אפשר לשפוך?

לפני כמה לילות זה קרה שוב. חלמתי עליה אחרי

משהו כמו לפחות שנתיים שהיא יצאה לי מהחלומות, שאהבתי אחרות, היא חזרה בחלם: הייתי עם אב בקניות בסופר. באיזור של הקופות היא ראתה אותי ישר באה תפשה ונישקה. הטעם שלה חזר לי לזכרון ועם זה התעוררתי. הזכרון של הטעם שלה תחושות האהבה אליה כמה אהבתי אותה וכמה היא שברה לי את הלב. כמה עד היום אני תמיד עוצרת את עצמי מלהתאהב עד הסוף כדי לא לאבד את השליטה ולא להיפגע וברוב הזמן הולך לי. כוס עאמקקקקקקקקקקקקקקק איתה חשבתי לבקש מחברה לנשק אותי וככה למחוק את הטעם אבל זה לא נראה לי בריא תחלס....

נוגה301

New member
אני מבינה מאמי..

זה קשה ומעצבן וקשה עם הלב שהוא מרגיש אחרת למה שהמוח רוצה, יהיה בסדר.. אני מוסרת חיבוק חם

vulkan10

New member
היי

כן ,מוח זוכר ,גוף ושתיים מרגיש הרגשה המתוקה ,שצמרמואת עוברת כמו זרם חשמאלי בגוף ואין לנו שליטה על חלומות אלא להיות שם ואלייוי שנשיקה של חברה שלךיעזור אבל גם אני וגם את יודעת שזה סתם פנטזיה שלך להתגבר על רגשוץ ותחושות שהיא מעוררת אצלך אבל מצד שני שטוב שלפעמיים יש פלשבקים מעבר שמרשה לנו לזכר בטוב,בתאם טוב,בהרגשה טובה שאני בטוחה שהיו בינהם רגעים טובם ומתוקים,אז תאפשרי לעצמך להרגיש אותן

ק להבהי

חשבתי לבקש מחבה אחרת לנשק אותי. לא מאותה חברה עליה חלמתי כי אי יודעת שזה לא יקרה הי ניתקה עימי קשר וטוענת שהיא סטרייטית

vulkan10

New member
כן

כן ,הבנתי בגלל זה אמרתי שזו רק פנטזיה שכעת לא ממומשת בפועל

שני דברים

א אני פוחדת לשקוע עמוק לתוך הזכרונות והרגשות שהיו אליה כי טכנתי אותם בלי סוף ובאמת שלקח לי מלאאאאאאאאאאאאא זמן להתאהב אחריה. ואז אני לא אדע איך לצאת מזה שוב.... ב אני לא חושבת שזה בריא לבקש מחברה כי שתי החברות היחידות שאני חושבת שהייתי יכולה לבקש מהן נשואות-אחת נשואה ושניה הציעה נישואין לחברה שלה לאחרונה. קיצור רעיון מטומטם!

למעלה