אפשר לשאול..

אפשר לשאול..

מי אלה כל האנשים שאתם מדברים עליהם כל הזמן?! כל הזמן מעלים שמות, עכשיו זה היה ברטה וגם לפני הרבה זמן דיסקסתם על אלף ואחת מדריכים ומדריכי עבר שאפשר להשתגע..... רוכבי אינגליש, תתעוררו!! גם אנחנו רוצים לדעת. קחו אחריות!

einatk

New member
אז ככה

קודם כל סליחה אם גרמנו לך להרגיש מחוץ לעסק. דבר שני - תחום רוכבי האינגליש הוא די קטן, ועם השנים כולם מכירים פחות או יותר את כולם, או לפחות את המדריכים הראשיים. תופעה נוספת היא שככל שהאנשים יותר מבוגרים (זקנים במקרה שלי) החלפת חוויות מהעבר הופכת לתחביב, וזה מתבטא ברכילות על "מדריכים ומדריכי עבר". בכל מקרה - יפתח(אמדורסקי) הוא בעל בי"ס לרכיבה, מדריך ידוע ורוכב קפיצות ותיק מאד. ממוקם באזור חיפה - יגור-->מושב מגדים-->קיבוץ החותרים--->יגור. הוא גם אלוף הארץ והצפון וכאלה. דניאלה היא רוכבת דרסאז´ ברמה עולמית שיש לה בי"ס לרכיבה במושב עופר ליד חיפה. ידועה ביותר באיזור, גם אם למעטים בלבד יש היכולת לממן שיעורים אצלה... פרנקי מנהל חוות הקאנטרי בכפר הירוק (ליד מרכז הטניס) - דמות ידועה בענף. עוד שמות שאולי שתמעי זה אילן פרבר (אבל רק אצל הזקנים באמת), סיון סט (כנ"ל). וסליחה לכל מי ששכחתי!!!

מריושי

New member
להוסיף שמות והסברים?

הוזכרה גם ננסי צייטלין פעם היא היתה מהמדריכות הידועות שנעלמה מהמפה כנראה תשמעו גם את אילן פרדר, שהיה חזק במירוץ לאליפות בוגרים, בתור ילד בן 13 (זכורה לי תחרות בשבת בה היתה לו בר מצוה) (זה היה לפני 12 שנה -+) בקשר ליפתח- אני לא זוכר שראיתי אותו מתחרה בשנים האחרונות.

einatk

New member
עדכון

יפתח דווקא מתחרה מדי פעם, בעיקר בתחרויות חשובות (אלפות וכדומה) או תחרויות עם פרסים כספיים (יש כאלה). האמת שהוא מתחרה בעיקר בצפון. מקסימום אודים. בעיקר הוא מכניס המון המון רוכבים צעירים לתחרויות, שזה מאד יפה וחשוב. מריושי - אפשר לקבל קצת פרטים עליך? (כאן או במסר)

taz512

New member
איש איש במקצועו.....

אנרכיסטית זה די ברור שלא נכיר את השמות. למרות שאני מזהה חלק קטן מהם. אבל זה כמו שאנחנו רוכבי הווסטרן נתחיל לדבר על אנשי ווסטרן. עם נתחיל לדבר על אילן ודובי ורותי וכו´ וכו´. אף אחד לא יבין על מה אנחנו מדברים. מה שנקרא הכל בפרספקטיבה. טאז השד המסביר

taz512

New member
חשוב ל.......

אנשים שאוהבים רינינג
ואני לא אחד מהם. סתם פשוט זרקתי את שני השמות שעלו לי בראש. לא חפרתי בנבכי המוח הסינלי שלי. טאז שד סינלי

למעלה