אפשר לשחק איתכם ?

black hole

New member
אפשר לשחק איתכם ?

שמתם לב פעם שכל חברי הפורומים בארצנו הקטנטונת הפ סנובים לחלוטין? אדם שלא נערכה לו היכרות עם מנהגי ההתחברות של הנוער בימינו עלול עוד לחשוב שהפורומים הם מעין חברה עילית אליה יכולים להתקבל רק אנשים בעלי איי קיו של 140 ושנינות כמו של צ`נדלר(המבין יבין). הקיצר לאור העובדה המשמחת\ המצערת (הכל יחסי בחיים) זו , יש לי רק שאלה אחת אליכם חברי לעתיד (אני מקווה) היקרים... : אפשר לשחק איתכם??

WC

New member
יש לעצור את קיסם האזניים כשיש

התנגדות לא הבנתי מה את מנסה להגיד נ.ב. הכותרת היא ציטוט אמיתי של צ`נדלר

Levinzone

New member
המ... היית פה כבר פעם, לא?

אולי אני מתבלבלת? אז בבקשה, כן, כל עוד את\ה יכולים להפיג את מבול הודעות ה``אני רוצה לשנות את העולם``, את\ה מומן, או מוזמנת! מאוווווד -יעל-

Levinzone

New member
מה יש למר תפוז נגד הסלאשים שלי?

זה היה אמור להיות- את/ה...

MERD!

New member
זה גבוה??

140 אני מתכוון...... כל מקרה למה אתה מבקש רשות? תרשום איזה משהו שיעצבן את כל האנשים פה או שיגרום לאנשים להסכים איתך לפי הדעות ואז יתייחסו אליך למה צריך לערוך לך הכירות? מה אכפת לך בכלל מה חושבים עליך? זה פורום זה לדעות לא לחבב אותך אם מחבבים אותך סבבה. פשוט כמו שאומרים תקפוץ למים העמוקים

rastotman

New member
בטח שאפשר!

היי איש אישה ילד ילדה, בטח שאפשר לשחק איתנו, אנחנו אוהבים אנשים שחושבים שאנחנו חכמים ואליטיסטים [אבל באמת ממתי 140 זה גבוה? אני מלובלבת] ואומרים צ`נדלר במקום עראפת- פוו, איזה איוורור מחשבתי זה. אה, ותיבחר תיבחרי תיבחרנה תיבחרו מין שיפנו בו אליכם, ככה הכל יהייה יותר פשוט.

kirk hammet

New member
מה עובר עליכם

?????? 140 זה גבוה ילדיי !!!!!!!! אפילו גבוה מאוד נדמה לי

למעלה