אפשר לשתף אתכם בסיפור מתהווה?

gozala

New member
אפשר לשתף אתכם בסיפור מתהווה?

רכשתי כמה וכמה ניידים ב-EBAY הפעם אכלתי אותה טוב! חיכו לי כאן בקנדה שני ניידים, אחד מהם פירמטתי מייד והוא מתפקד שיגעון, דרכו אני כאן! השני הגיע עם מסך שבור, ברגים חסרים (ברור לי שניסוי לפרק אותו) וכשהוא נידלק הוא נכבה מייד, בקיצור - גרוטאה! כתבתי בפורום של EBAY את הסיפור (כי לא יכולתי להתלונן באופן מסודר כשאני מקבלת הודעה "מאוחר מדי") ושלחתי אותו כמו שהוא לבן דוד שקיבל את התשלום במייל..(קשה לי מאוד עם אנגלית) הוא ענה לי עכשיו כשהוא מכחיש שהמסך היה שבור (שקרן חצוף!) בכל אופן זה הסיפור בפורום של אי ביי: I paid for this laptop (#5208945888) to stealthuniverse on Jun-21-2005. he had problems collecting the payment, that should have given me a the red light of warning, eventually I paid through a relative of his in eBay, I got that laptop only two weeks ago, it is a disaster, a wreck! Broken screen and going off again and again, it might be good for parts… maybe. The picture did not show any of this, I have the original picture on other computer; he must have erased it from the site. When I tried to complain I got the massage "too late". I am looking to send it back (have the original package) and ask to redraw my payment from him. A real deceiver, EBAY should warn the others from him!!! Thank you for your time!
העתקתי את התמונה שנתן על המחשב אלי, למזלי מצאתי אותה! אין לי כרגע כאן מצלמה, מה שקיבלתי זה משהו שונה לחלוטין!!
למה השיתוף כאן? כי בסופו של דבר אשיג מצלמה, ואני צריכה השתתפות המומחים, האם יכול להיות שמסך מתנפץ ככה בהובלה? ולמה חסרים ברגים? (פירקתי כבר נייד אחד או שניים, זה קורה כשמפרקים... הם נאבדים בקלות)!​

Ice Age

New member
תראי

קשה לי להאמין שהוא התפרק בהובלה אם הוא היה ארוז כמו שצריך. אם חסרים ברגים - זה כבר אומר שככה הוא היה מלכתחילה. האם יכול להיות שניסו לפתוח אותו במכס? לאיביי ול-PayPal יש ביטוח מסויים נגד אי אספקה, ואולי גם נגד דברים כאלה. תנסי לגשש אצלם האם ניתן לקבל פיצוי מהביטוח שלהם.

gozala

New member
דיברנו על זה, האריזה קשוחה ביותר!

בינתיים יש לי מצלמה ואני מצלמת ה-כל! שלח שני תקליטורי הצלה זהים, כלומר... וכתבתי את זה (כמה חבל שאי אפשר להתבטא בעברית) שהוא רכש אותם בקילו על המשקל כנראה מאיזה מיגרש גרוטאות, איך זה שאני מקבלת שני תקליטורי הצלה זהים?? האריזה לא נראית כאילו נימחצה, צילמתי את האריזה גם... הוא טוען שנתתי דעה טובה, כן - לאחר שהשכן הודיע שהמחשב הגיע אז נתתי, אבל השכן לא פתח את החבילות! מי היה מעלה בדעתו שצריך גם לבדוק??? אין ספק ששלח מחשב עם מסך שבור, ומדוע שאתאמץ כך אם הייתי מקבלת מה שביקשתי מלכתחילה??? הגיעו שני מחשבים, אחד מהם מייד פירמטתי ועליו אני עובדת כרגע. (את שלי השארתי בארץ, בידיעה שאדע לטפל במחשבים שמחכים לי בקנדה ולרתום אותם לעבודה מייד). אני חייבת לרוץ החוצה (וממילא חזרתי רק עכשיו) כאן זמן קנדה, התגובה תהיה בשעות הקטנות של הלילה. (בארץ)

אויש ../images/Emo10.gif

נראה שהוא חטף מכה חזקה. תסכלי אם יש סימנים מבחוץ על החלק העליון, אם לא אז אולי הוא חטף מכה מבפנים (למרות שזה פחות סביר). לא יודע איך זה הגיע ארוז, אבל אם הוא לא היה ארוז כראוי, אז יכול להיות שהאריזה נפלה וחטפה מכה רצינית או שנמעך עד כדי כך שנגרם נזק. לפני שבועיים קיבלתי בעבודה שרת חדש שהזמנתי מחול והוא הגיע עם פאנל קדמי עקום, כנראה ממכה שאריזה חטפה בדרך, אז יכולים להיות מקרים כאלה.

gozala

New member
הנה האריזה, היא לא מעוכה! ../images/Emo101.gif

לא מסוגלת להיזכר, אולי את ספק הכח הניח על הצד של המסך... אבל זו בעיה שלו. מחוץ לזה שעל האריזה יש הודעה "שביר"...
אמש דיברנו על בעיות התרגום מעברית לאנגלית וניזכרנו ביאיר ניצני בערוץ 10 עם האנגלית ה"ישראלית", בא לי להגיד לו שיפסיק לעבוד עלי ולספר סיפורי בדים .. (Stop working on me by telling linen stories) איך זה היה נשמע??? הקופסה לא איבדה את צורה, בכלל ברגע שראיתי את המצב ולאחר מחשבה שניה, הוצאתי אותה מהפח לאחר שכבר התחילה להירטב מהגשם. אני חושבת (בגלל שני התקליטונים הזהים) שהחליט בהחלטה של רגע לשלוח לי מחשב שבור מתוך אוסף גרוטאות שרכש באיזה מכרז. חסרים ברגים מאחור, על המסך חסרות גומיות שמכסות את הברגים, המכסה לפתח PCMCI איננו, זה לא נראה מחשב אלא גרוטאה! את התמונות שאני שותלת כאן אכניס (כתמונה בלבד) לאי ביי כקישור! יהיה מה שלא יהיה, את המחשב צריך להחזיר, אני בטוחה שעבדו עלי! אם לא יילך עם PAYPAL אפנה לויזה בארץ, בשבוע הבא אני בבית. אני מהססת אם לקחתו איתי ולדאוג שיישלח מארה"ב, המשלוח לכאן עלה לו כהוגן 22$

gozala

New member
תמונות לאינטרנט!

אני צריכה לענות על זה עם קישורים לתמונות ישר לתוך האי ביי!
hi my relative says you emailed him about the computer, you left good feedback, the screen was not broken, in the description I stated that the computer powers up but windows doesn't work, if windows did work this would sell for over 500.00, the screen alone is worth over 200.00 on eBay. I listed this item fairly. If you have questions please email me​

gozala

New member
../images/Emo46.gif הוא מתכוון לחייב אותי על המסך?

זה מה שמשתמע מהתשובה שלו! נישאר רק לשלוח בחזרה!
I am working on another laptop (from eBay too by the way) and not sure that I have got your Email on this one. Anyway, I packed your junk and you are going to get it back! Here is what I got, (http://img2.tapuz.co.il/forums/62424041.jpg) and here is the picture you listed. (http://img2.tapuz.co.il/forums/62367351.jpg) when selling this scrap, it is a simple nasty deceit! You will get it in the very same package you sent with. You will then realize that the package is not crushed neither squeezed, you packed the laptop with a broken screen in the first place! By having two recovery media CD's of the same kind (http://img2.tapuz.co.il/forums/62390432.jpg ) I think that you had more then one of those laptops, so you didn't send what you mislead me to think that I am buying. ואם הוא אנטישמי ויבין באיזה אתר התמונות שתולות, הוא ישלח אותי לשתות את הים של עזה!​

gozala

New member
אולי מדובר כאן בשניים! ../images/Emo6.gif

כי תלונה הגשתי על זה שגבה את הכסף עבור בן דודו (שהיה חסום משום מה ולא יכול היה לגבות אותו ישירות)... אני מכניסה עוד תמונה אחת כי את הקישורים אני נותנת לו לאי ביי עם התשובות שלי! הכותרת: מוכן להובלה! מזה שהוא טורח לענות ולספר סיפורים אני מבינה שיש בידי את הכח לופל בזה בסופו של דבר, אחרת היה שולח אותי לכל הרוחות!

gozala

New member
נכון ../images/Emo45.gif הייתי...../images/Emo163.gif../images/Emo5.gif

בכל אופן זה לא כאן יותר, הגרוטאה בדרך עם הוראה "להחזיר לשולח", עלה לי 14$ המשלוח... שאלו ערך? עניתי "גורנישט" הפקיד פתח עיניים גדולות ושואלות, "תכתוב אפס זירו"! אמר שיקח לזה כ-6 ימים להגיע, המשך הסיפור אז אם כן! נישארתי עם קבלת המשלוח!

למעלה