממנה ודיי סבלת ממנה ואת מנסה לשכוח אותה אבל לא מצליחה. בתור אחד שגם כותב הרבה לעצמו ולאנשים שסביבו אני היבנתי מקווה שלא היבנתי את הדברים הלא נכונים, את יודעת מה זה כתיבה בטח, את יכולה לכתוב על אהבה שלך על כמה שהיא יפה, שקטה מרגיעה ובלה בלה בלה בלה ואני כשיקרא את זה אחשוב בכלל על הים שהוא יפה שקט ומרגיע.... ככה שאני בטוח שתקבלי פה מלא תגובות שונות ומגוונות
אנחנו נשמח אם תכתבי פה עוד דברים(יש לך כתיבה ממש יפה ומרגיעה, לפחות אותי).
שניר

היי אחרת../images/Emo24.gif

קודם כך ברוך בואך לביתינו החם. יאווווווו זה מדהים, הכתיבה שלך מאד ריגשה אותי, קראתי זאת שוב ושוב, ובכל פעם הוקסמתי מחדש. את מביעה את כל רגשותייך בכתיבה, מוציאה כל מה שרע מהלב, מביעה בכתיבה את ההתמודדות שלך בחיים. לפי זה אני גם רואה בחורה שנופלת וקמה בכוחות עצמה, בחורה שורדת, שמאמינה ביכולת שלה להתגבר על כל דבר. אני מאמינה שדרך שירייך לאט לאט נבין מי מסתתר מאחוריי השיר הזה. אני מאחלת לך שהכאב תמיד ישאר מאחורייך, ואם ישאר ממנו טיפ טיפה אנחנו פה כולם בשבילך.

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אני מצטרפת לחברים שלי מהפורום הנפלא הזה. את כותבת יפה והגעת למקום הנכון. יש הרבה עצב בדברים שכתבת. לאושו יש קלפי מודעות שאני אוהבת. ישנו קלף שנקרא "צער". בפרשנות של הקלף הוא אומר שהצער נועד לא כדי שנהיה עצובים, אלא כדי לחבר אותנו ללב שלנו, כי רק שם אנחנו עושים שינוי. חפשי את הדברים שהם שלך, את הכוחות הפנימיים שלך וקחי אותם למקום של חיזוק, של העצמה. לעיתים בזוגיות אנחנו מתבלבלים ונותנים לבני הזוג שלנו את הכוח שלנו. כשמשהו קורה פתאום אנחנו מוצאים את עצמנו בלי כוח, כי הצד השני הלך עם הכוח שנתנו לו. הכנסתי לפה קישור על קלף הצער כדי שתתבונני באיש והרגשתי שהוא באמת עושה עצוב. אז הוספתי קלף צבעוני אחר, שמדבר על היצירתיות שיש בנו. ואני מציעה לך להתחבר לקלף הזה ולחפש דרך יצירתית לצאת מהכאב. את צעירה וכל החיים לפניך. כולנו עוברים דרך משברים, כי זו הדרך שלנו לצמוח. וכמו ששניר או רחל הציעו לך לפני, כתיבה יכולה מאוד לשחרר. שיהיה לך בהצלחה באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה